Főmenü Termékeink
Blog

Karcsú láb kísérlet!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Karcsú láb kísérlet!

Vásárlói levél – Katubán Adrienntől

Üdv, Katubán Adrienn vagyok, aki végigvitt egy 6 palackos nyiroktisztító kúrát egy olyan koncentrátummal, ami kötőszövet erősítő kollagént, vérkeringést serkentő, érfal erősítő és nyiroktisztító gyógynövényeket tartalmaz. A termék neve: Gambe Slim® főzet, és bizony hozta a hozzáfűzött reményeimet.

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus-gambe-uj-csomagolas.jpg

Így kezdődött!

Tudjátok, hogy van ez…

Ha lekerülnek a ruharétegek, akkor indul a városi lábmustra! – ami bizony engem is érint. Mindig is úgy éreztem, hogy vaskosak, és talán azt is mondhatnám kicsit „oszlop” lábaim vannak, amiket legszívesebben örökké kezeslábasba bújtatnék.

De meguntam, hogy „körte típusként” vastag a combom, széles a csípőm és dagadt a bokám. Én is szerettem volna végre szép, formás és karcsú lábakat. „Google a barátom” módszerrel keresgélni kezdtem a lábszépítő tippek között, hogy ráncba szedhessem zsíros combjaimat. És lám, szembe is jött jó néhány fogyókúra, formás lábakat ígérő ötlet, a speciális lábtornától kezdve a diétáig. Olyan gyógynövényeket is találtam, amik segítik a nyiroktisztítást, és ezen keresztül formálják a lábak vonalát.

Az olvasott infókból pedig rájöttem, hogy a nyirokpangás lehet a kiváltó oka gondomnak. Aztán Columbo módján, még jobban belevetettem magam a Google sűrűjébe, aminek az lett az eredménye, hogy rátaláltam egy lábszépítő és fogyasztó késztermékre, ami kifejezetten nyiroktisztítással foglalkozik! Nos, annyira meg vagyok elégedve a kúra eredményével, hogy ezzel az írásommal szeretnék köszönetet mondani a Gambe Slim® főzet forgalmazójának!

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus-gambeslim-uj-csomagolas.jpg

Karcsú és formás lábat, mindenkinek!

120 napos kúrám…

Igen jól olvasod a kúraidő az első, amit kiemelnek a termék mellett, és ez bizony nem kevesebb, mint 4 hónap, ami majd 6 palackos kúrával lesz egyenlő. Igen, ez az a kúra, ahol nincs értelme egy palack koncentrátummal kísérletezni, mivel a termék egyszerre 4 féle kúrát is kínál. Az egyik, számomra, azaz a körte típusok számára legfontosabb tulajdonság a nyiroktisztítás.

Ez párosul a vérkeringés serkentésével, érfal erősítéssel (ez különösen hasznos, ha visszeres, hajszáleres panaszod is van) illetve kötőszövet erősítéssel, hiszen a kivonat napi adagjában 1500mg kollagén kivonat is található. Utóbbi igen csak fontos tulajdonság azok számára, akik gyenge kötőszövettel rendelkeznek, és ennek következtében nem csak visszeres panaszokra hajlamosak, de narancsbőrös gondokkal is küzdenek.

Nos, nálam a narancsbőr szerencsére csak minimális volt, az Én esetemben a gondot a plusz centik jelentették.

Hogyan fogyasztottam?

Elég volt csak levenni az adagolókupakot a palack tetejéről. Én minden nap két részletben ittam meg fél-fél kupakkal, a reggelim és a vacsim után. És még egy dolgot megfogadtam, az pedig a sok folyadék volt. Így vagy teát, vagy vizet, vagy mindkettőt, de napi két litert biztosan megittam.

6 palack, 20 naponta látható változásokkal

amiket magamon tapasztaltam a kúra során.

