Létezik olyan, hogy „legjobb laktáz enzim tabletta”?

Ha nem is mondhatjuk ki kereken azt, hogy az egyik vagy éppen a másik fajta a legjobb laktáz enzim tabletta, az biztos, hogy nagy különbségek vannak a megvásárolható készítmények között.  Most elmondom, szerintem melyiket érdemes választanod, majd azt is kifejtem, miért gondolom, hogy éppen az a neked való tabletta.

100%-os laktóz lebontásra képes

A konkrétummal kezdem: szerintem a Natur Tanya® Fermentált laktáz enzim lesz számodra a legjobb választás – feltéve, ha minden körülmények között, biztosan ható megoldást keresel laktóz intoleranciád tüneteinek enyhítésre.

Azért gondolom így, mert ez a laktáz enzim…

100%-os laktóz lebontásra képes

Igen, a fermentált laktáz enzim (vagy más néven beta-galaktozidáz) még a legérzékenyebb laktózintoleráns fogyasztóknál is 100%-os laktóz lebontásra képes! Ez úgy lehetséges, hogy Natur Tanya® Fermentált laktáz enzim a Tolerase®L szabadalommal készül, ami kiemelkedően magas aktivitást biztosít savas közegben is.

A laktáz enzim tabletta működése egyszerű: a ß-galaktozidáz eljut a vékonybélbe, ahol azt a laktáz enzim mennyiséget pótolja, amelyik ott helyben valamilyen ok miatt már nem termelődik.

Ha azonban a gyomor savas közegében feloldódik a hatóanyag, akkor nem jut el a rendeltetési helyére, a bevett laktáz enzim jó része ilyenkor tulajdonképpen kárba vész. A savkompatibilis Tolerase®L hatóanyag – ami a Natur Tanya laktáz enzimben is található - azonban teljes egészében képes eljutni a vékonybélbe, szemben más, semleges pH formátumú laktáz enzimekkel.

Natur Tanya® Fermentált laktáz

A Natur Tanya® Fermentált laktáz enzim minden egyes rágótabletta 4500 FCCU laktáz enzimet tartalmaz, és mivel ez biztosan eljut a vékonybélig, így garantáltan lebont 10g tejcukrot, - épp annyit, amennyi 2 dl tehéntejben van.

Ha mindenben azt keresed, ami számodra a legjobb, akkor neked is a Natur Tanya® Fermentált laktáz enzim minősége kell, mert ez a laktáz enzim tabletta sosem veszítve aktivitásából, mindig tökéletesen fejti ki hatását.