Főmenü Termékeink
Blog

Tippek a gyönyörű lábakért

7 bevált tipp a karcsú, egészséges, csábító lábakért

Szeretnél gyönyörű lábakat? Oké, buta a kérdés, hiszen ki ne vágyna rá… Az alábbiakban olvashatsz pár okos tippet arról, hogyan teheted formásabbá, vonzóbbá és nem utolsó sorban egészségesebbé a virgácsaidat. És, hogy ne csak általánosságokban beszéljünk a témáról, saját tapasztalatainkon alapuló, konkrét ötletekkel segítünk abban, hogyan tehetsz szert karcsú, egészséges és gyönyörű lábakra.

7 bevált tipp a karcsú, egészséges, csábító lábakért

Vastag lábak, oszlopcombok

Ha vaskos és zsíros a combod, esetleg narancsbőrrel is küzdesz, akkor különösen fontos, hogy az étrend átalakításával párhuzamosan meg kell szüntetned a nyirokpangást, ami ezeket a tüneteket okozza! Ehhez csupán egy egyszerű nyirokkeringést serkentő kúrát kell tartanod, ami után a bokacsontjaid és az egész lábad természetes vonalai újra, gyönyörűen kirajzolódnak. Ha igazak rád a fentiek, akkor ezt a "terápiát" kifejezetten neked javaslom» Gambe Slim® nyiroktisztító és kötőszövet edző gyógynövényes koncentrátum.

Vastag lábak, oszlopcombok

Pufi lábak

Ha puffadt a bokád, ödémás vagy vizes a lábad, akkor szükséged lesz valamire, ami segíti az alsó végtagokban megrekedt fölösleges folyadékok kivezetését. Természetes összetevők bőségesen állnak itt is rendelkezésre, sőt van szerencsém bemutatni a legmodernebb összetevőket felvonultató folyékony verziót, ahol az egymással szinergiát alkotó komponensek segítségével az összes fenti problémát egyszerre kezelheted» Diurerbe vízvisszatartás és cellulit elleni italkoncentrátum 

tippek-a-gyonyoru-labakert-diurerbe.png

Visszér a lábakon

Érdemes még időben elcsípni a hajszálerek, seprűvénák, visszerek kialakulását. Nem szabad megvárni, amíg a dagadó kék erek elcsúfítják lábaidat! Már az első aggasztó jelek észlelésekor kezdj el használni valamilyen gyógynövényes, érfal erősítő, keringésjavító készítményt. Ginkgoval is dúsíott 95%-os OPC tartalomra standardizált Szőlőmag tabletta vált be a legjobban! »  Szerves, vegán szőlőmag és Ginkgo. 1 tablettában 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén lakton

Ha gyors enyhülésre vágysz, de közben a visszerek visszahúzódását is sürgetnéd, akkor próbáld ki ugyanebből a termékcsaládból a külsőleg alkalmazható gélt is!

Visszér a lábakon

Bőrfeszesítő kezelés

A csodafegyverem a chili gél. Ez egy bőrfeszesítő és alakformáló hatású gél, ami látványosan szünteti meg a narancsbőrt és a striákat. Semmi mást nem kell tenned, mint fürdés után, alulról-felefelé haladó körkörös mozdulatokkal a szükséges helyekre bemasszírozni a gélt.

Bőrfeszesítő kezelés

Hidratálás

Tartsd a lábaid hidratáltan, hogy selymesen puha maradjon a bőröd, és elkerülhesd a szárazságot, a pikkelyesedést. Érdemes egy olyan hidratálót választanod, amelyik feszesíti a bőrt. Ha találtál egyet, amelyik tényleg bevált, használd valahányszor csak van időd, de különösen tusolások után érdemes a még enyhén nedves bőrödre felvinni és finoman magadba dörzsölni. Nekem a legjobban a tiszta növényi olajak váltak be erre a célra, mint a szőlőmag,-  a mandula- és az argánolaj. Próbáld ki bármelyiket, meg fogsz döbbeni, mennyire finommá teszik a bőrödet.