  1. A belső combom körmérete 3 centivel csökkent
  2. A térdem melletti zsíros lerakodást, amit meg tudtam markolni egy tenyérrel, a felére csökkent
  3. Újra látom a bokacsontom! Kezd valóban formálódni a lábam, juhéjjj!!!
  4. Újabb 2 centi a belső combomról és végre 2 cm a csípőmből is lement
  5. Narancsbőrnek nyoma sincs, és újabb 1 centi a csípőből!!!
  6. Ég és föld a lábaim formája a kiinduláshoz képest, talán összkép, hiszen változott a boka, a térd körüli terület, és a comb is egyszerre! Folytatom….

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus-anatur.png

Fontos! 

Folytatásom szabályai…

A következő kúrát, amit 4-6 hét múlva kezdek újra (ennyi szüntet, kell tartani), úgy turbózom fel, hogy azt kiegészítem lábtornával, és csökkentem a szénhidrátokat is. Magam is kíváncsi vagyok, ha még többet teszek mellé, akkor milyen eredményekkel zárok. Erről is írni fogok! Egyet sajnálok csak, hogy nem készítettem képeket a változásokról, a következő kísérletemnél azonban el nem mulasztom!

Anatur válasza:

Hálásan köszönjük bejegyzésedet, melyet engedélyeddel közlünk is Adrienn!

Tudjuk, hogy nem fair az, ha nem tökéletes a genetikánk, de ez van, nem nyerhet mindenki a génlottón. Vannak olyan szerencsések, akiknek tökéletesen karcsúak és formásak a lábai, még akkor is, ha van rajtuk súlyfelesleg. A többségnek azonban tennie kell érte, ők azok, aki az úgynevezett „körte típusba” tartoznak. A jó hír, hogy a gyenge kötőszövet erősíthető és a pangó nyirokkeringés is javítható.

Ugyanakkor nem felejthetjük el, hogy mindehhez nem csak egy étrend-kiegészítőre, hanem életmódváltásra is szükség van. Mint ahogy Te is írtad, bőséges folyadékbevitelre, testmozgásra és kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásra.

lab-karcsu-nyirok-formas-labszepito-narancsbor-kortetipus.png

Nézz körül a webáruházunkban
FERMENTÁLT HIALURONSAV DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Gádori Viktória! Ma már tudjuk, hogy a cellulit kiváltó oka az ösztrogén, és azt is, hogy a test bármelyik részén található zsírt, anyagcsere és hormonális hatások szabályoznak.

A megfelelő ösztrogén anyagcsere érdekében fontos, hogy csökkentsük a napi szénhidrátbevitelt, és jelentősen megnöveljük a rostbevitelt. Ehhez tökéletes választás a Cotifibra bélradír, mert annak folyékony ivótasakjai 7000 mg prebiotikus rostot rejtenek magukban.

Mivel növelni kell a folyadékbevitelt is, és fokozni a nyirokkeringést, így a Gambe Slim® főzet természetesen nagyszerű választás. Kollagén tartalma feszesíti a bőrt, a gyógynövények pedig elősegítik a salakanyagok fokozottabb távozását.

Makacs narancsbőr esetén a Gambe Slim® főzetet kiegészítheted, a salaktalanító-vízhajtó gyógynövényeket koncentráló Diurerbe® tablettával is, mert a vízvisszatartás és a cellulit természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz.

A folyadék visszatartást okozó tényezők többsége a bőr szilárdságának csökkenését, az alacsony fokú gyulladást, a kötőszöveti fibrózist és a zsír felhalmozódását is okozhatja, ami szó szerint befolyásolja a cellulit minden aspektusát, így a folyadék visszatartás általában a cellulitisz problémájához kapcsolódik a legtöbb nőnél. A jó cellulit kezelés mindig hatékonyan kezeli a folyadék visszatartást, valamint a cellulit egyéb szempontjait.

Külső kezeléshez figyelmedbe ajánlom Chillishape®gél toptermékünket, aminek eredményességét tovább fokozhatod, ha fürdés közben masszázskesztyűt majd a Chilli gél felkenése után pedig speciális, lélegző kozmetikai fóliát is használsz az adott testrészen.

