Főmenü Termékeink
Blog

Mit mond a tükröd: jó bőr(ben) vagy?

Szépüljünk Ligetszépével!

Ki-ki saját bőrén tapasztalhatja, hogy minden nyomot hagy rajta: a bőrünk színe, illata, zsírossága vagy szárazsága, hidratáltsága elárulja, mi zajlik bennünk.  Ha a bőröd sugárzik, az már félsiker a megjelenésedben! Bizonyos koron túl nehéz a bőrünk feszességét, rugalmasságát megtartani, bármilyen krémmel is kenegetjük kívülről. Te is így érzed? Talán „belülről" könnyebb lesz!

Meglátszik a bőrünk állapotán

Ha idegesek vagyunk, félünk, szorongunk, izgulunk, vagy éppen kiegyensúlyozottak és boldogok vagyunk. Bőrünk tükrözi a hormonális változásokat, és a szervezetünkben lezajló kóros folyamatokat egyaránt.

A ligetszépe olaja ma a természetgyógyászok elsőszámú ajánlásává vált, a fiatalság megőrzése és a betegségmegelőzés területén.

Az anyagcsere-betegségek, a különböző mérgezések, a mértéktelen dohányzás, vagy alkoholfogyasztás letagadhatatlanul látszik a bőrön. A helytelen életmód és ezen belül a nem megfelelő táplálkozás, az egyes tápanyagok hiánya rendkívül ártalmas, és nem csak az arcbőrnek.

A bőr egészségének, esztétikumának megőrzése nem csak a külső behatásoktól, krémektől, pakolásoktól, masszázsoktól függ. Nélkülözhetetlen hogy napi étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat, vitaminokat és ásványi-anyagokat, amelyek az anyagcsere-folyamatokhoz, illetve a szervezet optimális működéséhez elengedhetetlenek.

Ha a bőröd elmondhatná…

Igazából el is mondja neked, ha baja van, csak épp a maga nyelvén. Azzal, ahogy kinéz, azzal, ahogy akár ideje korán azt üzeni másoknak: bizony, ennek az embernek az életében már elkezdődött az öregedés. Ne legyenek kétségeid, ha direkt nem is, tudat alatt ez a neked előnytelen üzenet mindig elér másokhoz.

Az öregedés folyamata lassítható

, de csak úgy, ha a bőrünk aktuális állapotát figyelembe véve célzottan fogyasztunk olyan tápanyagokat, amelyek segítenek megőrizni szervezetünk belső egyensúlyát. Bizonyos vitaminok, ásványok, és antioxidánsok (C-, és E-vitamin, béta-karotin, szelén), salakanyagoldó, fiatalító hatásúak és táplálják a bőrt, amely így egészségesebb, szebb marad. A bőr nedvességét és rugalmasságát adó eszenciális zsírsavakat a szervezet nem képes előállítani, így azt a táplálékkal folyamatosan pótolni kell.

Ehetünk olajos halakat, kagylót, diót vagy lenmagot, stimulálhatjuk a bőrt masszázzsal, kényeztethetjük szaunázással ez mind nagyon jó. 

Vagy: ajánlok valami mást! :) Megismertetlek egy sokkal hatékonyabb esszenciális zsírsav-forrással, hogy valóban elérd a fiatalító hatást! Ez egy speciális olaj, ami fenntartja a bőr, haj, fejbőr, köröm egészségét, szépségét, és olyan bőrbetegségek esetén is hatékony, mint az akne, a rozácea vagy az ekcéma.

Ne törődj bele: törődj vele!

A ligetszépe olajat sokan a legszenzációsabb
felfedezésnek tartják a C-vitamin óta! Több okból is.

  • Egyrészt, mert egyedülálló mennyiségben tartalmaz biológiailag aktív, esszenciális zsírsavakat, mint amilyen a jótékony hatású linolsav és gamma-linolén sav, ami a bőr regenerálásához és revitalizálásához kiemelkedően fontos.

