Főmenü Termékeink
Blog

Áttörés a fogyókúrában! Ismerd meg a testsúlycsökkentő probiotikumot!

Áttörés a fogyókúrában! Fogyj a bélflóráddal!

A SLIMBIOTIKUM klinikai kutatásokkal igazolt probiotikus testsúlycsökkentő. A lactis 420 HOWARU® Shape néven szabadalmazott probiotikum az elhízás kiváltó okaira hat, ami a bélmikrobiom egyensúlyvesztése és az áteresztő bélszindróma. A SLIMBIOTIKUM forradalmi áttörést jelent fogyókúrázóknak, továbbá inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség és a nem-alkoholos zsírmáj esetén.  

Áttörés a fogyókúrában! Testsúlycsökkentő probiotikum

Az elhízás kiváltó oka a bélmikrobiom

Bizonyított, hogy a beleinkben élő jótékony baktériumok mennyisége és fajtáinak sokszínűsége befolyásolja a testösszetételt.
A túlsúlyos és vékony emberek bélmikrobioma eltér egymástól, és ez szerepet játszik a kalória felhasználásban, a zsírraktározásban és az éhségérzetben, amelyek mindegyike jelentős hatással van a testsúlyunkra.

A lactis 420 HOWARU® Shape specifikus probiotikum a fogyáshoz

Elhízásban a hizlaló, raktározó bélbaktériumok kerülnek többségbe.
Ez befolyásolja ételválasztásunkat, étvágyunkat, anyagcserénket és közérzetünket. Idővel mindez bélnyálka hártya sérüléssel is párosulhat, ami metabolikus betegségek kiváltója.

A lactis 420 HOWARU® Shape specifikus probiotikum a fogyáshoz

Életmódváltás a leghatékonyabb testsúlycsökkentő probiotikummal

A lactis 420 HOWARU® Shape klinikai kutatásokkal bizonyított, tudományosan megalapozott megoldás az elhízás kiváltó okaira.

Egy lehetőség arra, hogy visszaszerezzük normál testsúlyunkat, és kezünkbe vegyük egészségüket. Hiszen úgy fogyhatunk, hogy közben javulnak az elhízással kapcsolatos anyagcsere betegségek, és a bélmikrobiom egyensúlyának visszaszerzése napról-napra egyre jobb közérzettel is párosul.

Életmódváltás a leghatékonyabb testsúlycsökkentő probiotikummal

6 érv a fogyókúrás lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum mellett

 1. Javítja a Bacteroidetes/Firmicutes törzsek arányát, megnöveli az egészséges anyagcserével összefüggő jó bélbaktériumok, pl. az Akkermansia muciniphila mennyiségét a bélmikrobiomban  
 2. Javítja a bél-gát funkciót, csökkenti az áteresztő bélszindrómát, ami hatással van az anyagcserére, továbbá gyulladásokra, közérzetünkre és immunitásunkra is
 3. Csökkenti a testzsírt, a test körméretét, ami különösen látványos a hasi zsír és a derék zónán
 4. Csökkenti az étvágyat és vele a napi kalóriafelhasználást 
 5. Kifejezetten ajánlott inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség, zsírmáj vagy metabolikus szindróma esetén
 6. A lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum részt vett egy 225 fős elemszámú, 6 hónapos követéses kísérletben isahol a résztvevők úgy fogytak, hogy sem étrendjükön, sem testmozgásukon nem változtattak

6 érv a fogyókúrás lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum mellett

A bélmikrobiom a kulcs a fogyáshoz

Néhány mérföldkő a bélmikrobiom kutatások és az elhízás kapcsolata között

2005 - bizonyítják, hogy a vékony és elhízott emberek bélmikrobiomja eltér egymástól, és szoros kapcsolat áll fenn a bél mikrobióta összetétele és az anyagcsere között

2009 - több publikáció is igazolja, hogy elhízásban eltolódik a Firmicutes/Bacteroidetes törzsek aránya a mikrobiomban. Elhízásban nagy mennyiségű hízlaló és gyulladást okozó Firmicutes törzs figyelhető meg, míg a lebontó, anyagcsere serkentő Bacteroidetes törzsek mennyisége alacsony

2010 - A bélmikrobiom összetétele bizonyítottan befolyásolja az energiakinyerést és az energiatárolást, az energiafelhasználás hatékonyságát.

2012 - A bél mikrobiota szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásában. A bél mikrobiota változtatása helyreállítja a sérült glükóztoleranciát, melyek javítják az inzulinérzékenységet és a tesztek ígéretes eredményeket mutatnak.

2016 – Bizonyított, hogy a lactis 420 önmagában vagy prebiotikus rosttal kiegészítve támogatja a fogyást a bélmikrobiom modulálásával (EBioMedicine 2016 Nov PMC5264483)

2017 Bizonyítást nyer, hogy a bélflóra egyensúlyvesztése alacsony szintű gyulladást, inzulinrezisztenciát okoz és 2-es típusú cukorbetegség kiváltója

2018 - A metabolikus szindróma (extra zsírréteg különösen a hasi területen, magas vérnyomás, glükózintolerancia, inzulinrezisztencia, nem alkoholos zsírmáj) elkerülhető és javítható a bélmikrobiom egyensúly visszaállításával

2020 – Bizonyított, hogy a lactis 420 jelentős hatással van a testsúlykontrollra és az anyagcsere egészségére, egy komplex jelátviteli útvonal-hálózat által a bélmikrobiomon át

A bélmikrobiom a kulcs a fogyáshoz

Bélmikrobiom, Firmicutes/Bacteroidetes arány és az elhízás 

Az egészséges és elhízott tesztalanyok különbségeiről szóló publikációk kimutatták, hogy az elhízottakban eltolódott a baktériumfajok egyensúlya, főleg a Firmicutes/Bacteroidetes arány (Turnbaugh et al. 2009).

