Főmenü Termékeink
Blog

Lobbantsd be a fogyást a zsírégető chili paprikával!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Zsírégető paprikakúra, amit csípni fogsz!

Szeretnéd felgyorsítani a fogyásod? Kezdj zsírégető kúrába a chili paprika erejével! Alkalmazd kívül - belül ezeket a kapszaicin tartalmú kiegészítőket, hogy minél hamarabb elérhesd céljaidat! Pörgesd fel anyagcserédet, faragd a centiket, formáld alakod!

Mutatjuk, hogyan!

Zsírégető paprikakúra, amit csípni fogsz!

Belülről: zsírégető Chili tabletta

chili természetes zsírégető , ha nagy dózisban vesszük magunkhoz! Szerencsére a mai technológia ezt lehetővé is teszi. Így készül a Natur Tanya® chili tabletta is, ami 15 db chili paprika erejét egyesíti. Ez egy igen hatékony zsírégető, ami serkenti az anyagcserét, csökkenti az étvágyat, növeli energiaszintet, és fokozza az energiafelhasználást, vagyis a kalóriaégetést. Az is nagyszerű ebben a zsírégetőben, hogy fogyasztása teljes mértékben mellékhatások nélküli.

A kapaszaicin molekulákat ugyanis mikrogömbökbe zárják. Ezek a mikrogömböcskék pH-érzékeny védőburokkal rendelkeznek és a nagy dózisú hatóanyag halmaz, folyamatos, egyenletes hatóanyag leadású lesz. Ez nem csak kíméletes, de egész napos kalóriaégetést is jelent. Ráadásul a kivonat cikória prebiotikummal és zöld tea antioxidánsokkal is dúsított, ami a bélflóra egészségén keresztül is fokozza az anyagcserét. Feltétlen próbáld ki!

Belülről: zsírégető Chili tabletta

Kívülről: zsírégető Chili gél

Kend csak fel ezt a Chili gélt, és a kapszaicin termo hatását azonnal érezni fogod! A kapszaicin vérbőséget okoz a kezelt területen ezzel fokozza a nyirok- és vérkeringést, javítja a kötőszövet vérellátását és gyorsítja a felhalmozódott salakanyagok kioldódását. A nemkívánatos narancsbőrrel együtt jó pár plusz centitől is megszabadulhatsz!

Külsőleg zsírégető Chili gél

Ha ez még mindig nem elég, fokozd a hatást!

Tekercselj!

A speciális testtekercselő kozmetikai fólia még mélyebb rétegekbe préseli a hatóanyagokat, miközben hagyja lélegezni a bőrt. Ez a két tulajdonsága teszi alkalmassá arra, hogy megnövelje a Chili gél hatékonyságát. Fürdést követően kend fel a gélt, tekercseld be magad, és hagyd fent legalább egy órán keresztül. Ha kitartó vagy, akár ebben aludhatsz, vagy tornázhatsz is, ahogy Neked kényelmes.

Szabadulj meg a felesleges víztől!

Tudtad, hogy a vízvisszatartás és a cellulit természetüktől fogva összefüggnek? Bizony, és mindezért az ösztrogén tehető felelőssé. Ez is a magyarázata annak, hogy miért elsősorban a nőknek jelent problémát mindkettő. Szabadulj meg a felesleges víztől és vele együtt a felesleges narancsbőrtől is a természetes vízhajtó és narancsbőr ellenes Diurerbe® koncentrátummal! Három isteni íz közül is választhatsz!

A vízvisszatartásért az ösztrogén a felelős

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések:  Otthoni alakformálás 3 egyszerű lépésben!
Blog bejegyzések: Otthoni alakformálás 3 egyszerű lépésben!
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Nézz körül a webáruházunkban
Zsírégető Chili tabletta – Védjegyzett, mikrobiom-barát testsúlycsökkentő Natur Tanya® Akció
Zsírégető Chili Csomag - Natur Tanya® Chili tabletta és Chili gél Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.