Profi tippek napégésre és megelőzésére

Sokszor megkapom a kérdést, hogy mi a biztos praktika napégésre. Most egyszer és mindekorra elárulom, így biztosan meg fogsz ismerni kettő olyan napozás után használatos bőrvédő készítményt, amikkel kiváltható bármilyen napégés utáni krém, plusz egy napozó spray családot, hogy legközelebb ne égesd le magad te sem!

Profi tippek napégésre és megelőzésére

Napozás után – ha kell valami a napégésre

Mit tegyél, ha megtörtént a baj, és bőröd odakozmált a Nap sugarai alatt? Hallottam már, hogy a paradicsom a napégés ellen csodálatosan működik leégés után, anyám szerint pedig nincs olyan napégés, amin ne segítene a tejföl… 

Nyilvánvaló, hogy ezeknél a fortélyoknál sokkal kényelmesebb, hatásosabb és mégis természetes megoldások is léteznek már. Nézzünk meg rögtön kettő különleges, hasznos baktériumokkal, és növényi őssejtekkel felturbózott napozás utáni terméket, amikkel neked is olajozottan fog menni a napégés kezelése házilag!

Napozás utáni testápoló napégésre és bőrápolásra

Azt javaslom, legyen a napozó táskád állandó tartozéka a VERATTIVA® napozás utáni testápoló! Ha nagy a baj, és már most, sürgősen kellene, rendeld meg még ma 16:00 óráig Expressz kiszállítással. Így biztosan házhoz visszük neked Budapesten még aznap, vidéken másnap estére!

Leégés után gyorssegélynek remekül használható, mert a kipirult, dehidratált, gyulladásnak indult bőr szomjazik az ilyen tápanyagdús támogatásra. Remekül megoldható vele, a pirosodás vagy akár a napégés utáni viszketés kezelése. Gyógynövényeivel, ásványi anyagaival, baktériumos és növényi őssejtes összetevőivel hatékonyabban tudja hidratálni, nyugtatni és regenerálni a bőrt, miközben hosszan megőrzi annak barnaságát. 

Hosszan megőrzi barnaságát

Nem csak abban segít, hogy a leégés után barnulás jöjjön, de azt is pozitívan befolyásolja a testápoló, hogy a napégés mennyi idő alatt gyógyul meg! Antioxidáns hatóanyagai ugyanis gátolják az UV-sugarak keltette szabad gyökök burjánzását, csökkentve az oxidatív stresszt, ezzel sokat tesznek a hosszútávú károsodások megelőzéséért.

Komolyabb, például hólyagos napégés kezelése mindenképp orvosi felügyelettel történjen! Az efféle súlyosabb égések esetén az utókezelés során azonban már ismét hasznát veheted a VERATTIVA® testápolónak.

Persze egy kevésbé balul elsült napozáskor jobb a tiszta bőrbe masszírozni a testápolót, miután már lemostad magadról a naptejet, a homokot és a port, mondjuk a most következő tusfürdővel:

Napozás utáni tusfürdő - napégésre is

A napégés gyötrő tüneteinek csillapításáért, a kipirult bőr gyulladásaink csökkentésért javaslom a bioaktív alkotóelemeivel intenzíven ható VERATTIVA® napozás utáni tusfürdőt. Mindig vidd magaddal a strandra, nyaralásra, hiszen csak akkor tudja kifejteni jótékony hatásait, ha veled van, amikor szükséged lenne rá.

Nem csak leégés után használható, sőt, én azt mondom, igazán akkor teszel jót magaddal, ha minden napozás végén ezzel zuhanyzol. Igen, még akkor is, ha nem érzed úgy, hogy megégtél volna, vagy, hogy túlságosan megfogott volna a Nap. Ez a tusfürdő hasznos baktériumokkal, őssejtekkel és a napégés hatásai ellen dolgozó Aloe Vera színvédő és öregedést gátló hatóanyagaival mesésen ápolja bőrödet.

VERATTIVA® termékcsalád napégésre

Napozás előtt – hogy máskor ne kerüljön sor napégésre

Mit tegyél legközelebb, hogy ne égesd le magad a nap sugaraival? Egyszerűen használd valamelyik nedves bőrön is alkalmazható VERATTIVA® napozóspray-t, ami több faktorszámban is elérhető (6, 15, 30, 50), és természetes összetevőivel óvja az érzékeny bőrt.

A regenerálásról, a mélyhidratálásról, a napégés elleni védelemről a természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, a prebiotikus rostok és probiotikumok valamint a napégés nyomait eltüntető Aloe Vera hatóanyagai együttesen gondoskodnak.

Szóval a tanácsom egyszerű: Legközelebb rendeld meg előre, és napozáskor mindenképp használd a most megismert természetes Verattiva napozó termékeket

Ne égesd le magad!

Ha megfelelően választod ki a bőrtípusodnak és az időjárásnak is megfelelő napozóspray-t, nem lesz szükség a napégés kezelésére. Ám ha elmaradt a hatékony megelőzés, és mégis megtörtént a baj a nyaralás során, akkor jól fog jönni, hogy már eleve magaddal viszed bőrmentő elsősegélyként a Verattiva napozás utáni tusfürdőt és a testápolót

Vásárold meg őket már a nyaralás megszervezésekor, hogy biztosan veled tartsanak a bőröndödben, és támogassák a szép, egyenletes barnulást, vagy segélyt nyújtsanak, ha mégis beütne a baj!

Napégés mentes szép nyarat kívánok!