Főmenü Termékeink
Blog

Merevedési zavar kezelése gyógynövényekkel?

Szerkesztő: Somogyi Rita

3 merevedési zavar űző gyógynövény (+2 titkos összetevő)

A merevedési zavar kezelése gyógynövényekkel nem lehetetlen, de az elért eredmény sokkal meggyőzőbb, ha hatásukat megsokszorozó egyéb tápanyagokkal is kiegészítjük őket. Szerencsére ehhez nem kell otthon egy komplett boszorkánykonyhát berendezned, mert az ALPHA férfierő tablettában minden most bemutatott összetevőt megtalálsz!

Merevedési zavar kezelése gyógynövényekkel?

1. Fekete bors

A fekete borsból kivont piperin gyógynövényként serényen dolgozik a merevedési zavar ellen, hiszen nem csak a mikroerek tágulását okozza a nemi szervekben, de a többi (továbbiakban felsorolt), szükséges tápanyagok biohasznosulását is képes fokozni, aktivitásukat felerősíteni.

2. Maca gyökér

A maca egy kiegyensúlyozó gyógynövény, azaz segíti a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, löketet ad, amikor fáradt az ember, felpörgeti az alul működő szerveket, de ha éppen arra van szükség, csökkenti a stresszhormonok és egyéb vegyi anyagok termelését.

Fő hatóanyaga a béta-szitoszterol, ami azzal segít a merevedési zavarban szenvedő férfiakon, hogy:

  • növeli a szexuális vágyat és izgalmat,
  • fokozza az energiaszintet és állóképességet,
  • csökkenti az ingerültséget, fáradtságot
  • férfi nemi hormonokat termel.

3. Panax ginseng

A 11 fajta ginseng gyógynövény közül a panaxot kifejezetten a merevedési zavar ellen, a szexuális teljesítmény fokozására használják. A gyógynövény hatóanyagai a ginzenozidok, amiknek köszönhetően mellékvese erősítő és adaptogén, szorongáscsökkentő, gyulladáscsökkentő és általános vitalitást, energiát adó gyógynövényként ismert.

A ginzeng nem csak maca gyökérrel, de a most következő 2 titkos összetevővel, a taurinnal és citrullinnal kombinálva is szinergikus hatást nyújt. Velük könnyebbé válik a merevedési zavarok kezelése, a kognitív teljesítmény javításában és a szív és érrendszerre gyakorolt egészségjavításban is.

Merevedési zavar kezelése gyógynövényekkel és más tápanyagokkal

+2 titkos összetevő

A citrullin és taurin tökéletesen kiegészítik egymást, mindketten szükségesek a merevedési zavar ellen, erőteljes erekciót idéznek elő, növelik a hangulatot, az állóképességet, a fizikai és szellemi teljesítményt. (Természetesen az ALPHA férfierő tabletta összetevői között ezek a tápanyagok is megtalálhatók.)

Fermentált L-Citrullin

Ez a legfontosabb tápanyag a merevedéshez! A merevedési zavarral küzdőknél mindig alacsony a citrullin szint, pedig a fermentált L-citrullin nélkülözhetetlen vegyületet termel a merevedéshez. Oxigéntől gazdagabb lesz tőle a vér, ezzel biztosítja az izmok hatékonyabb tápanyag ellátását. Megszabadítja a szervezetet az ammóniától és mindez segíti, hogy az izmok legjobb teljesítményükön működjenek, késleltetve a fáradtságot.

Taurin

A taurin a második legfontosabb természetes tápanyag a merevedési zavar ellen, az igazán hatékony erekció érdekében, különösen, ha nem fogyasztunk húst, sokat stresszelünk, vércukor panaszaink vannak, és ahogy haladunk előre a korban. 

Látod, a merevedési zavar leküzdése nem is olyan bonyolult ilyen jól bevált gyógynövényekkel! Ha magad is szeretnéd megtapasztalni a Natur Tanya Alpha férfierő vitamin meggyőző hatásait, csak kattints ide, és rendelj egy dobozzal! 

Alpha potencianövelő tabletta

Nézz körül a webáruházunkban
FŰRÉSZPÁLMA OLAJ (Szabalpálma, Saw palmetto) DUOPACK, -10% kedvezménnyel 2 X 60 db Akció

FŰRÉSZPÁLMA OLAJ (Szabalpálma, Saw palmetto) DUOPACK, -10% kedvezménnyel 2 X 60 db

11 190 Ft
10 071 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 5 805 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.