Térdsérüléstől a félmaratonig!

Rendhagyó vásárlói levél következik
egy nagyszerű sikertörténetről, olvassátok szeretettel!

Tudjátok milyen felszabadító érzés egy tízezres nagyságrendű tömegben futni és végül 21 km után célba érni? Nekem volt szerencsém mindezt megtapasztalni, pedig fél évvel ezelőtt akkorát roppant a térdem(meniscus szakadás), hogy még az orvosom sem javasolta a versenyszerű futást.

futas-kiegeszitok.jpg

Nem akartam beletörődni a helyzetembe

, ezért keresgélni kezdtem az alternatív gyógymódok között, végül az Anatur Bioboltban leltem rá a megoldásra.

Az ott dolgozók javaslatára kezdtem el olyan tápanyagokkal dúsítani az étrendemet, amelyekkel gond nélkül felkészültem és le is futottam a 12 km-es Duna kanyar Félmaratont, majd a 21 km-es Vivicittá Félmaratont!

zoldkagylo-porc-izulet.jpg

Íme, a leghűségesebb futótársaim:

futas-izuletek-vedelme.jpg

Ezekkel a célzott tápanyagokkal a térdsérülésem gyógyulási ideje lerövidült és most már újra 100%-osnak érzem magam!

4 hozzávaló a sportsérülések gyors regenerálásához

Sportolóknak különösen ajánlom ezeket a védőtápanyagokat, amelyek támogatják a porcképződést, az ízületi nedv pótlását, a csontszerkezet stabilitását és a sérült ínszalagok regenerálódását.


1. Szerves Új-zélandi zöldkagyló

Mozgásszervi kenőanyag

1-zoldkagylo.jpg

Nekem nagyon bevált a térdfájdalmamra és elképesztően gyorsan regenerálta a sérült porcot! Hatóanyagai (szerk. GAG-glükozaminoglikánok) szó szerint kenőanyagok: ízületi nedvet termelnek, amik segítettek megszüntetni a térdropogásomat és újra hajlékonyan tudtam mozgatni a térdem.

Az új porc termelődéséhez és az erős csontozat kialakításához is nagyszerű tápanyagnak bizonyult!

 >>> Vásárlás

2. Szerves, fermentált Hialuronsav

Párnázás és rugalmasság az ízületeknek

2-hialuronsav.jpg

A hialuronsav az egyik leghasznosabb dolog porckopás és térdfájdalmak esetén! Úgy működik, mintha egy lengéscsillapítóval kereszteztek volna egy szivacsot: megtartja a vizet a kötőszövetben és megolajozza az ízületi szövetekben lévő folyadékot.

Nekem a hialuronsav Szerves, fermentált változatát javasolták, ami még jobb párnázást, hidratálást és vízellátást biztosít az ízületeknek. Regeneráló hatását kifejezetten gyorsan megtapasztalhattam a mozgásomon, pár hét után már sokkal könnyebben tudtam emelgetni a  lábaimat.

 >>> Vásárlás

3. Kollagén rágótabletta

Porcépítés és izomteljesítmény növelés
3-kollagen-ragotabi.jpg

A boltban azt is megtudtam, hogy a hialuronsav mellől nem hiányozhat a kollagén, hiszen olyanok, mint két testvér, akik nagyszerűen kiegészítik egymás működését. A hialuronsav a kollagén rostok közti helykitöltő molekula, ami fiatalon tartásukért felelős. A kollagén porcépítő, ízületi gyulladást csökkentő és ráncfeltöltő bőrtáplálék, ami a bőrünk 75%-át alkotja. Ez a rágótabletta amellett, hogy nagyon kellemes, citrusos ízű, 7200 mg hidrolizált kollagént biztosít a napi adagban.


 >>> Vásárlás

4. Folyékony Kollagén koncentrátum

Sérült ínszalagok regenerálása

4-kollagen-koncentratum.jpg

Az én esetemben, hogy minél gyorsabban felépülhessek a sérülésemből a Kollagén rágótablettát, folyékony Kollagén koncentrátummal is kiegészítettem, amiben a kollagén egy speciális mátrix formában vihető be a szervezetbe. Ezzel a magas minőségű és nagyon jól hasznosuló kollagénnel mind az 5 típusú kollagén termelődése stimulálható, így nemcsak a porcomat erősítettem vele, de a csontokat, az ínakat és még a szalagokat is! Az adagolása nagyon praktikus, a palack tetején lévő adagolókupakkal könnyen kimérhető a napi 25 ml mennyiség, amivel 3000 mg hidrolizált kollagén vihető be a szervezetbe!

 >>> Vásárlás

 

Kedves Anatur, még egyszer nagyon köszönöm a segítséget! A futótársaknak pedig csak annyit üzennék, hogy célzott tápanyagokkal sokkal könnyebb célba jutni.

Üdv: Zoli

felmaraton-futas-zolkagylo-kollagen.jpg