Évek óta fennálló panaszok esetén a hosszabb, 120 napos kúraidőkre rendezkedj be.

A Gambe Slim® és a Diurerbe® ugyan nem befolyásolják a fogamzásgátló tabletta hatékonyságát, de célszerű elkülönítve, legalább 2 órás különbséggel bevenni őket.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Gádori Viktória
Jónapot :)
Én kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban...
Rengeteget mozgok, munkámból kifolyólag napi több orát sportolok, a súlyommal sincs problémám viszont nagyon makacs és csunya narancsbörös a combom. Nem kevés szkepticizmussal, de elkezdtem incselkedni ezzel a termékkel, hátha segithetne a problémámon :D
(gyakorlatilag már mindent kiprobáltam, nulla eredménnyel)
A kérdés tehát az lenne hogy ilyen esetekben is hatékony-e esetleg milyen más megoldás lehetséges, továbbá hogy a készitmény kuraszerű alkalmazása nem e befolyásolja a fogamzásgátló tabletták hatékonyságát.
Előre is köszönöm a válaszokat :) :)
nagykicsirita
nagyon jó ilyet olvasni, lehet belőle erőt meríteni
Somogyi Rita
Kedves Molnár Andrea!

Gratulálok, igazán jó terméket választottál, a Gambe Slim® főzet méltán népszerű az ödémás lábak problémáira.

Fel kell azonban hívnom a figyelmed arra, hogy Limfödéma esetében is, az életmódváltás az első számú feladatunk! És bár étrend-kiegészítők ugyan alkalmazhatók ebben az esetben, azok fogyasztásáról a kezelőorvossal is egyeztetni kell, hiszen a betegségnek több kiváltó oka és stádiuma is van.

Továbbá azt is figyelembe kell venni, hogy egy évek alatt kialakult problémát nem lehet néhány nap vagy hét alatt megszüntetni, ezért fontos, hogy a kúraidőket minden termék esetén betartsd. A Gambe Slim®- nél ez 120 napos folyamatos használatot jelent!

Sok sikert és kitartást kívánok! :)
Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Molnâr Andrea
Sziasztok.
Megrendeltem én is.
Ma érkezett meg a csomagom már ittam is egy adagot.
Limfödémásak a lábaim borzalmas de ez van. Remélem segít.
Valaki aki ezzel küzd esetleg tud tapasztalatot írni.Köszönöm.
dina
jaj nekem is kelet vona csinalni egy elöte utánna képet
nekem bejött amúgy mar nem faj a láabam belül
xy
Azt hittem a kollagén csak arcra jó, hasznos cikk, köszi!
orsolya black
Ha egyszer lesz energiám én is írok egy levelet a puriról, nekem az a kedvencem és évekig tudnék róla áradozni :))
nikita
amúgy az íze is okés!:)
Haffner Éva
sajnos anyum részéről mindenkinek vannak visszerei, úgyhogy szerintem beruházok erre.
dolly
azoknak mondom, akik bizonytalanok: jó!! csak sok sok víz mellé, gyümölcsök és egy kis torna. :)
r_andi
Kb a második palacknál éreztem hogy elkezdett használni, nem dagadt be a lábam meg az a vénás fájdalom is elmúlt. én rengeteget ittam mellé, gondolom az is sokat dobott a hatáson.
Somogyi Rita
Kedves Máté Klári!

Igen szedhetők egy időben a Gambe Slim®-mel az általad említett hatóanyagok. A kettő bevitele között azonban érdemes 15 percet várni.

