Tik-tak, tik-tak, tik-tak...

Rohan az idő igaz? Nyugalom, én is érzem, mindenki átesik ezen. Megjelennek az első ráncok, öregszik a bőr, nehezedik a test, csikorognak az ízületek... Elhagyni magad ettől még nem kell, hiszen sokat tehetsz azért, hogy kívül-belül támogasd a tested, hogy újra olajozottan működjön. Nem mellékesen pedig szemlátomást fiatalodhatsz külsőleg is! Használj kollagént - de jól figyelj, mert nem mindegy, hogy milyet!

Előbb-utóbb mindenki felismeri, hogy a kollagén kikerülhetetlen tényező a valódi szépüléshez, egészségmegőrzéshez. Nemrég csak a sztárok kiváltsága volt kollagénnel szépülni, ma már nem nehéz megtalálni valamilyen kollagénes terméket, minden sarkon, polcon található vagy hat. Csak épp nem mindegyik hat...

Ha változtatni akarsz a bőröd szépségén, az ízületek, porcok állapotán, a legjobb eredményt szabadalommal védett kollagénnel éred el.

Látlak magam előtt, ahogy egy polc előtt állva dilemmázol:

  • Vajon melyiket válasszam?
  • Elegendő, ha hiszek a jól hangzó reklámígéretnek, és választok egy kollagénes krémet a bőrömre?
  • Igyam vagy kenjem - hogyan kezdjek komplex kollagénes kúrába?
  • Egyáltalán, melyik ajánlatban, milyen termékben bízhatok meg igazán?
  • Mikor lesz látható az eredménye?

Ha változtatni akarsz a bőröd szépségén, az ízületek, porcok állapotán, a legjobb eredményt akkor éred el, ha teljeskörűen használod a kollagént. Ne hezitálj rajta sokáig - csak az időd vesztegeted vele. Viszont: ha jól akarsz dönteni, első körben felejtsd el azt, hogy csak az árak alapján dönts. Később persze visszatérhetsz rá, mert fontos az is, hogy a legjobb ár-érték arány alapján válassz!

Na jó, de mi alapján mérlegeljek?

Elárulok egy titkot, amit magadban szerintem Te is tudsz: aki mindenáron eladni akar, annak egyedül a bevétel a fontos, nem pedig a Te elégedettséged! Ennél fogva mindent megtesz majd azért, hogy rövid úton rávegyen a vásárlásra, mindegy számára, hogy eléred-e a kívánt eredményt, vagy sem. És ennél a pontnál, jobb ha megállsz, és olyan hiteles forgalmazó után nézel, aki veszi a fáradtságot, tájékoztat, jó tanácsokkal lát el, teljes rálátást nyújt és nem utolsó sorban: több évtizedes forgalmazói tapasztalatokkal a háta mögött olyat terméket kínál, amelyben bízhatsz!

Mire jók a kollagénes krémek?

Csak felkened, és máris hat - ugye milyen jó lenne? Ez azonban nem ilyen egyszerű. Attól, hogy habarcsot dobálsz egy öreg házra, az még nem fog beépülni a falakba, hogy megerősítse azt. A bőrre kent kollagén is ilyen. Kérdéses, hogy beszívódik-e a bőrbe, hiszen a kollagénnek relatíve nagy a molekulamérete, de még ha beszívódik sem biztos, hogy beépül a bőrszerkezetet adó kollagénláncok közé. Nem teljesen haszontalan a próbálkozás, mert a különböző kollagénfélék kiváló vízmegkötő, hidratáló anyagok, és ha van az adott bőröregedés elleni krémben antioxidáns, peptid, vitamin, vagy más sejtkommunáló anyag is, azzal együtt hasznos lehet a bőrödnek. De ha ilyesmit keresve sem találsz a krémben, kizárólag a kollagén felirat miatt nem érdemes megvenni. Az idő- és pénzrabló kísérletezgetés helyett inkább menj biztosra!

Hogyan hatékony a kollagén?

Van egy jó hírem! A tested olyan, mint egy folyton újraépülő ház - hogy maradjak az előbbi hasonlatnál. A sejtjeid folyamatosan kicserélődnek, megújulnak egész életed során. A szervezet pedig mindig abból építkezik, ami rendelkezésére áll. A bőr rugalmassága, feszessége, szépsége, fiatalsága azon múlik, hogy van-e benne elegendő kollagén? A kollagén az inak, a kötőszövetek, a haj, a bőr, a köröm, az ízületek, az izmok, a csontok, az erek, a porcok, illetve minden létfontosságú szerveink természetes összetevője. Röviden: a kollagén az a természetes fehérje, amely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját. Csakhogy: a kollagén termelés idővel alábbhagy, megszűnik...

Mégis van megoldás! A belsőleg fogyasztott kollagén nagyban segíti a szövetek és a bőr megújulását, és az öregedési folyamatok lelassítását! A kozmetika ipar buzgón rá is állt a beszedhető, megiható kollagénes termékekre. Ne rohanj azonban megvenni az első ilyet, ami utadba kerül, mert a szomorú tény, hogy érhetnek csalódások, ha rosszul választanál. Ahhoz ugyanis, hogy belsőleg hasson a kollagén, molekuláris szinten egy kis cselre van szükség! És ezt bizony nem minden termék tudja, sőt!

Mátrix - forradalom

Mint valami filmcím a moziban, igaz? :) A kollagének világában a valódi forradalmat egy olyan, szabadalmaztatott eljárás hozta el, amely a kollagén-mátrix nevet kapta. Ez egy hidrolizált kollagén, melyet egy enzimes eljáráson keresztül hoztak létre. Olyan magas minőségű kollagén-termék, ami tökéletes biohasznosulás mellett a kollagén magasabb koncentrációját és aminosav tartalmát rejti magában. Hosszas kutatói munka van amögött, hogy a kollagén aminosav és peptid tartalmát előhívják, hogy a kollagén mátrix végül stimulálja a test különféle típusú kollagénjeinek termelődését, és tökéletes felszívódását.

A kollagének világában a valódi forradalmat egy olyan, szabadalmaztatott eljárás hozta el, amely a kollagén-mátrix nevet kapta.

Miért? Nem csak egyféle kollagén van?

Nem bizony. Alapvetően 5 típusú kollagénfajtát különböztetünk meg. Ezek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be az emberi szervezetben.
A legfőbb típusok, és ahol megtalálhatók:
Az I. típusú kollagén: bőr, csontok, inak, szalagok
A II. típusú kollagén: porc és a szem szerkezete
A III. típusú kollagén: máj, tüdő,artériák
A IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek
A V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete

Érted már, miért fontos, hogy megtaláld a legmegbízhatóbb terméket? Szükséged van a kollagénre, de olyanra, ami mindezt tudja! Róma sem egy nap alatt épült, ne csábulj el annak, aki azt állítja, hogy holnap után kiskedden 10 évet letagadhatsz a korodból! Adj időt a testednek, hogy felépítse a kapott hasznos anyagokból magát, kezdj bele egy többhéten át tartó kúrába, és az eredmény nem marad el! Tudom, fontos az ár, mert ami jó, az sokszor irtó drága is. Mégsem feltétlen jó az, ami drága! Láttam már nem egy olyan méregdrága terméket, ami a tizedére sem képes mindennek.

Itt van számodra az egyik ajánlatom »

Itt pedig másik kettő »