Így lesz hatékony a kollagén kúra!

Rohan az idő igaz? Nyugalom, én is érzem, mindenki átesik ezen. Megjelennek az első ráncok, öregszik a bőr, nehezedik a test, csikorognak az ízületek... Elhagyni magad ettől még nem kell, hiszen sokat tehetsz azért, hogy kívül-belül támogasd a tested, hogy újra olajozottan működjön. Nem mellékesen pedig szemlátomást fiatalodhatsz külsőleg is! Használj kollagént - de jól figyelj, mert nem mindegy, hogy milyet!

Ismerd meg a kollagént, a fiatalság fehérjéjét!

A kollagén a test rugalmasságáért és fiatalságáért!

A bőr rugalmassága, feszessége, szépsége, fiatalsága azon múlik, hogy van-e benne elegendő kollagén. A kollagén az inak, a kötőszövetek, a haj, a bőr, a köröm, az ízületek, az izmok, a csontok, az erek, a porcok, és nem utolsósorban a bélnyálkahártya természetes összetevője.

Röviden: a kollagén az a természetes fehérje, amely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját. Csakhogy: a kollagén termelés idővel alábbhagy, megszűnik, nekünk pedig el kell gondolkoznunk, hogy hogyan pótoljuk!

A kollagén a test rugalmasságáért és fiatalságáért!

Kollagén kívülről: Mire jók a kollagénes krémek?

Csak felkened, és máris hat - ugye milyen jó lenne? Ez azonban nem ilyen egyszerű. Attól, hogy habarcsot dobálsz egy öreg házra, az még nem fog beépülni a falakba, hogy megerősítse azt. A bőrre kent kollagén is ilyen.

Kérdéses, hogy beszívódik-e a bőrbe, hiszen a kollagénnek relatíve nagy a molekulamérete, de még ha beszívódik sem biztos, hogy beépül a bőrszerkezetet adó kollagénláncok közé. Nem teljesen haszontalan a próbálkozás, mert a különböző kollagénfélék kiváló vízmegkötő, hidratáló anyagok, és ha van az adott bőröregedés elleni krémben antioxidáns, peptid, vitamin, vagy más sejtkommunáló anyag is, azzal együtt hasznos lehet a bőrödnek.

De, ha ilyesmit keresve sem találsz a krémben, kizárólag a kollagén felirat miatt nem érdemes megvenni. Az idő- és pénzrabló kísérletezgetés helyett inkább menj biztosra!

Kollagén kívülről: Mire jók a kollagénes krémek?

Hogyan hatékony a kollagén? Kollagén belülről!

Van egy jó hírem! A tested olyan, mint egy folyton újraépülő ház - hogy maradjak az előbbi hasonlatnál. A sejtjeid folyamatosan kicserélődnek, megújulnak egész életed során. A szervezet pedig mindig abból építkezik, ami rendelkezésére áll.

A belsőleg fogyasztott kollagén nagyban segíti a szövetek és a bőr megújulását, és az öregedési folyamatok lelassítását! A kozmetika ipar buzgón rá is állt a beszedhető, megiható kollagénes termékekre. Ne rohanj azonban megvenni az első ilyet, ami utadba kerül, mert a szomorú tény, hogy érhetnek csalódások, ha rosszul választanál. Ahhoz ugyanis, hogy belsőleg hasson a kollagén, molekuláris szinten egy kis cselre van szükség! És ezt bizony nem minden termék tudja, sőt!

Hogyan hatékony a kollagén? Kollagén belülről!

Folyékony kollagén mátrix, a valódi eredményekért!

A kollagének világában a valódi forradalmat egy olyan, szabadalmaztatott eljárás hozta el, amely a kollagén-mátrix nevet kapta. Az enzimes eljárás eredményeként kapott hidrolizált halkollagén peptideket kis molekulatömeg (1000-3000 Dalton) jellemzi, melynek köszönhetően 95-99%-ban hasznosulnak sejtszinten.  A halkollagén peptidek és az 1400 Dalton méretű tengeri elasztin peptidek mind az 5 kollagéntípus szintetizálását serkentik.

Folyékony kollagén mátrix, a valódi eredményekért!

A kollagéntípusok anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be az emberi szervezetben.
A legfőbb típusok, és ahol megtalálhatók:
Az I. típusú kollagén: bőr, csontok, inak, szalagok
A II. típusú kollagén: porc és a szem szerkezete
A III. típusú kollagén: máj, tüdő,artériák
A IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek
A V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete

Ha megbízható terméket választunk, akkor nemcsak a hajunk, vagy a bőrünk, vagy az ízületeink egészségét támogathatjuk meg, hanem mindezt egyszerre.

Ráadásul, ma már tudjuk azt is, hogy az egyre gyakrabban előforduló bélgyulladások, sőt az áteresztő bél szindróma is összefüggést mutat a kollagénhiánnyal. A megfelelő típusú kollagén támogatja a bélbolyhok, a gyomornyálkahártya és bélnyálkahártya egészségét is. Érted már, miért fontos, hogy megtaláld a legmegbízhatóbb terméket? Szükséged van a kollagénre, de olyanra, ami mindezt tudja!

Adj időt a testednek, hogy felépítse a kapott hasznos anyagokból magát, kezdj bele egy többhéten át tartó kúrába, és az eredmény nem marad el!

Vásárolj most 60 napos kúracsomagot kedvezménnyel! »

Nézd meg ezeket a kollagén porokat is hal-és marhakollagénnel, két isteni ízben!»