2 olaj, 1 krém, 1 ital és 1 liszt ekcémás bőrre és pikkelysömör ellen

A pikkelysömör és az ekcéma bőrszárazsággal, kínzó viszketéssel járó tünetei ellen tudok ajánlani Neked olyan természetes, házilag is könnyen használható készítményeket, amelyekkel sem a környezetedet, sem az ápolásra szoruló, beteg bőrt nem terheled tovább. Olajok, krém, ital, sőt még egy különleges liszt is szerepel a következőkben – Csak tarts velem, hátha nem ismered még őket!

Ekcéma és pikkelysömör ellen

Ekcéma és pikkelysömör ellen olajokkal

Csipkebogyómag olaj

Mesélek most kicsit a csipkebogyómag olaj bőr egészségével kapcsolatos jótékony tulajdonságairól is, hiszen a ránctalanító és bőrszépítő hatásáról már esett szó korábban. 

Ez a természetes növényi olaj a pikkelysömör kezelésében látványos eredményekre képes, és remekül működik ekcéma ellen is, de igazából bármilyen gyulladásos bőrbetegséget, dermatitiszt, aknékat – vagy akár a bőr krónikus szárazságát is – enyhíteni képes.

A csipkebogyómag olaj ránctalanító és bőrbetegségekkel szembeni hatása egyaránt annak köszönhető, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakat, antioxidánsokat, polifenolokat, fitoszterolokat és karotinoidokat. A Natur Tanya® Prémium csipkebogyómag olaj 100%-os természetes csipkebogyó tartalmú, és garantáltan hidegen sajtolt, azaz nincs semmiféle olyan hőhatásnak kitéve, ami károsítaná a benne található hasznos anyagokat.

Ekcéma és pikkelysömör ellen olajokkal

Értékes hatóanyagai nyugtató hatással vannak a viszkető, ekcémás bőrre, segítik megújítani azt, és a pikkelysömörös szarulemezek visszaszorításában is hasznosak. Összetevői nyugtató és bőrpuhító hatásúak, amiért sokszor hálálkodnak az ekcémától és pikkelysömörtől szenvedők.

A csipkebogyómag olaj stimuláló hatással van a bőr legmélyebb rétegéire, a fibroblasztokra, illetve a kollagént, elasztint és hialuronsavat termelő sejtekre is. Ennek azért van fontos szerepe, mert az ekcéma és a pikkelysömör kezeléséhez elengedhetetlen, hogy a bőr megfelelő mértékben tudja termelni és lebontani a sejteket. Ehhez pedig a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelés támogatására van szükség.

Épp ezért javaslom mindenképp az elasztin és a kollagén pótlásához a Natur Tanya® Kollagén Facelift® italt, amelyben oldott formában található halkollagén és szintén tengeri forrásból származó elasztin.A kollagén és elasztin peptidek 95-99%-ban hasznosulnak sejtszinten. A folyékony kollagén mátrixot csipkebogyó és Aloe kivonattal is dúsították a még jobb eredmények érdekében.  

Natur Tanya® Kollagén Facelift®

A Natur Tanya® Prémium csipkebogyómag olajat persze közvetlenül használhatod külsőleg, de nyugodtan alkalmazhatod belsőleg is, így duplán támogatod a bőröd gyógyulását. Az ekcéma belső kezelése során a Prémium Csipkebogyómag liszt fogyasztása is extra vitaminokhoz és antioxidánsokhoz juttat, hogy a szervezet kesztyűt tudjon húzni az olyan gyulladásos, immunológiai alapú bőrbetegségek ellen, mint az ekcéma és a pikkelysömör.

Máriatövismag olaj ekcéma ellen

A Natur Tanya® Prémium, 100% Hidegen sajtolt máriatövismag olaj felgyorsítja a sebgyógyulást, kiválóan működik ekcéma ellen, hatékonyan segíti a pikkelysömörös bőrpanaszok kezelését, de nemcsak külsőleg, hanem – épp úgy, mint a csipkebogyómag olaj – belsőleg is javasolt a fogyasztása. A máriatövismag olaj külsőleg gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és öregedést gátló tulajdonságai miatt ajánlott ekcéma ellen. Antioxidáns összetevői bármely bőrtípus esetén hozzájárulnak a bőr védelméhez, támogatva annak megújulását.

Máriatövismag olaj ekcéma ellen

Ekcéma és pikkelysömör ellen arckrémmel

Az organikus moringcé Bio Anti-aging arckrém alapanyaga, a Moringa mag olaja dúskál az olyan értékes zsírsavakban, amelyek kifejezetten ajánlottak ekcémás bőrre, mert kedvezően hatnak az állapotára. Gyulladáscsökkentő és baktériumölő tulajdonságai is hozzájárulnak a bőr védelméhez, segítik a bőrtisztítást és javítják a bőrhibákat. A Moringa kivonatban 46 különböző antioxidáns veszi fel a harcot a sejtkárosító szabadgyökökkel, védelmet nyújtva az UV-sugárzás ártalmai, valamint az ekcéma ellen, és egyéb bőrkárosító tényezőkkel szemben. 

Ekcéma és pikkelysömör ellen arckrémmel

Használd az összes most megismert terméket, vagy akár csak néhányat próbálj ki, mert az ekcéma és pikkelysömör okozta kellemetlen tünetek ellen hatásosan működnek.