Főmenü Termékeink
Blog

Kollagén-mátrix: a fiatalság titka!

Így lesz hatékony a kollagén kúra!

Rohan az idő igaz? Nyugalom, én is érzem, mindenki átesik ezen. Megjelennek az első ráncok, öregszik a bőr, nehezedik a test, csikorognak az ízületek... Elhagyni magad ettől még nem kell, hiszen sokat tehetsz azért, hogy kívül-belül támogasd a tested, hogy újra olajozottan működjön. Nem mellékesen pedig szemlátomást fiatalodhatsz külsőleg is! Használj kollagént - de jól figyelj, mert nem mindegy, hogy milyet!

Ismerd meg a kollagént, a fiatalság fehérjéjét!

A kollagén a test rugalmasságáért és fiatalságáért!

A bőr rugalmassága, feszessége, szépsége, fiatalsága azon múlik, hogy van-e benne elegendő kollagén. A kollagén az inak, a kötőszövetek, a haj, a bőr, a köröm, az ízületek, az izmok, a csontok, az erek, a porcok, és nem utolsósorban a bélnyálkahártya természetes összetevője.

Röviden: a kollagén az a természetes fehérje, amely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját. Csakhogy: a kollagén termelés idővel alábbhagy, megszűnik, nekünk pedig el kell gondolkoznunk, hogy hogyan pótoljuk!

A kollagén a test rugalmasságáért és fiatalságáért!

Kollagén kívülről: Mire jók a kollagénes krémek?

Csak felkened, és máris hat - ugye milyen jó lenne? Ez azonban nem ilyen egyszerű. Attól, hogy habarcsot dobálsz egy öreg házra, az még nem fog beépülni a falakba, hogy megerősítse azt. A bőrre kent kollagén is ilyen.

Kérdéses, hogy beszívódik-e a bőrbe, hiszen a kollagénnek relatíve nagy a molekulamérete, de még ha beszívódik sem biztos, hogy beépül a bőrszerkezetet adó kollagénláncok közé. Nem teljesen haszontalan a próbálkozás, mert a különböző kollagénfélék kiváló vízmegkötő, hidratáló anyagok, és ha van az adott bőröregedés elleni krémben antioxidáns, peptid, vitamin, vagy más sejtkommunáló anyag is, azzal együtt hasznos lehet a bőrödnek.

De, ha ilyesmit keresve sem találsz a krémben, kizárólag a kollagén felirat miatt nem érdemes megvenni. Az idő- és pénzrabló kísérletezgetés helyett inkább menj biztosra!

Kollagén kívülről: Mire jók a kollagénes krémek?

Hogyan hatékony a kollagén? Kollagén belülről!

Van egy jó hírem! A tested olyan, mint egy folyton újraépülő ház - hogy maradjak az előbbi hasonlatnál. A sejtjeid folyamatosan kicserélődnek, megújulnak egész életed során. A szervezet pedig mindig abból építkezik, ami rendelkezésére áll.

A belsőleg fogyasztott kollagén nagyban segíti a szövetek és a bőr megújulását, és az öregedési folyamatok lelassítását! A kozmetika ipar buzgón rá is állt a beszedhető, megiható kollagénes termékekre. Ne rohanj azonban megvenni az első ilyet, ami utadba kerül, mert a szomorú tény, hogy érhetnek csalódások, ha rosszul választanál. Ahhoz ugyanis, hogy belsőleg hasson a kollagén, molekuláris szinten egy kis cselre van szükség! És ezt bizony nem minden termék tudja, sőt!

Hogyan hatékony a kollagén? Kollagén belülről!

Folyékony kollagén mátrix, a valódi eredményekért!

A kollagének világában a valódi forradalmat egy olyan, szabadalmaztatott eljárás hozta el, amely a kollagén-mátrix nevet kapta. Az enzimes eljárás eredményeként kapott hidrolizált halkollagén peptideket kis molekulatömeg (1000-3000 Dalton) jellemzi, melynek köszönhetően 95-99%-ban hasznosulnak sejtszinten.  A halkollagén peptidek és az 1400 Dalton méretű tengeri elasztin peptidek mind az 5 kollagéntípus szintetizálását serkentik.

