A kosarad még üres.
Blog
Kendermag protein recept -Vaníliás kifli
Fehérjedús vaníliás kifli
Kendermag proteinből!
Diétás sütireceptre van szükséged? Itt egy nagyon kiadós, több napig elálló vendégváró süti, vegán fehérjeporból!
A Dr. Natur étkek Kendermag proteinje a marhahúshoz és a bárányhúshoz hasonló mennyiségű fehérjét nyújt, és ezzel arányosan rostanyagai nagyszerűen csökkentik az olyan finomságokban lévő szénhidrátokat, mint amilyen ez a Vaníliás kifli. Csupán egy trükkhöz kell folyamodnod: váltsd ki vele a receptben ajánlott lisztadag felét!
Hozzávalók:
- 25 dkg finomliszt
- 20dkg Vegán fehérjepor
- 30 dkg margarin
- 7 csomag vaníliás cukor
- 5 dkg porcukor
- 5 dkg Kókuszvirág cukor
- 15 dkg dió (darált vagy mandula)
Elkészítés:
- A lisztet, a kókuszvirág cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot, a darált diót és a margarint összegyúrjuk.
- A tésztából ujjnyi vastagságú rudakat formálunk, amelyeket 5 cm-es darabokra vágunk, majd kifli alakúra formáljuk.
- A kifliket sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, előmelegített sütőben megsütjük 180°C-on.
- A kifliket közvetlenül a sütés után (még forrón) vaníliás cukorba forgatjuk és tálalhatjuk is.