Profi tippek napégésre és megelőzésére

Sokszor megkapom a kérdést, hogy mi a biztos praktika napégésre. Most egyszer és mindekorra elárulom, így biztosan meg fogsz ismerni kettő olyan napozás után használatos bőrvédő készítményt, amikkel kiváltható bármilyen napégés utáni krém, plusz egy napozó spray családot, hogy legközelebb ne égesd le magad te sem!

Profi tippek napégésre és megelőzésére

Napozás után – ha kell valami a napégésre

Mit tegyél, ha megtörtént a baj, és bőröd odakozmált a Nap sugarai alatt? Hallottam már, hogy a paradicsom a napégés ellen csodálatosan működik leégés után, anyám szerint pedig nincs olyan napégés, amin ne segítene a tejföl… 

Nyilvánvaló, hogy ezeknél a fortélyoknál sokkal kényelmesebb, hatásosabb és mégis természetes megoldások is léteznek már. Nézzünk meg rögtön kettő különleges, hasznos baktériumokkal, és növényi őssejtekkel felturbózott napozás utáni terméket, amikkel neked is olajozottan fog menni a napégés kezelése házilag!

Napozás utáni bőrápolás? Ha napégés, akkor itt az elsősegély gél! 

Az Aloe vera gél elsősegély gél leégés után gyorssegélynek remekül használható, mert a kipirult, dehidratált, gyulladásnak indult bőr szomjazik az ilyen tápanyagdús támogatásra. Remekül megoldható vele, a pirosodás vagy akár a napégés utáni viszketés kezelése. 

Hosszan megőrzi barnaságát

Komolyabb, például hólyagos napégés kezelése mindenképp orvosi felügyelettel történjen! Az efféle súlyosabb égések esetén az utókezelés során azonban már ismét hasznát veheted az Aloe vera gélnek.

Persze egy kevésbé balul elsült napozáskor jobb a tiszta bőrbe masszírozni a testápolót, miután már lemostad magadról a naptejet, a homokot és a port, mondjuk a most következő tusfürdővel:

Napozás utáni tusfürdő - napégésre is

A napégés gyötrő tüneteinek csillapításáért, a kipirult bőr gyulladásaink csökkentésért javaslom a bioaktív alkotóelemeivel intenzíven ható VERATTIVA® napozás utáni tusfürdőt. Mindig vidd magaddal a strandra, nyaralásra, hiszen csak akkor tudja kifejteni jótékony hatásait, ha veled van, amikor szükséged lenne rá.

Nem csak leégés után használható, sőt, én azt mondom, igazán akkor teszel jót magaddal, ha minden napozás végén ezzel zuhanyzol. Igen, még akkor is, ha nem érzed úgy, hogy megégtél volna, vagy, hogy túlságosan megfogott volna a Nap. Ez a tusfürdő hasznos baktériumokkal, őssejtekkel és a napégés hatásai ellen dolgozó Aloe Vera színvédő és öregedést gátló hatóanyagaival mesésen ápolja bőrödet.

Napozás utáni tusfürdő - napégésre is

Napozás előtt – hogy máskor ne kerüljön sor napégésre

Mit tegyél legközelebb, hogy ne égesd le magad a nap sugaraival? Egyszerűen használd valamelyik nedves bőrön is alkalmazható VERATTIVA® napozóspray-t, ami több faktorszámban is elérhető (6, 15, 30), és természetes összetevőivel óvja az érzékeny bőrt.

A regenerálásról, a mélyhidratálásról, a napégés elleni védelemről a természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, a prebiotikus rostok és probiotikumok valamint a napégés nyomait eltüntető Aloe Vera hatóanyagai együttesen gondoskodnak.

Szóval a tanácsom egyszerű: Legközelebb rendeld meg előre, és napozáskor mindenképp használd a most megismert természetes Verattiva napozó termékeket

Ne égesd le magad!

Azt már biztosan tudod, hogy az utólagos kezelésnél jóval hatékonyabb (és persze kevésbé fájdalmas) a megelőzés. Ha megfelelően választod ki a bőrtípusodnak és az időjárásnak is megfelelő napozóspray-t, nem lesz szükség a napégés kezelésére!

De van még egy tuti tippünk a tökéletes bőrvédelem érdekében:

Használj napozóvitamint!

Egy igazán jó napozóvitamin összetevői belsőleg gondoskodnak bőröd védelméről, ellensúlyozzák az UV-sugarak káros hatásait, sőt, még a barnulási folyamatot is elősegíthetik!

Pontosan ilyen a Solar vitamin, 13-féle természetes összetevővel!

A bőrvédő és bőrszépítő összetevők, mint az antioxidáns tulajdonságokkal bíró 70%-os EGCG tartalomra standardizált zöld tea kivonat , E-vitamin, és C-vitamin,  valamint a szerves szelén,  mangán-biszglicinát, cink-biszglicinát és biotin védik a bőrt és a szemek egészségét, valamint csökkentik a leégés kockázatát.

A karotinoid színanyagok, a szerves kötésű réz és a fermentált L-tirozin aminosav természetes barnító összetevőként gondoskodik a gyorsabb barnulásról és a mélybarna színről.

Kezdd el szedni már a tavasz végén/nyár elején, hogy ez a nyár valóban leégés mentesen teljen!

Ne égesd le magad!

Jó tanácsunk a nyárra napégés ellen: válaszd ki a bőrtípusodnak és az időjárásnak megfelelő napozóspray-t, és belsőleg is tegyél a bőrvédelemért pl. napozóvitamin fogyasztásával. Így nem lesz szükség a napégés kezelésére! Ám ha elmaradt a hatékony megelőzés, és mégis megtörtént a baj a nyaralás során, akkor jól fog jönni, hogy már eleve magaddal viszed bőrmentő elsősegélyként a Verattiva napozás utáni tusfürdőt és a testápolót

Vásárold meg őket már a nyaralás megszervezésekor, hogy biztosan veled tartsanak a bőröndödben, és támogassák a szép, egyenletes barnulást, vagy segélyt nyújtsanak, ha mégis beütne a baj!

Napégés mentes szép nyarat kívánok!