Aki súlyfelesleggel küzd annál megnő a hizlaló Firmicutes törzshöz tartozó baktériumfajok mennyisége a bélmikrobiomban. Ez befolyásolja az energiakinyerés és az energiatárolás és –felhasználás hatékonyságát (Turnbaugh et al. 2009).

Elhízott emberek bélflórája alacsony számú Bacteroidetes törzs fajokkal áll kapcsolatban, melyek a gyorsabb anyagcserét és a testösszetételt szabályozzák. A Firmicutes és Bacteroidetes törzsek egymáshoz viszonyított arányának egyensúlyvesztése számos egyéb egészségügyi panasz okozója és a korai öregedés kiváltója. 

Bélmikrobiom, Firmicutes és Bacteroidetes arány, elhízás

Az áteresztő bélszindróma és az elhízás 

A vékonybélben a tápanyagok kétféleképp szívódnak fel: a bélsejteken keresztül és a bélfalsejtek közötti réseken át. Ezek a rések nagyon aprók, de ha például kórokozó kerül a vékonybélbe, akkor egy zonulin nevű fehérje kinyitja a szoros illeszkedéseket, hogy hasmenéssel megszabaduljunk tőle, majd ismét visszazárja azokat.

A zonulin kiválasztást azonban a feldolgozott élelmiszerek, bizonyos gyógyszerek, a gluténben található gliadin és baktériumok folyamatosan is aktiválhatják, melynek következtében a bélsejteket összekötő rések nyitva maradnak és kialakul az áteresztő bél szindróma.

Az ilyenkor nagy mennyiségben cirkuláló zonulin nem csak magasabb BMI-t eredményez, de kiváltója olyan metabolikus betegségeknek, mint az inzulinrezisztencia, a 2-es típusú cukorbetegség és a nem-alkoholos zsírmáj.

Az étrend erősen befolyásolja a vastagbél nyálkahártyáját. A nyugati étrendről kimutatták, hogy növeli a bél átjárhatóságát és lassítja a bél nyálkahártya gyógyulását. Az áteresztő bél számos egyéb egészségügyi panasz okozója, például autoimmun betegségek kiváltója. 

A lactis 420 HOWARU® Shape specifikus probiotikum áteresztő bélszindróma esetén 

 • A lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum kapcsolódik a bél nyálkahártyájához, amit regenerál és megerősít
   
 • A lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum megelőzte a zonulinkoncentráció emelkedését, hatására javult a hámréteg állapota  

A lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum és az áteresztő bélszindróma

Életmódváltás és hatékony fogyás testsúlycsökkentő probiotikummal

Az EBioMedicine-ban megjelent 6 hónapos tanulmány, melyet négy vezető kutatóközpontban végeztek, bizonyította, hogy a lactis 420 HOWARU® Shape úgy is csökkentette a teljes testzsírt, a törzs testzsírt, a derékméretet és a kalóriabevitelt, hogy ha a résztvevők nem változtattak az étrendjükön, vagy a mozgás mennyiségén. Az eredmények a zonulinszint csökkenésével is kapcsolatban állnak.   

A lactis 420 HOWARU® Shape klinikailag bizonyított hatásai:

(kombinált termék kontra placebo)

 • 4.5%-kal kevesebb teljes testzsír
 • 6.7%-kal kevesebb törzs testzsír
 • 2.6 cm-vel kisebb derék körméret

Életmódváltás és hatékony fogyás testsúlycsökkentő probiotikummal

Prebiotikus kombinálás a még jobb eredményekért!

A prebiotikumok kifejezetten a hasznos bélbaktériumok számára nyújtanak táplálékot. Ez alól nem kivétel a lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum sem. A leggyakrabban használt prebiotikumok az összetett oligoszacharidok mit pl. a FOS és a GOS, melyeket a lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum nagyon kedvel és tovább szaporodik tőlük.

Eközben olyan bélvegyületeket fermentál, mint a rövid láncú zsírsavakat, melyek fokozzák az anyagcserét, támogatják a bélmikrobiom egyensúlyát és regenerálják a bélnyálkahártyát. A szimbiotikus kombináció fogyasztása megváltoztathatja a mikrobiota összetételét az emésztőrendszeren kívül is, például a bőrön, az orr és a felső légútak mikrobiotájában.

A lactis 420 HOWARU® Shape probiotikum kombinálása prebiotikumokkal felgyorsítja a testsúlycsökkenést. Kattints egy innovatív prebiotikus rostkomplex-ért, 3 féle prebiotikummal, és egészítsd ki a kúrát!  

(1), (2), (3)

Nézz körül a webáruházunkban
VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Zsírégető Chili tabletta – Védjegyzett, mikrobiom-barát testsúlycsökkentő Natur Tanya® Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.