Folyékony kollagén mátrix, a valódi eredményekért!

A kollagéntípusok anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be az emberi szervezetben.
A legfőbb típusok, és ahol megtalálhatók:
Az I. típusú kollagén: bőr, csontok, inak, szalagok
A II. típusú kollagén: porc és a szem szerkezete
A III. típusú kollagén: máj, tüdő,artériák
A IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek
A V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete

Ha megbízható terméket választunk, akkor nemcsak a hajunk, vagy a bőrünk, vagy az ízületeink egészségét támogathatjuk meg, hanem mindezt egyszerre.

Ráadásul, ma már tudjuk azt is, hogy az egyre gyakrabban előforduló bélgyulladások, sőt az áteresztő bél szindróma is összefüggést mutat a kollagénhiánnyal. A megfelelő típusú kollagén támogatja a bélbolyhok, a gyomornyálkahártya és bélnyálkahártya egészségét is. Érted már, miért fontos, hogy megtaláld a legmegbízhatóbb terméket? Szükséged van a kollagénre, de olyanra, ami mindezt tudja!

Adj időt a testednek, hogy felépítse a kapott hasznos anyagokból magát, kezdj bele egy többhéten át tartó kúrába, és az eredmény nem marad el!

Vásárolj most 60 napos kúracsomagot kedvezménnyel! »

Nézd meg ezeket a kollagén porokat is hal-és marhakollagénnel, két isteni ízben!»

Nézz körül a webáruházunkban
FERMENTÁLT HIALURONSAV - 1 millió Dalton hialuronsav és savmentes C-vitamin Natur Tanya® Akció
FERMENTÁLT HIALURONSAV DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Liposzómás Szerves C-vitamin cinkkel - Natur Tanya® 200ml Akció

Liposzómás Szerves C-vitamin cinkkel - Natur Tanya® 200ml

6 665 Ft
5 998 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 5 998 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Papp Vilma!

Igen, a Kollagén a haj és a köröm elsődleges strukturális fehérjéje, és igen a szervezetben alapvetően 5 kollagénfajtát különböztetünk meg. A Kollagén Facelift® pedig egy olyan szabadalommal védett Kollagén mátrix®-ot tartalmaz, ami 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását teszi lehetővé, a szervezet számára. Ezek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be az emberi szervezetben.

A legfőbb típusok, és ahol megtalálhatók:

I. típusú kollagén: bőr, csontok, inak, szalagok
II. típusú kollagén: porc és a szem szerkezete
III. típusú kollagén: máj, tüdő, artériák
IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek
V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete

Mivel a Kollagén Facelift® mindezt egyszerre tudja, így tökéletes a haj növekedésének elősegítésére, és annak dúsítására is.

De ne felejtsük! Az étrend-kiegészítőkkel, ahogy azt a név is mutatja, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Ezért egy étrend-kiegészítőtől soha ne várjuk azt, hogy helyettesíteni fogja életmódváltásunkat, melynek alapja a tápanyagokban gazdag, minőségi táplálkozás, a bőséges napi folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás és a szellemi-mentális harmóniára való törekvésünk. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy EGÉSZségről beszéljünk.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Papp Vilma
Üdvözlöm!az iránt érdeklődöm,hogy a Kollagén Facelift-ben mind az öt kollagén fajta megtalálható?
én a hajamra szeretném szedni,ez a termék megfelelő a haj sűrűsödésének és növekedésének elősegítésére?
köszönöm
Adryien
hasznos nálatok nézelődni, az biztos! megcsináltam az a 120 napos fitalító kúrát amihez
a Facelift
m,eg a Szerves hialuronsav kell és anniyra örülök hogy mertem belevágni!

szó sezrint látni a fényképeken is hogy fitaalabbnak nézek ki mint két évvel ezelőtt. Most épp kis zsünetet tartok de mindenképp meg fogom ismételni!

(elnézést az elütésekért, majd javitsátok ki ha lehet, új mobilról irok és így jött össze :) )
Szilágyi Ilona
Én ittam ezt hialuronna l, eszméletlen amilen jó a hatása, a lányom is rárepült mert teljesen látható a változás a bőröm az arcomon valahozg más, ruganyosabb!!!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.