Főmenü Termékeink
Blog

Mit árul el személyiségedről a körmöd formája?

Címkék: Haj/Bőr/Köröm
Szerkesztő: Somogyi Rita

Ismerd meg magad jobban a körmeid formájából!

Meglepően találó teszt következik – ám ha már a saját körmödre nézel, azt is figyeld meg, milyen állapotban vannak. Szépek, fényesek, erősek, egészségesek, természetesek? Mert ha nem, 4 olyan szuper tippem is van rá, ami nem csak körömápoláshoz hasznos, de a hajad, bőröd is megszépül majd és különböző egészségvédő hatást is nyersz vele!

Mit árul el személyiségedről a körmöd formája?

Indulhat a körömteszt! A te körmeidnek milyen a formája?  

 

korom-koromerosito-koromapolas-haj-bor-koromtoredezes-vitamin.jpg

1.
1-korom-koromerosito-koromapolas-haj-vitamin-koromtoredezes-bor.jpgHosszúkás
Szelíd vérmérsékletű, romantikus ember vagy. Jobb agyféltekéd minden bizonnyal jól fejlett, és ragyogó a képzelőerőd. Kreatív vagy, ügyelsz a részletekre, de a téged körülvevő légkör időnként maga alá gyűr. Kissé naiv vagy, olykor könnyen becsapható - nem ártana tehát, ha egy kicsit óvatosabb és éberebb lennél. Ha olyasvalakivel akadsz össze, aki logikusan gondolkodó, bal agyféltekés típus, nehezen tudjátok megérteni egymást, ami még konfliktusokhoz is vezethet.


2-korom-koromerosito-koromapolas-bor-vitamin-koromtoredezes-haj.jpg2. Két oldalt széles
A kommunikáció az erősséged, ám olykor indulatos, türelmetlen, teoretikus vagy. Bal agyféltekéd valószínűleg fejlettebb; remekül ki tudod fejezni magad, olykor kimondottan ékesszóló vagy. Mivel világosan szavakba tudod önteni a gondolataidat, azt a benyomást kelted az emberekben, hogy egyenes vagy és őszinte. Türelmetlenségedből eredően időnként kissé fékezned kell(ene) magad. Nem tudsz igazán zöldágra vergődni az érzelmes, jobb agyféltekés típussal, aki inkább a szívére, mint az eszére hallgat.

3. Kerekded/3-korom-koromerosito-haj-bor-vitamin-koromtoredezes-koromapolas.jpglekerekített
Könnyed, lezser típus vagy, aki mindent a saját tempójában csinál. Könnyen barátkozol, és ha környezetedben az emberek között vita alakul ki, te mindig elsőként lépsz közbe, mint mediátor. Sokan szeretik sziporkázó személyiségedet, de néha könnyen befolyásolhatónak tűnsz, tehát ügyelj rá, nehogy a barátaid elveszítsék beléd vetett bizalmukat. A többi típushoz hasonlítva viszonylag jó kijössz minden típussal.


4-korom-koromapolas-haj-bor-vitamin-koromtoredezes-koromerosito.jpg

4. Tojás alakú
Ha ebbe a kategóriába tartozol, alul kissé szögletes, de alapvetően kerekded és felfelé szűkülő formájú a körmöd. Ez az ellentmondás arra utal, hogy magadban hordozod a szögletes körömtípus szilárdságát és a kerek körömhöz tartozó könnyed és lezser személyiségjegyeit. Nagyvonalú természet vagy, aki inkább a saját feje után megy, semhogy felesleges apróságokon idegesítené magát. Különleges, optimista személyiségedért sokan kedvelnek. 


5-koromtoredezes-korom-koromerosito-koromapolas-haj-bor-vitamin.jpg

5. Szögletes
Komoly vagy és keményfejű, kitartó, és bátor; sok férfi tartozik ebbe a típusba. A komolyságod jó dolog, de a makacsságod és rugalmatlanságod olyanok, mint egy-egy kis szennyeződés egy drágakőben. Ha megpróbálnál engedni a makacsságból és rugalmasabban gondolkodnál, talán a dolgaid is könnyebben mennének.

6-vitamin-korom-koromerosito-koromapolas-haj-bor-koromtoredezes.jpg6. Háromszög alakú

Körmöd formája a mandula típushoz hasonló, de oldalt kevésbé íves, inkább egyenes, a hegye pedig határozottabb. Ha ilyen formájú a körmöd, olyan személyiség lehetsz, aki szeret a társaság középpontjában lenni és élvezed mások osztatlan figyelmét. Céltudatos vagy és törekvő, ezért elképzelhető, hogy céljaidat pont az üzleti életben találod meg. Gratulálok, igazi vezéregyéniség vagy!

 

7-bor-korom-koromerosito-koromapolas-haj-vitamin-koromtoredezes.jpg7. Fordított háromszög
Érzékeny zseni vagy. Újabb és újabb vadonatúj ötletekkel jössz elő, és mindig észreveszed a legapróbb részleteket is, amelyek fölött mások figyelme elsiklik. A fordított háromszög típusú emberek hajlamosak a tolakodásra, míg az álló háromszög típusba tartozók sokszor túlságosan érzékenyek, és nem tudják elviselni a tapintatlan embereket maguk körül. Bosszantják az olyan emberek, akik túl kényelmesen piszmogva végzik feladataikat.


8-haj-korom-koromerosito-koromapolas-bor-vitamin-koromtoredezes.jpg8. Mandula alakú
Hűséges vagy és őszinte. Élénk a képzeleted, kedves vagy, és mindig nyíltan beszélsz az emberekkel. Nagyon udvarias és előzékeny vagy, de alacsony a tolerancia-küszöböd, és dühbe gurulsz, ha olyan dolgokkal szembesülsz, amiket nem tudsz elfogadni. Amikor úgy érzed, hogy mindjárt felcsattansz, jó lenne, ha egy pillanatra megállnál, és lehiggadnál, mielőtt folytatod.

