Főmenü Termékeink
Blog

Otthoni alakformálás 3 egyszerű lépésben!

Otthoni alakformálás
3 egyszerű lépésben! 

Már 2 hét után centiben mérhető
körméret csökkenés, és narancsbőr ellenes hatás!

A Chili géllel és 3 egyszerű lépéssel, már 2 hét után gyors és látványos körméret-csökkentést tudtam elérni!  Ha biztosra szeretnél menni alakformálásban – és miért ne tennéd - most Neked is elárulom mi ez a 3 lépés, és azt is, hogyan használtam a chili paprika kapszaicinjának alakformáló és narancsbőr ellenes erejét!

Otthoni alakformálás 3 egyszerű lépésben!

A diéta és a rendszeres mozgás bár rendkívül hatékony volt, a centik nehezen kúsztak lefele, és a kötőszövetem feszességből sem szerettem volna engedni. Jelentem: mindkét tervem sikerült! A fogyasztó szalonok kezeléseit is kipróbáltam, de amióta megismertem a chili géles otthon is elvégezhető fogyasztó testkezelését, felhagytam velük. Nyilvánvalóan kimarad ettől kezdve az élményből a rám mosolygó recepciós, vagy az üdítő, amivel kedvesen kínálnak, de hogy ugyanolyan hatásos az eredmény, és a pénztárcámban is több maradt, az is biztos!

1.lépés: Masszázskesztyű

Radírozzuk le az az elhalt hámsejteket!

Csak kapd fel a kezedre ezt a vérkeringést serkentő masszázskesztyűt, és könnyed, körkörös mozdulatokkal masszírozd át vele a bőrt, hogy az jobban befogadja a hatóanyagokat! 

Fürdés közben is előkészítheted az érintett bőrfelületet: körkörös mozdulatokkal, alulról-felfelé irányban masszírozva finoman kitágulnak a pórusok, fokozódik a nyirok- és vérkeringés - így a hatóanyagok gyorsan és mélyebb rétegekbe tudnak eljutni.

1.lépés: Masszázskesztyű

2.lépés: Chili gél!

Bőrfeszesítés és alakformálás otthon a chili paprika erejével!

A kívánt testrészt töröld szárazra, majd alulról felfelé haladó, körkörös mozdulatokkal masszírozd bele a chili gélt. Ez az alakformáló krém jól eldolgozható, könnyen felszívódó, finom illatú, és mivel természetes kapszaicinban bővelkedik, azonnal érezni fogod a termohatást.

Ez a hőhatás egy rendkívül kellemes érzés (kissé becsapós, mert érzed ugyan a forróságot, kívülről tapintva azonban hűvös marad a bőr). Van, aki intenzív melegséget érez az alakformáló krém felkenése után, mások azonnal csípő-bizsergő érzést éreznek – ez csupán annyit jelent, hogy dolgozik a kapszaicin, vérbőséget idézett elő és felgyorsult a salakanyagok kioldása a kötőszövetből.

2.lépés: Chili gél

3.lépés: Kozmetikai fólia

Testtekercselés speciális "lélegző" fóliával!

Amint bekented a bőröd a chili géllel, már mehet is rá a kozmetikai fólia. Mindig alulról felfelé haladva tekercseld be magad úgy, hogy a fólia szélei pár centire fedjék egymást. A körkörös tekercselést kezdheted a bokádtól, majd haladj felfelé a combod, a feneked és a hasad irányába. Figyelj rá, hogy a fólia se túl laza, se túl szoros ne legyen. Tudnod kell, hogy a kozmetikai fólia teljesen más, mint a háztartási fóliák!

Keskenyebb, könnyebben használható, de ami a legfontosabb, hogy szabadszemmel alig látható aprócska lyukak rejtőznek benne, amin keresztül a kezelés alatt is „lélegezhet” a bőr. Nagyon fontos a szerepe abban is, hogy a kezelés alatt végig oxigénhez jussanak a gél hatóanyagai.

