Kollagén + Hialuronsav

Szépülj szike nélkül!

Kollagénes krémek, hialuronsavas injekciók, ráncfeltöltés, a műtéti eljárásokról már ne is beszéljünk! Szépségmegoldások széles köréből választhatunk, ha bőrünk rugalmasságát, kötőszövetünk feszességét szeretnénk megőrizni, vagy éppen visszaszerezni.

Napjainkban azonban ezt már kíméletesebben, és olcsóbban is megteheted! Ma már olyan magas biohasznosulású kollagén és hialuronsav termékeket fogyaszthatsz, melyek kíméletesen, belülről „vasalják” ki ráncaidat, közben pedig mintegy „mellékhatásként” gondoskodnak csontjaid, porcaid, ízületeid egészségéről is. Mutatom, hogy mire lesz szükséged!

szepulj-fiatalodj-rancfeltoltes-bor.jpg

Kombináld a kollagént, hialuronsavval.
Ezek a legjobb felszívódású változatok!

1. Kollagén

A rugalmasságért felelős fehérje

A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében testünk fehérjéjének kb. 30%-át teszi ki. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test, különböző szöveteinek és sejtjeinek gyakorlatilag egy szilárdító „ragasztóanyag”. Szeretem úgy hívni, hogy a fiatalság fehérjéje, hiszen ez a szókapcsolat fejezi ki legjobban a lényegét.

Ha kollagén, akkor csak kollagén mátrix!

kollagen-hialuronsav-szepulj.jpg

A kollagénnek öt típusát különböztetjük meg, az alapján, hogy hol helyezkedik el a szervezetünkben. Ha ezt a folyékony kollagén mátrixot választjuk, akkor szervezetünk mind az ötféléhez hozzájut, és a felszívódásban is teljesen biztosak lehetünk, mivel a kollagén óriásmolekulát egy enzimes eljárással 99%-ban felszívódó méretűvé darabolták. Ez a kollagén a szervezeted számára tökéletesen hasznosul.

Fogyasztásával nem csak bőröd szépségéről, kötőszöveted feszességéről, de a csontjaid, inaid, porcaid és hajkoronád egészséges szerkezetéről is gondoskodhatsz! 

Ilyen a Facelift® Kollagén mátrix, amely a kollagén legmagasabb koncentrációját és aminosav tartalmát hívja elő. 

Próbáld ki Te is >>>

Mást kis kóstolnál?

Tudok ajánlani olyan kollagén italt is, amit az ízéért is szeretni fogsz! Reggel kortyolgass el egy napindító cappuccinósat délután frissítsd magad az áfonyással! Mindegy, mikor melyiket választod, abban biztos lehetsz, hogy a Natur Tanya® Kollagén italporokkal biztosítod a számodra szükséges mennyiségű kollagént. Az ideális arányban kombinált hal és marha kollagén pedig a mennyisége mellett a minőségre ai garancia!


 2. Hialuronsav
A vízmegkötő molekula

A hialuronsav nem csak a bőrünkben található meg. Ez az antioxidáns hatású poliszacharid ott van a porcokban, az ízületi folyadékokban, a szemben, de még a szívbillentyűben is.  Feladata, hogy a szövetekben hálószerűen összekapcsolja, és kitöltse a sejtek közötti állományt, és fiatalon tartsa a kollagén rostokat.

Emellett vizet tart meg a kötőszövetben a sejtek között, így kipárnázza az idegeket, a csontok végeit, formát, és alakot ad az emberi szemnek és szép kontúrt a bőrnek.

Ha hialuronsav, akkor csak szerveset!

hialuronsav-szepulj-fiatalodj.jpg

Itt sem mindegy a minőség! Sokféle hialuronsav közül választhatunk, de ha növényi, fermentált verziónál maradunk, akkor legalább 7-10-szer magasabb felszívódású terméket fogyasztunk. Vagyis egyáltalán nem mindegy, hogy szintetikus kémiai izolátumot viszünk-e be a szervezetünkbe, vagy élő, fermentált hialuronsavat! Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket jó féle baktériumokkal, hogy olyan egészséges és kíméletes termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso.

A Natur Tanya® cég ezt a hagyományos erjesztő (fermentált) folyamatot viszi tovább ebben a hialuronsav készítményben, olyan táplálék kiegészítőt szolgáltatva, melyet élesztőből erjesztenek enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztettek.em

Próbáld ki Te is >>>


Fogyaszd őket együtt!

Gondolj úgy a tested sejtjeire, mint a téglákból felrakott házfalra.

A kollagén a malter a téglák között. A hialuronsav pedig az a hatóanyag, amely megóvja a maltert a kiszáradástól és a repedezéstől.

Működésüket egy nagyon egyszerű képlettel tudom Neked leírni:

1+1=3

Hogy mit jelent ez?  Ha együtt fogyasztjuk a kollagént és a hialuronsavat nem csak, hogy két oldalról is megtámogathatjuk bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza. Így gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessük el.

kollagen-hialuronsav-szepulj-fiatalodj-rancfeltoltes-bor.jpg

Mikortól kezdjük el a pótlást?

A szervezet kollagén termelése évről-évre csökken.

A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, 30-40 évesen jelentősen lecsökken, majd 50-60 éves korra teljesen leáll. Átlagos életvitel mellett, jellemzően 40 év körül elveszítjük a kollagén állomány 30 %-át, 50 év körül pedig csak a 60%-ával rendelkezünk. Aktív életet élők és sportolók, kortól függetlenül építsék be étrendjükbe ezt a tápanyagot, elsősorban ínak, porcaik védelmére.

Nézd csak meg ezt a rajzot

kollagen-bor-kollagenszint-oregedes.jpg

A hialuronsav termelés a kollagénhez hasonlóan a kor előrehaladásával csökken, már a 20-as évek után. A 40 éves kor a vízválasztó, ezután a hialuronsav termelés már  csak a fele, 60 éves kor után mindösszesen 10%-a az eredetinek.

Szerezd meg Anti-aging duónk mindhárom tagját MOST AKCIÓBAN! 

Próbáld ki Te is őket! Vásárolj itt! ⬇