Szolizz okosan 6 lépésben!

Télen is csokibarna bőrre vágysz? Semmi akadálya, irány a szoli! Érdemes kicsit felkészülni a téli napfürdőzésre, mert amennyire boldog lehetsz az egészségesen szépre barnult bőröddel, épp annyi veszéllyel járhat, ha óvatlanul fekszel be a szoláriumba. Azért ez nem agysebészet, túlgondolni sem kell, pont elég, ha ezt a 6 egyszerű tanácsot megfogadod, hogy neked se legyen gondod a szolizással.

beta-solar-szolarium-vitamin-barnito.jpg

  • 1. Ne viselj ékszereket, ne használj parfümöt, és ne legyél kisminkelve sem ilyenkor. Mindezek nem csak a barnulás hatásfokát csökkentik, de pattanásokat, mitesszereket is okozhatnak vagy akár allergiás reakciókat is kiválthatnak.

  • 2. Mindig érdeklődj a szolárium aktuális teljesítményéről, hogy biztosan a bőrtípusodnak megfelelő ideig használd. (Itt találsz segítséget ehhez»)

  • 3. Ha a szoláriumozást követően 24 órán belül bőrpírt tapasztalsz, mindenképp hagyj ki egy hetet a következő alkalomig. Ne kockáztasd a bőröd épségét, nem éri meg!

  • 4. Hidratálj kívül-belül! Ne csak a bőrödet krémezd, igyál is eleget!

  • 5. Legyél türelmes! Bőröd egészsége érdekében legalább 48 órát hagyj ki két szolárium látogatás között. A barnulás olyan biokémiai folyamat, amin a túlzásba vitt napfénypótlás nem segít. Ha gyorsítani szeretnéd a tempót, használj inkább napozóvitamint!

  • 6. Ne vidd túlzásba a szolizást! Ne csak azért, mert igazából nem szép az aránytalanul túlbarnított bőr, de hamarabb is öregszik. Fokozd a védelmet és a barnulást, baktériumos gyorsbarnító spray-el!
szolizz okosan 6 lépésben!

A védelem nélküli napfürdőzéssel a bőr hamar öregszik: ellenálló-képessége és rugalmassága is gyorsan a múlté lesz. A csokibarna színről azonban télen sem kell lemondanunk! Csak arra kell figyelnünk, hogy a szolárium használata közben is gondoskodjunk egy hatásos napozóvitaminnal bőrünk megóvásáról. ok, amiért érdemes beta-SOLAR® napozóvitamint szedni! »