3.lépés: Kozmetikai fólia

+1 Tipp! Ha még hatásosabb eredményt szeretnél elérni: Chili tabletta

Menj biztosra, és támogasd meg a külső alakformálást belsőleg is a Zsírégető Chili tablettával!  Ez a Chili tabletta 15 chili paprika kapszaicin tartalmát egyesíti a hatékony anyagcsere fokozás, zsírégetés és étvágycsökkentés érdekében.

Az egyedülálló, mikrokapszulázási eljárásnak köszönhetően nem okoz csípős érzést sem a szájban, sem a gyomorban. Egyedül a plusz kilóknak pörköl oda!

Fogyassz el 1 (vagy 2x1) tablettát étkezés előtt 15-20 perccel!

+1 Tipp! Ha még hatásosabb eredményt szeretnél elérni : Chili tabletta

Mérd a hatást centiben!

Mindig a legproblémásabb részeken mérj, tehát ahol a legvastagabb vagy: a combod felül, a hasad középen (a köldök körül), a felkarod pedig a kar felső szakaszán mérd.

Lényeges, hogy mérés közben ne feszítsd be az izmokat, ne húzd be a pocid, csak fújd ki a levegőt és még a következő levegővétel előtt nézd meg hány centinél áll meg a szalag. Legközelebb tégy ugyanígy és pontos eredményeket kapsz. Ne csalj, hiszen csak önmagad csapnád be vele – meglátod, szuper érzés lesz látni a valódi változást, és centikben is tudni a karcsúsodásod mértékét.

Induljon a feszesítés és centifaragás!

 

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® 5 ujjas, radírozó, vérkeringést serkentő Masszázskesztyű 1PÁR. Arcra, testre egyaránt. Akció

Natur Tanya® 5 ujjas, radírozó, vérkeringést serkentő Masszázskesztyű 1PÁR. Arcra, testre egyaránt.

1 295 Ft
995 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 995 Ft
Zsírégető Chili Csomag - Natur Tanya® Chili tabletta és Chili gél Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita

Kedves Papp Mária!

Egyáltalán nem meglepő a tapasztalatod, a chili gél pontosan így működik! A felkenés utáni erőteljes termo hatás a chili paprikából kivont kapszaicinnak köszönhető, ami serkenti a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, és segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól. Ez a csípősség érzet első alkalmazásra meglepő lehet, éppen ezért szoktuk javasolni, hogy vékonyan kenjétek fel a chili gélt, és fokozatosan szoktassátok hozzá magatokat.

Patrik kollégám készített is a témában egy videót, amit ajánlok figyelmedbe, a kiemelésre kattintva érheted el.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

pappmaria@t-online.hu
Nekem nem jött be. Az első alkalom előtt csináltam egy bőr próbát mind a két combomon majd fürdés után a leírtak szerint használtam. Tíz perc elteltével borzasztó vörös volt a kezelt terület és elviselhetetlen égő fájdalmat éreztem. Nagyon nehezen, kb. egy óra kellett, hogy a hideg zuhany és vizes borogatás enyhítse a fájdalmat.
Ica
En is mindenkinek ajánlottam mar, hatarozottan jo, de en is edzek :-)
Somogyi Rita
Így igaz Russné Vera! Redukáljuk a szénhidrátokat és feltétlen növeljük a folyadékbevitelt.
Somogyi Rita
Kedves Samuné Kajári Bernadett!

Sérült, illetve hajszáleres, visszeres bőrfelületen nem javasolt semmilyen thermo hatású gél alkalmazása, így sajnos a Chili gélt sem javasolhatom. Helyette, Feszesítő Aloe vera krémünket ajánlom figyelmedbe, amit ha a tenyeredben elkeversz pár csepp Bio Argán olajjal, még jobb eredményeket érhetsz el!