Étkezés

Ha zavar, hogy esetleg pufik a lábaid, akkor alaposan meg kell fontolnod, hogy mit eszel. Természetesen kerülni kell a magas cukor- és kalória tartalmú ételeket, állati zsiradék helyett érdemesebb a jóval egészségesebb kókuszzsírra váltanod.

Ha időhiányban szenvedsz gondold meg, lehet, hogy számodra egy olyan diéta lehet a leghasznosabb, amit szakemberek már előre összeállítottak, így neked nem kell bajlódnod azzal, hogy mit, mivel és mikor fogyassz. Ha erre van szükséged, akkor» próbáld ki ezt a csomagot!   

A szénhidrát dús, nehéz ételek drasztikus elhagyásával máris sokat tehetsz azért, hogy nyáron formás lábakkal tipegj végig a strandon.

Hidratálás, étkezés, edzés

Edzés

Ha igazán komolyan veszed a célod, hogy karcsú lábaid legyenek, akkor nincs mese: el kell kezdened a napi rendszerességű edzéseket, hogy elégesd a felesleges zsírt. Ha olyan szerencsés vagy, hogy nincs vaskos combod, az izomtónusok kihangsúlyozásához, a tökéletes forma eléréséhez akkor is szükséged lesz a következő mozgásformák végzésére: guggolás, futás vagy kocogás, gyors séta, biciklizés, ugrókötelezés, aerobic. 

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® 60 napos Gambe Slim® Szép lábak kúracsomag. Ivókúra a karcsú, narancsbőr mentes lábakért, kollagénnel! 3*500ml Akció
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Maria Jonas!

Amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk az általános protokoll szerint minden esetben ki kell kérnünk a kezelőorvos véleményét is, mielőtt étrend-kiegészítőt kezdünk fogyasztani. Különösen igaz ez vérhígítók esetén, ezért kérlek, egyeztess orvosoddal.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Maria Jonas
Üdv! Mosz fogom elkezdeni az ivotasakos Ebravent. Az
lenne a kérdésem hogy nem gond e ha vérhigitót szedek? Zyllt 75 a neve. Köszönöm a válaszàt! Mária
Anita
A cukorgyantát egész télen át használtam és most sokkal gyengébbek a szőrszálak, és nem kell oylan gyakran szőrteleniteni. le nem cserélném másra.
encike
A Gambe simet és a chili gélt próbáltam, nagyon jók. Az erbaven tasakot még nem, de a krémet igen. nagyon jó termékek!
Mama
Jó tippek! Én a gyantát akarom kipróbálni majd. El is nézek ma a boltba tanácsót kérni. :)
Fülei Eszter
kipróbálom a Gambét!
Valéria
Mandulaolaj a kedvencem! Főleg szőrtelenítés után nagyon szépen elmulasztja a kipirosodást.
gyorgyi
A gambe slimet próbáljátok ki nagyon jó!!!
Csilla Black
ezt a cukorgyantát kipróbáltam, marad is!
Petra33
Pont így voltam vele mint te jutka. De én már megkérdeztem és nincs akadálya mind a kettő használatéának. Ezt is tettem és 20 nap alatt rengeteget javult a helyzet. De még folytatom. Holnapra kihozzák a csomagom de ebbbe már cukorgyantát is kértem mert aktuális lesz lassan szoknyákat hordani :)

jutka11
Nem tudom eldönteni hogy a lábaim pufik vagy inkább vaskosak, akkor most mit vegyek rá gambe slimet vagy erbaven ivótasakot?
Lukács Icus
hasznos írás
Eszter2
A cukorgyantat ki fogom probalni,sajnos allandoan begyulladnak a szortuszoim...
Cserne
Az erbavent tuti kifogom próbálni!
Babus
Az erbavent használjuk szeretjük. A gambeslimmet szeretném még kipróbálni nagyon.
ibike
a csilis kenőcs a kedvencem!
Ica
Köszönöm
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.