  • Másrészt, mert ezek a zsírsavak kiegyensúlyozzák a hormonális rendszert és segítenek az idegműködés szabályozásában. Sőt blokkolják a „rossz" prosztaglandinokat és növelik a „jókat".

Szinte minden szövetben megtalálhatók, befolyásolják az ivarszervek, a tüdő, a vese működését, a vérnyomást, a véralvadást és egyéb élettani funkciókat. Még az alkoholról való leszokást is támogatják, közvetve pedig védik a májat és az idegrendszert.

Végül pedig – hab a tortán - tökéletes alakformálók, hiszen a gamma-linolénsav gátolja a zsírsejtek növekedését, és elősegíti azok felbomlását, ami pedig fogyáshoz vezet. Lényegre törően: a Ligetszépe olaja valódi csúcsfegyver az öregedés elleni harcban!

Foglaljuk össze a ligetszépe olaj előnyeit

A ligetszépe olaj nem csak általánosságban segít a vitalitás elérésében, nagyon is kézzelfogható a haszna. Felsorolom neked, hogy pontosan milyen problémákra ajánlott kipróbálni.

1. A köröm, fejbőr és haj táplálása

A ligetszépe olajban lévő nagy mennyiségű esszenciális zsírsav nem csak megelőzi a köröm letöredezését, hanem az általános egészségük megőrzésében is segít. Ezenkívül az esszenciális zsírsavak a fejbőrt is tápanyaggal látják el, így a kiegészítő többféle hajprobléma kezelésénél is hasznos lehet.

2. Enyhíti az ízületi fájdalmat és a reumatoid arthritis-el járó duzzadást

A ligetszépe olaj és más GLA források szedése kimutatottan csökkenti a bénító erejű szöveti öregedés okozta ízületi fájdalmat és duzzadást. Egy hat hónapos, reumatoid arthritises betegek körében végzett tanulmányban kimutatták, hogy a GLA kapszula szedői a placebónál kevesebb gyulladásos tünetek mutattak. Egy másik tanulmányban az érzékeny és duzzadt ízületek száma GLA szedésére jelentősen lecsökkent, amit a placebo nem váltott ki.

3. Csökkenti az ekcéma tüneteit

Egyes esetekben azért alakul ki ekcéma, mert a szervezet nem képes az ételben lévő zsírokból GLA -t előállítani. Ezért hasznosnak bizonyulhat a ligetszépe olajban lévő GLA kiegészítő szedése. Egyes tanulmányok szerint az olaj enyhíti az ekcémával összefüggő gyulladást, továbbá a betegséggel járó viszketést és hámlást. GLA szedésével az ekcémában szenvedő betegek alacsonyabb dózisú szteroidkrémet vagy gyógyszert igényelnek, amiknek sokszor kellemetlen mellékhatásaik vannak.

4. Segít az akne és rosacea kezelésében

A ligetszépe olajban lévő esszenciális zsírsav csökkentheti a pórusok elzáródásának gyakoriságát és a bőr károsodását akne esetén, mivel feloldja a faggyút (ez az az olajos anyag, aminek a túlzott mértékű kiválasztása aknét okoz). Az olajban lévő esszenciális zsírsavak ezen kívül a gyulladás csökkentésével, a sejtek tápanyag-felhasználásának szabályozásával, és az erek összehúzódását kiváltó prosztaglandinok termelésével segítenek a rosacea kezelésében.

5. A diabétesszel összefüggő idegkárosodás megelőzése

Kutatások kimutatták, hogy a ligetszépe olajban lévő GLA képes megelőzni, néhány esetben még visszafordítani is a diabétesznél olyan gyakran tapasztalt idegkárosodást (neuropátia). Egy egyéves tanulmány eredményei szerint a ligetszépe olaj enyhe diabéteszes neuropátiát mutató betegeknél olyan tünetek mérséklésében volt hatásos, mint a zsibbadás, bizsergés és érzékvesztés.