Hallottál már a kifejezetten visszeres problémák kezelésére való termékcsaládunkról? Az Erbaven®
tabletta és ivótasak belülről, míg a gél és a tapasz pedig kívülről nyújt segítséget a visszeres, elnehezült lábaknak a gyógynövény kivonatoknak és a T-vitaminnak (Troxerutinnak) köszönhetően.

Bővebben is olvashatsz róluk, ha a weboldal tetején lévő keresőt használod.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Russné Vera
Nekem is bevált, de én tornázom, diétázom is, mert szerintem anélkül nem megy. Csodák azért nincsenek :-D

mommy
Egyedüláló a hatása!
Écsedy Viktória
IMÁDÁDOM EZT A GÉLT, NEM BÁNJA MEG SENKI! ((((-:
Dömötör Réka
én nem edzek mellette, mert nincs időm, de még így is jó
Mészáros Andrea
Helló Bernadett Kajári! Én most is ezt rendeltem, minden évben kétszer csinálok kúrát, jó!
Samuné Kajári Bernadett
Sziasztok!
Valaki használta már viszeres lábra?
Köszönettel várom a véleményeket :-)

Üdv
Detti
Somogyi Rita
Kedves Szegi Katalin!

Sajnos terhes és szoptatós anyukáknak thermo hatású gél alkalmazása nem javasolt. Ennek az az oka, hogy serkenti a vér és nyirokkeringést, alhasi vérbőséget is okozhat, valamint a méregtelenítő folyamatokat is felgyorsíthatja, ennek következményeként pedig az anyatejbe is bekerülhetnek nem kívánt salakanyagok.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Szegi Katalin
Kedves Rita!
Szoptatás alatt alkalmazható a chili gél?
Somogyi Rita
Kedves Vörös Mónika!

Mivel egyelőre nincs szerződésünk OTP Széchenyi kártya elfogadására, így sajnos a rendelésedet sem tudod azzal kifizetni.

Hagyományos bankkártyával viszont megteheted, illetve kérheted utánvéttel is a rendelésed, a futárnak készpénzben fizetve, vagy előre is utalhatsz, ahogy Számodra optimális :)

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Vörös Mónika
Kedves Rita!
Most szeretnék rendelni pár terméke. a gélt a testtekercselő fóliát és az első 5 napra való étel csomagot.
Kérdésem az lenne hogy OTP Széchenyi kártyával lehet-e fizetni?
Üdv.Móni
Somogyi Rita
Kedves Papp Zsanett!

Sajnos terhes és szoptatós anyukáknak, sem thermo hatású gél, sem tekercselés alkalmazása nem javasolt. Ennek az az oka, hogy serkentik a vér és nyirokkeringést, és alhasi vérbőséget is okozhatnak, valamint a méregtelenítő folyamatokat is felgyorsíthatják.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Papp Zsanett
Sziasztok!
Érdeklőbni szeretnék,hogy a terméket terhesség alatt is lehet használni?
Combon és felkaron szeretném használni.
Választ előre is köszönöm.
Horváth Orsolya
zseniális!
F. Kinga
ajánlom!
Tóth Szilvia
kedden vettem át a csomagot, eddig csak kétszer használtam, de nagyon jó.
érdemes kipróbálni!
dina
nagyon imádom hogy bizseregteti a bőröm és sokkal szebb lett tőle a combom meg az is jó benne hogy azonnal tudom hasznalni nem kell kilometereket menni valami drága szalonba. párom is rákapott jó a hátának :)
Benkené Bea
jé tényleg a centi, most vettewm észre tök jó, leszedtem
Benkené Bea
laza megereszkedett vagy inkább ilyen petyhüdt bőrt a hasamról szinte teljesen rendbe rakta, persze tudom méregteleníteni is kéne de fegyelmezetlen vagyok :-)
pataki kata
csakis együtt a három nálam már bizonyított
Vörös Szilvia
Imádom, főleg a kesztyűs masszírozást. Talán azuóta használom amióta behoztátok.
annuska
köszönöm ez a centi nagyon nagy ötlet
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.