Főmenü Termékeink
Blog

Top 5 természetes zsírégető a hatékony fogyókúrához

Szerkesztő: Somogyi Rita

Utánajártunk a zsírégetőknek.

Itt a Top 5!

Amikor fogyókúrázunk odafigyelünk az étkezéseinkre és többet mozgunk. Ha pedig fel akarjuk gyorsítani az anyagcserét, vagy csökkentenénk az étvágyunkat, zsírégető kiegészítőket is bevetünk. Mivel számtalan zsírégető létezik a piacon, mi arra voltunk kíváncsiak, hogy melyikben milyen hatóanyag van, és ezeknek a hatóanyagoknak van-e hiteles klinikai tanulmányokkal alátámasztott hátterük.

legjobb-termeszeteszsiregetok.jpg

Mutatjuk sorrendben az első 5 legjobb zsírégetőt!

1, Kapszaicin

A legtöbb tudományos bizonyítékot, lektorált publikációk formájában a chili paprikából kivont kapszaicin hatóanyagról találtuk. A kapszaicin egy termogenikus zsírégető, ami fél órán belül, akár 20%-kal is képes felgyorsítani anyagcserét úgy, hogy közben részt vesz az étvágycsökkentésben, táplálja a mikrobiomot, csökkenti a zsigeri zsírosodást és számos egyéb élettani tulajdonsággal is támogatja egészségünket a testsúlycsökkentésen felül.

Ez a legizgalmasabb zsírégető hatóanyag, aminek testsúlycsökkentő erejét számtalan kettős vak, randomizált, placebo-kontrollos vizsgálat támasztja alá. A kapszaicin teljesen egyértelműen és megérdemelten végzett az első helyen a zsírégető tesztben! 

TOVÁBBI INFO ÉS VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

kep2-kapsaicin-1200x800.jpg

2, Bromelain enzim

A második hely egy enzimé, amit az ananászból, még pontosabban a gyümölcs zöld színű szárából vonnak ki. A bromelain proteáz enzim, (egy fehérjebontó enzim), ami a szervezetbe bevitt fehérjéket elemeikre, aminosavakra bontja, melyek felszívódás után a zsírsejtekbe kerülnek, és ott égnek el.

Zsírégető enzimként is ismert, segít a vonalainkat karcsúbbra szabni. Az ezüstérmet azért kapja, mert a testsúlycsökkentés mellett gyulladáscsökkentő, emésztést elősegítő és allergia ellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, melyeket számos kutatás támaszt alá. Természetesen itt is megkerestük azokat a kiegészítőket, melyekben a legnagyobb mennyiségben találkozhatunk ezzel a hatóanyaggal.

TOVÁBBI INFO ÉS VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

ananasz-bromelain-enzim-zsiregeto.jpg

3, Klorogénsav

A harmadik hely a zöld kávébabból nyert és koncentrált klorogénsav kivonaté. Ez egy antioxidáns hatóanyag, aminek természetes anyagcsere serkentő és zsírégető tulajdonságai vannak, miközben hatást gyakorol a máj méregtelenítésére is.  Ez a tulajdonsága pedig meghatározó a diéta eredményességének szempontjából! Az sem mellékes, hogy a klorogénsav olyan tápanyag, ami nagyszerűen energizál, és a vércukorszint kiegyensúlyozásával segíti, hogy egész nap a zsírégető zónában maradhass.

Itt is megnéztük a kiegészítőket tüzetesen, és kerestük vajon melyikben mennyi a klorogénsav tartalom, hiszen a hatáshoz hatóanyag is kell. Nem volt egyszerű dolgunk, de végül megtaláltuk azt a kivonatot, ami 50 %-os klorogénsav tartalommal rendelkezik, tablettánként.

TOVÁBBI INFO ÉS VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

klorogensav-fogyokura-zsiregeto.jpg

4, EGCG antioxidáns

A negyedik helyen ismét egy antioxidáns! A top 5-ben azért szerepel, mert itt is számos egyéb élettani tulajdonságról olvashatunk a tanulmányokban a testsúlycsökkentés mellett. Ilyen az öregedést gátló, melanóma ellenes, a relaxáló és gyulladáscsökkentő képességét vizsgáló kutatások, melyek egyébként a mai napig folyamatosan zajlanak.

Az EGCG nevű antioxidánst a zöld tea leveleiből vonják ki. Megcélozza a régi zsírszöveteket, csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserét. Sőt, fokozza a sejtek inzulinérzékenységét, így a normál vércukorszinthez is hozzájárul, ami elengedhetetlen, ha fogyni szeretnénk. És egyértelműen azt látjuk, hogy ez a hatóanyag elnyerte az inzulinrezisztenciások tiszteletét is!

