Főmenü Termékeink
Blog

8 természetes összetevő a női hormonegyensúlyért

Szerkesztő: Somogyi Rita

Női egyensúly komplex a női hormonegyensúlyért

A legtöbbet kutatott természetes és világszabadalommal védett összetevők, a legjobb forrásból, a legjobban hasznosuló formában, a legideálisabb mennyiségben, egymással szinergista hatással a női hormonális egyensúlyért a Női egyensúly komplexben. Kifejezetten ajánlott inzulinrezisztencia, PCOS, hormonális elhízás, PMS, alul vagy túlműködő pajzsmirigy panaszok és menopauza tünetek ellen, illetve a termékenység fokozásához, teljesen természetesen.

Női hormonegyensúly komplex, inzulinrezisztencia, PCOS, PMS, menopauza és pajzsmirigy panaszokra, termékenységhez, természetesen.

9 + 1 ok a Női egyensúly komplex mellett

 1. Speciális összetevők a női hormonális egyensúlyért
 2. Kifejezetten ajánlott inzulinrezisztencia és hormonális elhízás esetén
 3. Kifejezetten ajánlott PCOS-ben és tüneteinek csökkentésére
 4. Támogatja a pajzsmirigy egészségét, akár alul, akár túlműködő
 5. Támogatja a rendszeres ovulációt, a női termékenységet és a terhesség megőrzését
 6. Hozzájárul a stressz csökkentéséhez és hangulat javításához
 7. Hozzájárul a rendszeres menstruációhoz és csökkenti a PMS tüneteket
 8. Enyhíti a menopauza negatív tüneteit
 9. Támogatja a szexuális egészséget, libidót

+1 világszabadalommal védett összetevőkkel készült, laktóz, glutén, tartósítószer, színezék, aroma és cukor nélkül!

9 + 1 ok a női egyensúly komplex mellett

8 természetes összetevő a női hormonegyensúlyért

1. 2000 MG TERMÉSZETES EREDETŰ MIO-INOZITOL

Kiemelt szerepet játszik inzulinrezisztenciában, II-es típusú cukorbetegség és hormonális elhízás esetén, mivel képes növelni az inzulinérzékenységet és javítani a kórképpel járó kísérő tüneteket. Kifejezetten ajánlott PCOS-ben, rendszertelen menstruáció ciklusosságban és meddőségben szenvedő nők körében, mert javítja a kapcsolatos anyagcsere- és termékenységi zavarok mögött meghúzódó patológiás folyamatokat, illetve olyan tüneteket, mint a fokozott szőrösödés, aknés bőr és hormonális hajhullás. 

Az inozitol egy vitaminjellegű vegyület, régen a B vitaminok közé sorolták, számos formája létezik, de a természetes eredetű, kukoricából kivont mio-inozitol (amit ebben a termékben is megtalálunk és ami más gyártóknál legtöbbször szintetikus) bizonyult a leghatásosabbnak, a leghozzáférhetőbbnek és a legtöbb kutatással alátámasztottnak. A női egyensúly komplex 2000 mg természetes mio-inozitollal készül!

2. Quatrefolic® BIOAKTÍV FOLÁT

A folát egyensúlyba hozza a progeszteron szintet, normalizálja az ovulációs folyamatokat, a ciklusok hosszát és rendszerességét, mellyel mind segíti a termékenységet és csökkenti a korai vetélés kockázatát. A folát ezen felül természetes vérképző és hangulatjavító, ami bizonyítottan csökkenti a depressziós tüneteket. Tudományos publikációkból tudjuk, hogy a folát és a mio-inozitol együttes adagolása fokozta az inzulinérzékenységet, normalizálta a menstruációs ciklust és elősegítette a termékenységet PCOS-ben.

A női egyensúly komplexben használt folát bioaktív ((6S) -5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból) készült, világszabadalommal védett 4. generációs folát forma, ami tökéletes felszívódással és kiemelkedő élettani tulajdonságokkal rendelkezik.

3. MACAGYÖKÉR KIVONAT

Az adaptogén gyógynövények közé sorolt macagyökér kivonata prolaktin szint csökkentő és enyhíti a szorongás vagy depresszió tüneteit, azáltal, hogy megnöveli a szervezetet a stressztűrő képességét. Az adaptogén  maca bizonyított stresszel szembeni pozitív hatásmechanizmusa, hatással van a hormonrendszer egyensúlyára is, és fokozottan segíti a megtermékenyülés esélyeit.