9-koromapolas-korom-koromerosito-haj-bor-vitamin-koromtoredezes.jpg9. Pajzs alakú
Elhivatott idealista vagy. Az a típus, aki fenntartás nélkül keményen megdolgozik céljai eléréséért. Ha valami közelebb visz elképzeléseid valóra váltása felé, megcsinálod, még akkor is, ha nincs igazán ínyedre. Viszont nem tudsz igazán együttműködni másokkal. Hajlamos vagy a türelmetlenségre, amikor olyan emberekkel van dolgod, akik túlságosan lazák, és nem tartanak lépést veled. Hasznodra válna, ha megtanulnál másokkal együtt dolgozni.

 

4 körömerősítő kúra

A szép, egészséges, erős és hosszú körmökért

4 körömerősítő kúra

1. Szerves Szépségvitamin - Haj, bőr-és köröm kúra

Igazi szépségvitamin hajra, bőrre, körmökre antioxidáns flavonoidokkal, ásványi összetevőkkel, gyulladáscsökkentő kénes aminosavakkal és kollagénnel.

A 19-féle bioaktív összetevő együttes jelenlétének köszönhetően megerősödik a körömszerkezetet és táplálják a hajhagymákat, újjáépülnek a sérült szövetek, és összességében is csökkenthetők az öregedés jelei.

VÁSÁRLÁS

Szerves Szépségvitamin - Haj, bőr-és köröm kúra

2. Ligetszépe olaj kapszula

A ligetszépe olajban lévő nagy mennyiségű esszenciális zsírsav megelőzi a körömtöredezést, és különleges tápanyagokkal látja el a bőrt, fejbőrt és a hajszálakat.

Ha ligetszépe, akkor csakis nagy dózisú, standardizált hatóanyagtartlmú jöhet szóba a legjobb hatás érdekében!

A ligetszépe olaj nem csak körömápolásra jó: ő a legszenzációsabb megelőzéssel kapcsolatos felfedezés a C-vitamin óta! Olyan sokféle megelőző és terápiás tulajdonsággal bír, hogy a természetgyógyászok elsőszámú ajánlásává vált a fiatalság megőrzése és a betegségmegelőzés területén. 

VÁSÁRLÁS

Ligetszépe olaj kapszula

3. Szerves Cink-biszglicinát

Szépülj meg cinkkel! A cink hiányára körömtöredezéssel vagy fehér foltokkal a körmökön válaszol a szervezet. Igazán gyors és látványos eredményt garantál még erős körömtöredezés esetén is.

A gyönyörű körmök mellett más előnyt is nyújt számodra: a Cink-biszglicinát, melyet 143,4%-kal magasabb biohasznosulás jellemez a cink-glükonáthoz és cink-citráthoz képest, elengedhetetlen az immunegészséghez, de a hormonális egyensúlyhoz is.

VÁSÁRLÁS

Szerves Cink-biszglicinát4. Mikronizált Sörélesztő tabletta

Sörélesztő szépségkúrához? Igen! Ő az egyik legrégebbi, bevált szépségpraktika, mi azonban ebben a tablettában a hatóanyagot tartalmazó részt mikronizáltuk (a milliméter ezredrészére daraboltuk fel), hogy nagyobb felületen több biokémiai reakciót válthasson ki, és hatékonyabb legyen.

Ha a pattanásokkal, mitesszerekkel is gondod van, különösen ajánlom – érdemes jobban megismerni, mert vele is több legyet üthetsz egy csapásra!

VÁSÁRLÁS

Körömtöredezés? + 1 Tipp!

A körömtöredezéssel nekem is meggyűlt a bajom már néhányszor, de amióta ezt a praktikát használom, tökéletesen visszanyerte az erejét: az eredeti, 100%-os Argán olajat fele-fele arányban keverd össze frissen facsart citrom levével, majd masszírozd a körömágyadba és a körmeidre. 

Körömtöredezés? + 1 Tipp!

A hatás lenyűgöző: már percek múlva láthatón, és érezhetőn erősebbek a körmök tőle – első alkalommal még meg is „kocogtattam” a körmöm, mert alig akartam hinni a saját szememnek. Hetente többször, akár mindennap használhatod ezt a párost, meglátod, hálásak lesznek érte a Te körmeid is. A marokkói Argán olaj egy olyan csoda, amiért nők milliói rajonganak (Madonna, és sok más szupersztár is ezt használja), de csak akkor ismerheted meg döbbenetes fiatalító hatásait, ha az eredetit szerzed be.

VÁSÁRLÁS

Körömgomba?

Szabadulj meg tőle gyorsan és hatékonyan a 100%-os, Gyógyszerkönyvi tisztaságú, Ausztrál Teafa olajjal. (Összterpén-tartalma minimum 38%!) Antiszeptikus, antimikróbás és gyulladáscsökkentő tulajdonságait ma már a modern tudományos kutatások is alátámasztják. Mi az a teafa olaj?  

Nézz körül a webáruházunkban
Szerves szépségvitamin – Haj, bőr és köröm vitamin DUOPACK, -10% kedvezménnyel Natur Tanya® Akció
Ligetszépe olaj kapszula DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Natur Tanya® Cink-biszglicinát DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

Natur Tanya® Cink-biszglicinát DUOPACK -10% kedvezménnyel

4 344 Ft
3 910 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 3 910 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
louis
na ez nekem új :)
r_andi
Hát ezen az ötleten először besírtam XD Aztán elolvastam és 100%-ban igaz rám, az utolsó szóig. durva.
boory
Nekem háromszög. Egy zseni vagyok :D :D
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.