Főmenü Termékeink
Blog

Jóllaksz, és még fogysz is! Így lehetséges!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Minden fogyókúrázó álma úgy fogyni, hogy közben nem sanyargatja magát, nem éhezik. Az Expressz Diétával ez könnyen megvalósítható! Az adagok laktatóak és bőségesek, a kilók pedig csak olvadnak. Hogyan lehetséges ez?

Minden fogyókúrázó álma úgy fogyni, hogy közben nem sanyargatja magát, nem éhezik. Az Expressz Diétával ez könnyen megvalósítható!

Az éhezéssel nem lehet fogyni

Ha éhezteted magad, az nemcsak megterhelő a test számára, de hosszú távon nem is lesz sikeres. A szervezet számára az izmok fenntartása nagy energiaszükséglettel jár. Az éhezésre válaszként adott csökkent energiafelhasználás miatt először is az izomszövetekhez fog nyúlni, és nem a zsírhoz! Ha pedig növeled a kalória bevitelt, a kilók is vissza fognak kúszni.

Jól egyél és ne keveset!

Mit tehetsz? Jól egyél és ne keveset!

Az Expressz Diéta ételeit táplálkozástudományi szakemberek állították össze. Alapjuk az alacsony szénhidrát- (max. 60 ch) és zsírtartalom, ellenben fehérje és vitamintartalmuk magas. Ennek köszönhetően a fogyás nem az izomból fog megindulni, hanem onnan, ahonnan kell: a zsírból!

Az adagok bőségesek és laktatóak. Annyira, hogy még felnőtt férfiaknak sem jelent gondot a diétát betartani. Éhezni nem fogsz közben!

Sőt! Lehet, hogy meg sem tudsz enni majd egy egész adag ételt egyszerre! De ez nem gond! A lényeg, hogy legalább a felét fogyaszd el, és ne maradjon ki egy étkezés se!

 Az adagok bőségesek és laktatóak.

Nincs éhezés, így nem kell csalni a diétában!

Előfordult már, hogy meguntál egy diétával járó éhezést? Jött a félreevés, amivel már búcsút is inthettünk az addig elért sikereknek. Ez az Expressz diétával nem fordulhat elő!  A zabkása például olyan tápláló, hogy egész délelőtt jóllakottság érzetet ad, így nincs szükség  csalásra!

Plusz pont, hogy a diéta az édesség utáni vágyat is kielégíti az epres- és csokis-málnás smoothie-val. Nagyon finomak!

 A diéta az édesség utáni vágyat is kielégíti az epres- és csokis-málnás smoothie-val. Nagyon finomak!

Elkészítés – Te választod meg az adagot

Az alacsony szénhidrát- és kalóriatartalomnak hála, akár még az ajánlottnál nagyobb adag ételt is készíthetsz! Pusztán csak több vizet kell hozzáadni. Pl. a smoothie 4 dl vízzel egy sűrű puding, 5-6 dl vízzel pedig már egy laktató turmix, ami kitart egész délután. Kísérletezd ki, Neked hogy a legjobb!

Lakj jól és fogyj kényelmesen, éhezés nélkül, a nagy adag ételekkel!

Lakj jól és fogyj kényelmesen, éhezés nélkül, a nagy adag ételekkel!

Kapcsolódó tartalmak
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.