Üdvözlettel; Rudolf Rita
Russné Vera
amióta szedem jobban vagyok!! egész nap ülök és már mindenem fájt belsőleg. lábtornát is csinálok hozzá az is nagyon jó!
Hajdú Kinga
Szia Bori, én végigcsináltam egy teljes kúrát és nagyon elégedett voltam vele. Persze diétáztam, de a lábaim nekem is kritikus területek voltak, amiben sokat segített a Gembeslim. Sok sikert!
Cserne
Nagyon hasznos írás! Ezek meg a fb oldalon a visszajelzések nagyon jók!! sokszor ezek alapján tudok választani én is.
Törölt felhasználó
Kedves Rudolf Rita !
Szedhető-e egyidőben a Gambe Slim, és a glukozamin kondroitin msm?
Sédiné bori
Egyébként tetszik...de csak ha valóban használna! Sajnos a lábaimra (is) hízom, amikor hízom.Fogyni meg a hasamról, mellemről, arcomról szoktam.
Sédiné bori
Tudna valaki valós előtte/utána fotókat feltenni a lábáról?
Valéria
nekem nagyon tetszi, hogy nincs benne semmi vegyi dolog
Krisztinna
Kell!!!
sarah
Sziasztok, itt is szeretném megköszönni az eladó lányoknak a segítséget! Nélkülük nem biztos, hogy belevágtam volna ebbe a kúrába, de nagyon megérte! Belsőleg és külsőleg is látom a lábamon a változásokat! Puszi :)
Tóth Szilvia
Hát nekem is körte alakom van… mindig is a lábamra meg a fenekemre híztam. Jó lenne végre valami, amivel tudok fogyni.
Hegyesi Kriszti
Nekem a térdemről mentek le először a hurkák, remélem a combomról is leszed valamennyit.
Kiss Marcsi
nem bírom a tablettákat, végre egy iható cucc! köszi
Darma
Szia Buny! En használtam és hozzá csili gélt is, nekem halványodott tőle a narancsbőr a combomon, de nekem igazán visszerekre meg lábdagadásra vált be.:) Érdemes kipróbálni!
Buny
Helo, narancsbőrre szedte valaki??
EzoErika
nekem van visszér tapaszom, az is jóó itt rendeltem, mondták az oktogonon, hogy próbáljam ki és tényleg bevált! belsőleg meg ezt iszom, a kettő együtt nagyon jó!:)
ibike
MINDEN PÉNZT MEGÉRT!!!!44
Kovács L. Tina
Most kaptam meg a csomagot, egy nagyon jó táskában, volt benne egy újság is ami tele van érdekességekkel... Köszönöm :)
Andi_
fú csajok… ez motiváló volt, jó hogy elolvastam. eddig is kacsingattam a GambeSlim felé de lustaságból mindig elodáztam a döntést. most már tényleg megcsinálok én is egy ilyen kúrát!
Écsedy Viktória
ezt én is kipróbálom!
Horváthné
Tavaly is nézegettem, de csak idén év elején kezdtem el használni. Egy hosszúkórás 6 palackos adagot vettem meg rögtön. Most félidőnél tartok de már most visszaadta a régi formáját a lábamnak. Folytatom a kúrát,van egy pici narancsbőröm, remélem arra is hatással lesz.
Eszter2
Jó az a szoknyás kép :) amúgy én is gondolkodtam rajta, elkezdek egy kúrát vele, nem tudtam, hogy a narancsbőr ellen belsőleg is lehet inni.
Szabóné Julcsi
egy éve használtam, nagyon elégedett voltam vele, persze kell hozzá életmódváltás is, ha az szükséges. Most kezdek egy hosszú kúrát, rendeltem hozzá puridren-t és hialuronsavat is.
Rudolf Rita
Kedves Blum Lászlóné!

A Gambe Slim® gyógynövényes főzet fogyasztható vérhígító mellett, vagyis nincs ilyen ellenjavallata a terméknek, azonban ha gyógyszeres kezelés alatt állunk mindig kérjük ki kezelőorvosunk véleményét is.

Tisztelettel: Rudolf Rita
Blum Làszloné
érdeklodnék,2 éve tudoemboliàm volt,vérhigitot szedek,Eliquist.Fogyaszthatom a Gambeslimet??
Szűcs Marianna
Nekem nagyon bejött a gambe! Örülök, hogy kipróbáltam
Szekeres Erika
Köszönöm,nagyon hasznos tapasztalat és tudnivaló volt számomra.♡
ágota
Köszönöm , érdeklődve várom a folytatást!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.