Ütős megoldás, ha fáj a pocid!
Hasi görcsök? Itt egy ütős megoldás!
Ezt a blogot úgy kezdtem el írni, hogy L-alakba rántott egy hirtelen rám törő hasi görcs. A közepénél jártam, amikor éreztem, hogy elsimul a gond, és úgy fejeztem be, hogy teljesen eltűnt a fájdalom. Egyetlen kupak fermentált Papaya koncentrátumot ittam meg közben.
Fájdalmas hasi görcsök, gyomorgondok, gyakori puffadás minden konkrét fizikai ok nélkül – bizony minden 5. ember szenved tőle, de azt már kevesen tudják, hogy milyen egyszerűen uralható. Görcsoldó gyógyszerek? Csak felszínes és ideiglenes megoldást nyújtanak. A fermentált Papaya koncentártum nem görcsolódó szer, hanem egy természetes koncentrátum, ami az okokra hatva szünteti meg ezeket a fájdalmas tüneteket.
Az emberi tápcsatorna rendkívül érzékeny. Az elfogyasztott étel, a baktériumok, az ülőmunka, a stressz vagy egy megfázás, influenza miatti állapot mind-mind kibillentheti egyensúlyából az emésztőrendszered. Esetemben pontosan tudom, hogy a pocakomat ezúttal az influenza utáni „restart” készítette ki.
IBS, Reflux, Chron, Helicobacter pylori?
A gyomor- hasi- illetve emésztési görcsök a legtöbb esetben ártalmatlanok, átmenetiek, viszont igen heves fájdalommal járnak: órákig, sőt, akár napokig elhúzódhatnak. A Fermentált Papaya koncentrátumban pontosan azt szeretem, hogy számára nem kihívás ezeket az állapotokat rendezni. Ezernyi alkalommal bebizonyította, hogy még az olyan súlyos bélrendszeri problémákon is segít, mint a savas reflux, a Helicobacter pylori, az IBS vagy a Chron – ha ez utóbbiban szenvedsz, mindenképp szedj hozzá Világszabadalommal védett szerves vasat is. Ennek a kombinációnak köszönhetően nem egy Chron beteg kollégám vált tünetmentessé! Olvass utána a Chella-Vas képességeinek és rájössz, miért?
Mit tud még ez a bizonyos Fermentált papaya?
Segítségre hívhatod a belek gyulladásos folyamatainál, felfúvódás, puffadás ellen. Használd kúraszerűen mert ekkor hat igazán! Rendezi a székrekedéssel vagy hasmenéssel járó szélsőséges emésztési zavarokat. Tökéletesíti az emésztésed, ha savhiányos vagy – esetleg épp ellenkezőleg, ha túl sok gyomorsav tombol benned.
Ha kevés a gyomorsavad, valószínűleg a fehérjeemésztés is problémás nálad. Ha túl sok, kell valami savlekötő, ami megszünteti a gyomorégét. Mind a kettőre természetes, mellékhatások nélküli megoldás a papaya.
Elég, ha megeszel egy papayát? Nem!
Bár hihetetlenül finom, a Fermentált Papaya Koncentrátum nem gyümölcslé: mi megerjesztettük a papayát, antioxidánsokban dús Nonit töltöttünk hozzá, végül egy enzimekben és hasznos bélbaktériumokban gazdag koncentrátumot kaptunk!
Antibakteriális hatás: viszlát élősködők!
A gyomor és a bél állandó harcban áll az élősködőkkel szemben. Ha kibillensz az egyensúlyi állapotodból, ezek elszaporodása óriási galibákat okoz. A papaya enzimjei azaz a papain, a chymopapain, a lizozim, a lipáz, a Noni, és főként az erjesztéssel keletkező hasznos bélbaktériumok (Saccharomyces boulardii) besegítenek, hogy helyreálljon a béke.
Ezért alkalmazzák egyre többen a gyomor és a bél különféle élősködői ellen (Helicobacter pylori, Oxyuris, Ascaris, Ancylostom), valamint ér- (visszértágulatos fekély, aranyér) és bőrproblémák (tályogok, sebek és különféle bőrbetegségek) esetén is.
Mindenképpen próbáld ki, ha:
- étvágytalan vagy,
- túlérzékeny a gyomrod,
- gond van a gyomormozgások körül,
- reflux, ideges hányás, kérődzés böfögés esetén.
Kapcsolódó bejegyzések:
A gyomor egészsége és a fermentált papaya >>
Papaya terméktapasztalatok >>