A női egyensúly komplexben használt maca kivonat koncentrált, magas kivonati aránnyal rendelkező alapanyag, 500 mg macagyökér őrlemények feleltethető meg adagonként.

8 természetes összetevő a női hormonegyensúlyért 1. 2000 MG TERMÉSZETES EREDETŰ MIO-INOZITOL Kiemelt szerepet játszik inzulinrezisztenciában, II-es típusú cukorbetegség és hormonális elhízás esetén, mivel képes növelni az inzulinérzékenységet és javítani a kórképpel járó kísérő tüneteket. Kifejezetten ajánlott PCOS-ben, rendszertelen menstruáció ciklusosságban és meddőségben szenvedő nők körében, mert javítja a kapcsolatos anyagcsere- és termékenységi zavarok mögött meghúzódó patológiás folyamatokat, illetve olyan tüneteket, mint a fokozott szőrösödés, aknés bőr és hormonális hajhullás.  Az inozitol egy vitaminjellegű vegyület, régen a B vitaminok közé sorolták, számos formája létezik, de a természetes eredetű, kukoricából kivont mio-inozitol (amit ebben a termékben is megtalálunk és ami más gyártóknál legtöbbször szintetikus) bizonyult a leghatásosabbnak, a leghozzáférhetőbbnek és a legtöbb kutatással alátámasztottnak. A női egyensúly komplex 2000 mg természetes mio-inozitollal készül! 2. Quatrefolic® BIOAKTÍV FOLÁT A folát egyensúlyba hozza a progeszteron szintet, normalizálja az ovulációs folyamatokat, a ciklusok hosszát és rendszerességét, mellyel mind segíti a termékenységet és csökkenti a korai vetélés kockázatát. A folát ezen felül természetes vérképző és hangulatjavító, ami bizonyítottan csökkenti a depressziós tüneteket. Tudományos publikációkból tudjuk, hogy a folát és a mio-inozitol együttes adagolása fokozta az inzulinérzékenységet, normalizálta a menstruációs ciklust és elősegítette a termékenységet PCOS-ben. A női egyensúly komplexben használt folát bioaktív ((6S) -5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból) készült, világszabadalommal védett 4. generációs folát forma, ami tökéletes felszívódással és kiemelkedő élettani tulajdonságokkal rendelkezik. 3. MACAGYÖKÉR KIVONAT Az adaptogén gyógynövények közé sorolt macagyökér kivonata prolaktin szint csökkentő és enyhíti a szorongás vagy depresszió tüneteit, azáltal, hogy megnöveli a szervezetet a stressztűrő képességét. Az adaptogén maca bizonyított stresszel szembeni pozitív hatásmechanizmusa, hatással van a hormonrendszer egyensúlyára is, és fokozottan segíti a megtermékenyülés esélyeit. A női egyensúly komplexben használt maca kivonat koncentrált, magas kivonati aránnyal rendelkező alapanyag, 500 mg macagyökér őrlemények feleltethető meg adagonként.

4. SZERVES CINK (cink-biszglicinát)

A szerves cink elengedhetetlen az egészséges petesejtekhez, nélkülözhetetlen az egészséges pajzsmirigy működéshez, az általános hormonegyensúlyhoz, a belső gyulladások visszaszorításához, az egészséges vércukorszinthez, hiszen az inzulin hormon alkotója. Prolaktin szint csökkentő, szabályozza a tesztoszteron termelődést, a kortizol szintet, növeli a progeszteront és enyhíti a menopauza, az endometriózis, a menstruációs fájdalmak, illetve a hüvelyszárazság tüneteit.

Szerves cinkkel eredményesebb a súlykontroll, szebb lesz a haj és a bőr is! A női egyensúly komplexben használt cink; szerves, és világszabadalommal védett kelátkötésű forma (ALBION™), mely a cink bizonyítottan legjobb felszívódású alakja.