6. Az alkohol-elvonási tünetek megelőzése

A GLA arra serkenti az agyat, hogy egy bizonyos típusú prosztaglandint, a prosztaglandin E-t állítsa elő, ami megelőzi az elvonási tüneteket, és a depressziót, közvetve pedig védi a májat és az idegrendszert.

7. Impotencia és meddőség ellen

A vérkeringés javításával a ligetszépe olajban lévő GLA segíthet a férfi impotencia elsődleges okát kezelni: az elégtelen keringést, ami a nemi szerv vérellátásának hiányosságait okozza. Az olajat erre a célra gyakran C-vitaminnal és ginkgo bilobával kombináltan szedik. Hosszabb kúrában alkalmazva a GLA megakadályozza az erek beszűkülését, öregedését, ami gyakran a magas koleszterin miatti plakk-lerakódás következménye. A méhfunkció javításával a GLA azoknak is segíthet, akik fogamzásképtelenek.

8. Küzd a sclerosis multiplex által okozott károsodással

A ligetszépe olaj esszenciális zsírsava értékes hatással bírhat ennél a progresszív idegrendszeri rendellenességnél a gyulladás minimálisra csökkentésében. A zsírsavak hosszú időn át szedve az egészséges idegek kialakulásához is hozzájárulhatnak.

9. Az Alzheimerrel összefüggő memóriazavarok kezelése

Az idegimpulzosok kibocsátásának erősítésével a ligetszépe olaj segíthet ennek a betegségnek a kezelésében is.

ligetszepe-olaj.jpg

Ligetszépe olaj nem csak nőknek!

Az a helyzet, hogy az egészségtelen táplálkozás, a környezeti ártalmak és sok egyéb más önpusztító, természetellenes cselekedetünk okán ma már nem csak az érett korba lépők számára van szükség a látható, érezhető fiatalító hatású készítményekre. Hiába fiatal valaki az életkora szerint, ha a haja és körmei fénytelenek, töredezettek, a bőre fakó, száraz vagy pattanásos, hiszen az hiányállapotról tanúskodik. Ez az oka annak, hogy azt mondom: a ligetszépe olaj nemtől, életkortól függetlenül mindenkinek ajánlott, akinek „kopottabb” képet mutat a tükör, mint amennyire szeretné.

Ismerd meg a standardizált változatát!

A Ligetszépe olaj leghatékonyabb változata egy olyan kapszula, ami standardizált GLA-t (gamma-linolénsavat) tartalmaz.

Ez azt jelenti, hogy a fő hatóanyag (a gamma-linolénsav), aminek a hatás köszönhető, minden egyes kapszulában ugyanolyan mennyiségben van jelen. A hozzáadott antioxidáns E-vitamin gondoskodik az érzékeny zsírsavak biztonságáról, amellett, hogy növeli is az élettani hatást. 

Mindez pedig mesterséges tartósítószer, színezék és aroma nélkül, gluténmentesen került a lágyzselatin kapszulába.

Ismerd meg a standardizált változatát!

Nézz körül a webáruházunkban
Ligetszépe olaj kapszula DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Natur Tanya® Női szépség csomag – Szerves Szépségvitamin+ Ligetszépe olaj kapszula Akció

Natur Tanya® Női szépség csomag – Szerves Szépségvitamin+ Ligetszépe olaj kapszula

7 560 Ft
6 804 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 6 804 Ft
Női vitamin csomag - hormonegyensúly és a hormonális elhízás Natur Tanya® Akció

Női vitamin csomag - hormonegyensúly és a hormonális elhízás Natur Tanya®

13 190 Ft
11 871 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 11 871 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Szabóné Julcsi
szerintem ez a legjobb ligetszépe, am kapható
Szabóné Julcsi
nagyon jó ez a kapszula!!!!
Magdika Bíróné
Szedni fogom köszönöm!!!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.