Ismerd meg a jövő multivitaminját!

Ma, amikor számtalan multivitamin érhető el a piacon, nincs egyszerű dolgunk, ha valóban a legjobb multivitamint szeretnénk kiválasztani. A klasszikus multivitaminok és az újgenerációs, innovatív, fermentált multivitaminok között lényeges különbség van! Elmagyarázzuk, hogy miért a fermentált a jobb választás, ha a legjobb multivitamint keressük.

Melyik a legjobb multivitamin? 6 ok a fermentált multivitamin mellett!

Multivitamin és multivitamin között jelentős a különbség!

Tudtad, hogy az a tény, hogy a multivitaminod az összes fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmazza már rég nem garancia a hatékonyságra? Arra bíztatunk, hogy nézd meg mindig a címkét, hogy az alapanyagok milyen forrásból, milyen gyártótól származnak és persze milyen formában kerültek a vitaminba.

  • Egy újgenerációs multivitaminnál alapkövetelmény a kelátolt ásványi anyagok jelenléte. Egy cink-biszglicinát például 143,4%-kal nagyobb mennyiségben éri el a sejtjeidet, mint a cink-glükonát vagy a cink-citrát. Egy vas-biszglicinát forma pedig nem csak magas biohasznosulású, de egyáltalán nem okoz emésztőrendszeri panaszokat.
  • Az olyan minőségi vitaminalapanyagok, mint például a 4. generációs folát vagy az olívaolajos VitaMK7® K2-vitamin szabadalommal védettek, mely szabadalmak sok esetben több évtizedes kutatások eredménye, ahol több szakmai publikáció bizonyítja és egyben garantálja a magas biológiai hozzáférhetőséget. A minőségi alapanyagok garantálják multivitamin kúránk eredményességét!

De ez még mindig nem minden!

A jövő: a fermentált multivitaminoké

A legjobb multivitaminnak ma már van egy további ismérve is: fermentált zöldség-, gyümölcs- és gyógynövény koncentrátumokkal is dúsított. A gyártók ugyanis felismerték a fermentumok bélflórára gyakorolt jótékony tulajdonságait.  A fermentált élelmiszerek hozzájárulnak a bélmikrobiom színesítéséhez, ez pedig a bél-agy tengelyen keresztül idegrendszerünk, immunrendszerünk és hormonrendszerünk egészségét is befolyásolja!

A jövő: a fermentált multivitaminok

6 ok a fermentált multivitaminok mellett

1. Fermentálás során megnő a tápanyagtartalom

A multivitaminba kerülő zöldség-, gyümölcs- és gyógynövénykivonatok a fermentálás eredményeként magasabb ásványi anyag-, vitamin- és aminosavtartalommal rendelkeznek, mivel a fermentálás koncentrálja a tápanyagokat.

2. Fermentálás során megnő a biológiai hozzáférhetőség is

Ez az, amit biohasznosulásnak nevezünk, és ami azt jelzi, hogy a tápanyagok milyen mennyiségben fogják elérni sejtjeinket. Gondoltad volna, hogy a biohasznosulás akár 10x-esére is növekedhet fermentálás során?

3. Fermentálás során új vegyületek jönnek létre

Számos biovegyület keletkezik fermentálással, a 6 legjelentősebb: mikrorostok, SOD-szerű anyagok, zsírsavak (SCFA-k), prebiotikumok, bioaktív polifenolok és peptidek

4. Fermentálás során javul a tápanyagok emészthetősége  

A fermentált tápanyagok könnyen emészthetők és olyan esetekben is hatékony a biohasznosulásuk, amikor emésztőrendszeri és felszívódási panaszok állnak fenn, mint pl.: bélgyulladások.

5. A fermentálás során létrejövő fermentum kolonizálja (gyarapítja) a probiotikumok mennyiségét, és színesíti őket

A zöldség-gyümölcs fermentum vegyületei táplálják a bélflórában élő hasznos bélbaktériumokat. Amikor a bélflóra nagy mennyiségű és sokféle probiotikumban gazdag, az visszaszorítja a kórokozó baktériumok, vírusok és gombák mennyiségét.

6. A fermentum aktiválja a baktériumflóra ökoszisztémáját

Amikor a fermentum aktiválja a bélflóra ökoszisztémát, akkor az nagyban befolyásolja az immunrendszer egészségét, mivel az immunsejtek 80%-a belekben található. A bélflóra egészsége szoros kapcsolatban áll még mentális teljesítményünkkel, hormonjainkkal és idegrendszerünk egyensúlyával is.

6 ok a fermentált multivitaminok mellett

Ha a legjobb multivitamint keressük, ma már nem is kérdés, hogy fermentált multivitamint kell választanunk! Ezeket az újgenerációs multivitaminokat ugyanis a fermentálás eredményeként létrejövő bioaktív hatóanyagok jelenléte és megnövekedett biohasznosulás jellemzi. A fermentumok a bélflóra ökoszisztémáját is aktiválják, mely egész szervezetünk működését jótékonyan befolyásolja, immuntámogató kúránkat pedig még eredményesebbé teszi. 

Az 55-féle koncentrált, szerves hatóanyagból (zöldségekből, gyümölcsökből gyógynövényekből, vitaminokból és ásványokból), nagy gonddal készített, MULTI 55 Fermentált multivitamint éppen az előbbiekben felsorolt előnyök miatt ajánlom Neked mindennapi fogyasztásra.

MULTI 55 Fermentált multivitamin, 55-féle koncentrált hatóanyaggal