Edd magad barnára! Itt vannak a legjobb tápanyagok, melyekkel belülről barnulhatsz!

Lemaradtál a nyári barnaságról, mert kerülnöd kell a napot? Ne keseredj el, válts barnára most napozás nélkül a legjobb barnító tápanyagokkal! Ezek a természetes tápanyagok nemcsak a barna bőrszínről gondoskodnak, de tartóssá is teszik a barnaságot, ráadásul, bőröd egészségét is támogatják. Készen állsz? Edd magad barnára!

Válts barnára napozás és szolárium nélkül barnító tápanyagokkal!

Válts barnára: így lehetsz barna napozás nélkül!

TUDTAD? A természetben vannak olyan tápanyagok, melyek elfogyasztva a bőröd melanin termelő folyamatait serkentik, ez az a pigment, ami felel a bőr árnyalatáért.

De ez még nem minden! A karotinoid színanyagok, melyek jellegzetesen a növények és gyümölcsök sárga-piros színét adják, arra is képesek, hogy a bőrödet „megszínezzék”. Ugyanis felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben és pigmentálják azt (amellett, hogy antioxidánsként védik is a káros hatásoktól)!

Így tehát nincs is más dolgod, mint ezekből a tápanyagokból minél többet fogyasztani a szép barna bőr érdekében! 

Válts barnára: Így legyél barna napozás nélkül!

Az 5 legjobb tápanyag, melyek belülről barnítanak

Béta-karotin

A sárgarépa, a sütőtök, a sárgadinnye bővelkedik béta-karotinban. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga (a szervezet 6 egységnyi béta-karotinból állít elő 1 egység A-vitamint), fokozza a melanin pigmentek termelődését, és önmagában is barnítja a bőrt.

Likopin

A paradicsom festékanyaga is a karotinoid festékanyagok közé tartozik, vagyis képes arra, hogy a bőr árnyalatát barnábbra „fesse.” Sőt, ennél is többet tud! Ez a tápanyag erős antioxidáns, így a bőrvédelemből is kiveszi a részét!

Lutein

A lutein egy sárgás színű karotinoid, ami nemcsak a bőr színét élénkíti, de egy másik antioxidánssal, a zexantinnal együtt a szemek védelmében is részt vesz. Sok lutein van a spenótban és a káposztafélékben.

Tirozin

Ez az aminosav a bőr barnulásáért felelős melanin termelését serkenti. A test is képes arra, hogy előállítsa, de ha ki akarjuk élvezni a barnaságot fokozó hatását, akkor jól tesszük, ha étkezéssel is viszünk be plusz tirozint, ami leginkább az állatai eredetű élelmiszerekben pl. csirkehús, pulykahús, de a mandulában, mogyoróban is megtalálható.

Réz

A réz barnulást elősegítő tápanyagként szükséges a pigmentgyártáshoz, azaz a szép bőrszínhez. Antioxidánsként védi a bőrt a káros hatásoktól.  

Az 5 legjobb tápanyag, melyek belülről barnítanak

Barnító tápanyagok 1 kapszulában a napozás nélküli barnaságért

A Natur Tanya® Solar barnító vitaminkomplex 13-féle természetes összetevővel hozzájárul a barna bőrszínhez, napozás nélkül is! Az összetevők kétféleképpen is barnítják a bőrt:

  • fokozzák a melanintermelést (fermentált tirozin, szerves réz, szerves cink, C-vitamin, E-vitamin)
  • a karotinoid színanyagok (A-vitamin béta-karotin forrásból, bársonyvirágból kivont természetes lutein és zeaxantin, likopinban gazdag paradicsom por) felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentálják

A Solar barnító vitamin hatóanyagai napozás nélkül is javítanak a bőr színén, tartóssá teszik a barnaságot.

Az eredmény: természetes, kellemes barna szín, egészséges bőr.

4 további érv a Solar barnító vitamin mellett

  • kényelmes alkalmazás – csupán napi 1 kapszulára van szükség, amiben minden szükséges tápanyagot megtalálsz
  • nem kell tartanod attól, hogy besárgulsz – a karotinoid színanyagokból a megfelelő mennyiség került a kapszulába
  • megbízható, akkreditált laborban bevizsgált étrend-kiegészítő, fogyasztása biztonságos
  • kizárólag természetes összetevőkből áll, mentes a mesterséges színezéktől, laktóztól, gluténtól

Rendelj Solar barnító vitaminkomplexet, és VÁLTS BARNÁRA most!

Barnító tápanyagok 1 kapszulában a napozás nélküli barnaságért