TOVÁBBI INFO ÉS VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

egcg-zsiregeto-etvagycsokkento.jpg

5, Fügekaktusz

Az ötödik helyért már nagyobb volt a küzdelem, hiszen a rostanyagokról is rengeteg tudományos bizonyíték áll rendelkezésre, és napról-napra kerülnek elő újabb és újabb publikációk. Egy hajszállal maradt le a fügekatusztól az Actilight® prebiotikus rost, amit a Cotifibra bélradír tartalmaz, de erről majd egy másik blogban. A fügekaktusz is több oldalról támogatja a testsúlycsökkentést. Egyrészt egy duzzadó rost, ami teltségérzetet vált ki a gyomorban, másrészt zsírmágnes, mert rosthálóján „fennakadnak” a zsírok, és mivel nem emésztődik meg testünkben, ezekkel a „zsámányokkal” együtt távozik szervezetünkből. 

Kész termékek közül ár-érték arányban és hatóanyag tartalomban is a Kalory Emergency névre hallgató fügekaktusz viszi a pálmát, ami a kaktuszon kívül aminosavakat és további zsírégető tápanyagokat is tartalmaznak. A kivonat célzottan, négy oldalról támogatja fogyókúrás törekvéseinket.

TOVÁBBI INFO ÉS VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

fugekaktusz-fogyas.jpg

 Reméljük segítettünk!

A zsírégető tesztünkben részt vevő hatóanyagok, melyek közül első helyen a kapszaicin végzett: celastrol, stilbenaoid, genisztein, glicirrizin, kvercetin, katekinek, koffein. 

Nézz körül a webáruházunkban
Greente spray DUOPACK -10 % kedvezménnyel. Zsírégető, étvágycsökkentő antioxidáns koncentrátum. Akció

Greente spray DUOPACK -10 % kedvezménnyel. Zsírégető, étvágycsökkentő antioxidáns koncentrátum.

8 700 Ft
7 830 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 7 830 Ft
Zsírégető Chili tabletta – Védjegyzett, mikrobiom-barát testsúlycsökkentő Natur Tanya® Akció
Zsírégető Chili Csomag - Natur Tanya® Chili tabletta és Chili gél Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Mira!

Azt javaslom, hogy várj ezekkel a tápanyagokkal a tisztítókúrád végéig, hiszen így még jobb felszívódást és így jobb eredményt érhetsz el.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Szalai Mirtill
Kedves Rita,

köszönöm, sokat segített!

Rendeltem még Omega3, ligetszépe, fitotree, kapormag+szelén, fekete fokhagyma, Diurerbe és StressControl kapszulákat, valamint fekete köménymagolajat - ezeket szedhetem a máj- és béltisztítás kúra alatt, fel tudnak szívódni vagy ezeket is inkább hagyjam 60 nappal későbbre?

Az egészéges táplálkozás és a rendszeres testmozgás sem marad el.

Köszönve további segítségét, Mira
Somogyi Rita

Kedves Mira!

Azt javaslom, hogy haladjunk szépen sorban. :-)

Először végezd el a tisztítókúrát, utána pedig következhetnek azok a tápanyagok, melyek megtámogatják a fogyókúrádat (de ilyenkor sem szükséges a kiegészítőket "halmozni", sikereket nem így tudunk elérni). 

Kezdd mega Cotifibra - PuridrenHepa Detox fogyasztását. Mivel a Cotifibra és a Lipo+ két nagyon hasonló termék, hiszen mindkettő alapját a prebiotikus rosttartalom adja, ezért egyidejű fogyasztásuk nem szükséges.

Ha ennek a kúrának a végére értél, megkezdheted a Lipo+ fogyasztását, és mellette jöhet egy olyan kiegészítő, ami segít felpörgetni a fogyásodat.

A megfelelő kiválasztásához adok egy kis útmutatót:
- Válaszd a Zsírégető Chili tablettát, ha már mozogsz is, és szeretnéd felpörgetni az edzéseidet.
- Ha a vércukorszinted gyakran ingazodik, esetleg már IR,gyanúja merült fel, akkor a Greente spray a megfelelő.
- Az ananász szárából kivont bromelain enzim nemcsak a fogyást segíti, de az emésztést is megtámogatja.
- Végül, ha gyakran tör rád a farkasétvágy, vagy falási rohamaid vannak, akkor a Kalory Emergency lesz a te segítőd.

Amennyiben a koffein lebontásával vannak problémáid, a zöldkávét nem ajánlom, még akkor sem, ha koffeintartalmát egyenletesen adja le.

Mindezek mellett ne felejtkezz el az életmódváltás fontosságáról, hiszen tartósan csak úgy érhetünk el sikereket.

Remélem, tudtam segíteni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Szalai Mirtill
Kedves Rita!

Ezen termékek egyidejű szedése lehetséges, javasolt 60 napos kúra esetén, melyben máj- és béltisztítást (Cotifibra, Puridren, Lipo+, HepaDetox) is végzek? Nem terheli túlságosan a szervezetet? Amennyiben lassú koffein-lebontó vagyok, van, amelyik kifejezetten ellenjavallott?

Minden jót kíván, köszönettel, Mira
Somogyi Rita
Kedves Jécsi Veronika!

A Chilli gél, tabletta és csomag előreláthatólag március végén, a Cotifibra bélradír pedig április közepén lesz újra rendelhető.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Jécsi Veronika
Mikor lesznek ezek a termékek elérhetők?
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.