5. AKTÍV D3-VITAMIN (Quali®-D)

A D-vitamin egy szteroid hormon, melynek szerepét a férfi és női szaporodási mechanizmusokban megszámlálhatatlan tudományos kutatás támasztja alá. In vitro kísérletek igazolták, hogy a D-vitamin közvetlenül modulálja az ösztradiol, ösztron, és a progeszteron termelését az emberi petefészek sejtekben. A D-vitamin nélkülözhetetlen meddőségnél, inzulinrezisztenciánál, PCOS-nél, endometriózisnál és az egészséges pajzsmirigyhez.

A női egyensúly komplexben használt Quali-D® D-vitamin szabadalmaztatott eljárás során fenntartható alapanyagforrásból, teljes egészében nyomon követhető prémium minőségű, megbízható gyártásból származó alapanyag.

6. AKTÍV B6-vitamin (piridoxál-5'-foszfát)

Az aktív formájú B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát) kiemelten irányító szerepet tölt be a hormonok működésében. Ezen hormonok csoportjába tartozik az androgének, ösztrogének, prolaktin, progeszteron és pajzsmirigy hormonok. A B6-vitamin megfelelő bevitele segíti a megfelelő progeszteronszint kialakítását, prolaktin szint csökkentő, előnyösen befolyásolja a hormonális egyensúlyt és támogatja az egészséges ideg, szív, szem, érrendszer és veseműködést.

A női egyensúly komplexben használt B6-vitamin aktív forma (piridoxál-5’-foszfát), melynek kiemelkedő élettani tulajdonságai vannak és melyet az ára miatt ritkán használnak étrend-kiegészítőkben!

Természetes összetevők a női hormonegyensúlyért és aktív B6-vitamin a piridoxál-5’-foszfát

7. Selenium SeLECT®SZERVES SZELÉN

A szelén erős immunmoduláns antioxidáns, ami támogatja a petesejteket, segíti a tüszőfejlődést, védi a méhnyálkahártyát, progeszteront termel, megvédi a méhlepényt az oxidatív stressztől és segíti az ovulációt. Nélkülözhetetlen a pajzsmirigy egészségéhez, a belső gyulladások megfékezéséhez, védi a DNS-t. A szelén végig kíséri a babavárást, hiszen szabályozza a méhen belüli fejlődést és hatással van a terhességi cukorbetegség és a koraszülés visszaszorítására. 

A női egyensúly komplexben használt szelén (L-szelenometionin) megbízható forrásból származik, amely a Sabinsa Corporation regisztrált védjegyű összetevője. Tudományos vizsgálatok által használt összetevő, ami közel 2-szer jobb biohasznosulással rendelkezik a szervetlen nátrium szelenittel összehasonlítva. Az organikus szerves szelén forma, ami a legmagasabb biohasznosulással és élettani tulajdonságokkal rendelkezik más szelén formákhoz képest. 

8. BioPerine® FEKETE BORS PIPERIN KIVONAT

A BioPerine® egy világszabadalommal védett hatóanyag, amit a Piper nigrum L. (feketebors) terméséből standardizálnak. Támogatja a női reprodukciós rendszer egészségét, csökkenti a testsúlyt, ha a kiváltó ok hormonális elhízás és növeli a női egyensúly komplexben használt alkotó tápanyagok felszívódását.

Egy természetes "termonutriens", ami fokozza a biohasznosulást. Jelen pillanatban a világszabadalommal védett BioPerine® további 7 szabadalommal is rendelkezik (amerikai, európai, japán, kanadai).

Nézz körül a webáruházunkban
Női egyensúly komplex DUOPACK -10% kedvezménnyel - a hormonális szabályozáshoz Natur Tanya® Akció
Natur Tanya® Női szépség csomag – Szerves Szépségvitamin+ Ligetszépe olaj kapszula Akció

Natur Tanya® Női szépség csomag – Szerves Szépségvitamin+ Ligetszépe olaj kapszula

7 560 Ft
6 804 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 6 804 Ft
Szerves szelén DUOPACK -10% kedvezménnyel Natur Tanya Akció

Szerves szelén DUOPACK -10% kedvezménnyel Natur Tanya

3 450 Ft
3 105 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 3 105 Ft
Natur Tanya® Cink-biszglicinát DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

Natur Tanya® Cink-biszglicinát DUOPACK -10% kedvezménnyel

4 344 Ft
3 910 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 3 910 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.