Zsírégető paprikakúra, amit csípni fogsz!

Szeretnéd felgyorsítani a fogyásod? Kezdj zsírégető kúrába a chili paprika erejével! Alkalmazd kívül-belül ezeket a kapszaicin tartalmú kiegészítőket, hogy minél hamarabb elérhesd céljaidat! Pörgesd fel anyagcserédet, faragd a centiket, formáld alakod! Mutatjuk, hogyan!

chilli-paprika-zsiregetes.jpg

Belülről: Chilliburner® tabletta

A Chilliburner® természetes zsírégető tablettánként 15 db chili paprika erejét egyesíti.

Hatékonyan csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserédet, növeli energiaszintedet, és fokozza az energiafelhasználást, vagyis a kalóriaégetést.

Hogy lehet az, hogy fogyasztása mégis biztonságos, irritáció nélküli? Ez az egyedülálló előállítási technológiának köszönhető, ami a CapsiMax TM  elnevezést kapta. Ez annyit tesz, hogy a kapszaicin részecskéket pH-érzékeny védőburokkal rendelkező mikro gömbökbe zárják. Így a hatóanyagok több időt töltenek a béltraktusban, ami nemcsak az egyenletes hatóanyagleadást biztosítja, de elkerülhető vele a helyi irritáció is. Ráadásul a kivonat plusz prebiotikumokkal is dúsított, így bélflórád egészségéért is felel.

Glutén és laktózmentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják!

chilliburner-zsiregeto.jpg

Kívülről: Chilli gél

Kend csak fel ezt a Chilli gélt, és a kapszaicin termo hatását azonnal érezni fogod! A kapszaicin vérbőséget okoz a kezelt területen ezzel fokozza a nyirok-és vérkeringést, javítja a kötőszövet vérellátását és gyorsítja a felhalmozódott salakanyagok kioldódását. A nemkívánatos narancsbőrrel együtt jó pár plusz centitől is megszabadulhatsz!

chilli-gel-chillishape.jpg

Ha ez még mindig nem elég, fokozd a hatást!

Tekercselj!

A speciális testtekercselő kozmetikai fólia még mélyebb rétegekbe préseli a hatóanyagokat, miközben hagyja lélegezni a bőrt. Ez a két tulajdonsága teszi alkalmassá arra, hogy megnövelje a Chilli gél hatékonyságát. Fürdést követően kend fel a gélt, tekercseld be magad, és hagyd fent legalább egy órán keresztül. Ha kitartó vagy, akár ebben aludhatsz, vagy tornázhatsz is, ahogy Neked kényelmes.

Szabadulj meg a felesleges víztől!

Tudtad, hogy a vízvisszatartás és a cellulit természetüktől fogva összefüggnek? Bizony, és mindezért az ösztrogén tehető felelőssé. Ez is a magyarázata annak, hogy miért elsősorban a nőknek jelent problémát mindkettő. Szabadulj meg a felesleges víztől és vele együtt a felesleges narancsbőrtől is a természetes vízhajtó és narancsbőr ellenes Diurerbe® koncentrátummal! Három isteni íz közül választhatsz!

diurerbe-forte-ital.jpg