Karcsú láb kísérlet!

Vásárlói levél – Katubán Adrienntől

Üdv, Katubán Adrienn vagyok, aki végigvitt egy 6 palackos nyiroktisztító kúrát egy olyan koncentrátummal, ami kötőszövet erősítő kollagént, vérkeringést serkentő, érfal erősítő és nyiroktisztító gyógynövényeket tartalmaz. A termék neve: Gambe Slim® főzet, és bizony hozta a hozzáfűzött reményeimet.

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus-gambe.png

Így kezdődött!

Tudjátok, hogy van ez…

Ha lekerülnek a ruharétegek, akkor indul a városi lábmustra! – ami bizony engem is érint. Mindig is úgy éreztem, hogy vaskosak, és talán azt is mondhatnám kicsit „oszlop” lábaim vannak, amiket legszívesebben örökké kezeslábasba bújtatnék.

De meguntam, hogy „körte típusként” vastag a combom, széles a csípőm és dagadt a bokám. Én is szerettem volna végre szép, formás és karcsú lábakat. „Google a barátom” módszerrel keresgélni kezdtem a lábszépítő tippek között, hogy ráncba szedhessem zsíros combjaimat. És lám, szembe is jött jó néhány fogyókúra, formás lábakat ígérő ötlet, a speciális lábtornától kezdve a diétáig. Olyan gyógynövényeket is találtam, amik segítik a nyiroktisztítást, és ezen keresztül formálják a lábak vonalát.

Az olvasott infókból pedig rájöttem, hogy a nyirokpangás lehet a kiváltó oka gondomnak. Aztán Columbo módján, még jobban belevetettem magam a Google sűrűjébe, aminek az lett az eredménye, hogy rátaláltam egy lábszépítő és fogyasztó késztermékre, ami kifejezetten nyiroktisztítással foglalkozik! Nos, annyira meg vagyok elégedve a kúra eredményével, hogy ezzel az írásommal szeretnék köszönetet mondani a Gambe Slim® főzet forgalmazójának!

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus-gambeslim.png

Karcsú és formás lábat, mindenkinek!

120 napos kúrám…

Igen jól olvasod a kúraidő az első, amit kiemelnek a termék mellett, és ez bizony nem kevesebb, mint 4 hónap, ami majd 6 palackos kúrával lesz egyenlő. Igen, ez az a kúra, ahol nincs értelme egy palack koncentrátummal kísérletezni, mivel a termék egyszerre 4 féle kúrát is kínál. Az egyik, számomra, azaz a körte típusok számára legfontosabb tulajdonság a nyiroktisztítás.

Ez párosul a vérkeringés serkentésével, érfal erősítéssel (ez különösen hasznos, ha visszeres, hajszáleres panaszod is van) illetve kötőszövet erősítéssel, hiszen a kivonat napi adagjában 1500mg kollagén kivonat is található. Utóbbi igen csak fontos tulajdonság azok számára, akik gyenge kötőszövettel rendelkeznek, és ennek következtében nem csak visszeres panaszokra hajlamosak, de narancsbőrös gondokkal is küzdenek.

Nos, nálam a narancsbőr szerencsére csak minimális volt, az Én esetemben a gondot a plusz centik jelentették.

Hogyan fogyasztottam?

Elég volt csak levenni az adagolókupakot a palack tetejéről. Én minden nap két részletben ittam meg fél-fél kupakkal, a reggelim és a vacsim után. És még egy dolgot megfogadtam, az pedig a sok folyadék volt. Így vagy teát, vagy vizet, vagy mindkettőt, de napi két litert biztosan megittam.

6 palack, 20 naponta látható változásokkal

amiket magamon tapasztaltam a kúra során.

  1. A belső combom körmérete 3 centivel csökkent
  2. A térdem melletti zsíros lerakodást, amit meg tudtam markolni egy tenyérrel, a felére csökkent
  3. Újra látom a bokacsontom! Kezd valóban formálódni a lábam, juhéjjj!!!
  4. Újabb 2 centi a belső combomról és végre 2 cm a csípőmből is lement
  5. Narancsbőrnek nyoma sincs, és újabb 1 centi a csípőből!!!
  6. Ég és föld a lábaim formája a kiinduláshoz képest, talán összkép, hiszen változott a boka, a térd körüli terület, és a comb is egyszerre! Folytatom….

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus-anatur.png

Fontos! 

Folytatásom szabályai…

A következő kúrát, amit 4-6 hét múlva kezdek újra (ennyi szüntet, kell tartani), úgy turbózom fel, hogy azt kiegészítem lábtornával, és csökkentem a szénhidrátokat is. Magam is kíváncsi vagyok, ha még többet teszek mellé, akkor milyen eredményekkel zárok. Erről is írni fogok! Egyet sajnálok csak, hogy nem készítettem képeket a változásokról, a következő kísérletemnél azonban el nem mulasztom!

Anatur válasza:

Hálásan köszönjük bejegyzésedet, melyet engedélyeddel közlünk is Adrienn!

Tudjuk, hogy nem fair az, ha nem tökéletes a genetikánk, de ez van, nem nyerhet mindenki a génlottón. Vannak olyan szerencsések, akiknek tökéletesen karcsúak és formásak a lábai, még akkor is, ha van rajtuk súlyfelesleg. A többségnek azonban tennie kell érte, ők azok, aki az úgynevezett „körte típusba” tartoznak. A jó hír, hogy a gyenge kötőszövet erősíthető és a pangó nyirokkeringés is javítható.

Ugyanakkor nem felejthetjük el, hogy mindehhez nem csak egy étrend-kiegészítőre, hanem életmódváltásra is szükség van. Mint ahogy Te is írtad, bőséges folyadékbevitelre, testmozgásra és kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásra.

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus.png