Főmenü Termékeink
Blog

Ezt az immunerősítő gumicukrot imádni fogják a gyerekek!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Jelly Junior immunerősítő gumicukor

Gumicukor gyermekek részére, az ellenálló képesség növeléséhez és torokfájás esetén. Állati zselatin és hozzáadott cukor nélkül, laktóz- és gluténmentesen!

Gumicukor gyermekek részére

Mi van az immunerősítő gumicukorban?

Ez a gumicukor szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert. Ezt egészíti ki csipkebogyó koncentrátum, retek koncentrátum, alma koncentrátum, és fekete ribizli koncentrátum, mely kivonatok hozzájárulnak az ellenálló képesség növeléséhez.

Nem csak egészséges, de isteni finom is ez a gumicukor!

A zselés állag citrus pektineken és természetes gumiarábikumon alapszik, melyeknek fontos prebiotikus hatása van, és amit a nemzetközi tudományos irodalom is elismer. A kiemelkedően kellemes ízt a narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúzoknak köszönhetjük (FRUTTAMIX). Garantáltan nem tudják a gyerekek letenni!

Nem csak egészséges, de isteni finom is

Mi az az E.P.I.D.® propolisz?

Az E.P.I.D.® mozaikszó egy új propolisz kivonási technikát jelöl, melynek segítségével megőrizhető a propolisz 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja.

A technológia teljes értékű, stabil, kolloidális méretű, és sejtszinten felszívódó propolisz hatóanyagokat biztosít a gumicukorban, ami exponenciálisan növeli meg az élettani hatást.

Ezt a kivonási technológiát szabadalom védi, ami biztosíték arra, hogy a termék a hatásért felelős hatóanyagokat a legnagyobb elérhető mennyiségben tartalmazza, tökéletes felszívódással.

epid-propolisz-imunerositio.jpg

E.P.I.D.® technológiai fázisok

epid-jelly-1fazis.jpg1. fázis:

A propolisz szelektív kivonása. A folyamat természetes oldóanyagokkal, hideg eljárással és probiotikus baktériumokkal történik. Ez a fázis a propolisz hatásért felelős összes természetes vegyületet megőrzi, hatóanyag veszteség nélkül, pont úgy, ahogy azt a természet megalkotta. 

epid-jelly-2fazis.jpg

2. fázis:

A propolisz viaszmentesítése, a felesleges szennyeződések eltávolítása és az allergének leválasztása egy hasznos baktérium, a Lactobacillus Helveticus segítségével. Majd a hatásért felelős polifenolokat koncentrálják, így egy szerves hatóanyagokban gazdag propoliszt kapunk, ami több biokémiai reakcióra képes, mint egy hagyományos propolisz kivonat. Ez meghatározó a hatás szempontjából és a végtermék ráadásul még allergiamentes is! A kiemelkedő polifenol tartalom, tesztelt biohasznosulással párosul.

epid-jelly-3fazis.jpg

3. fázis:

Itt történik a mikrokapszulázás, mely eljárás megőrzi az illékony összetevőket. Ebben a technológiai fázisban viaszmentes propolisz mikro-gyöngyöcskéket kapunk, melyek kolloidális méretűek, sejtszinten hasznosulnak, és ami exponenciálisan megnöveli az élettani hatást.

Az E.P.I.D.®technológiával készült propolisz termékek csúcsminőségűek; lényegesen több biokémiai reakciót képesek előidézni, mint egyéb propolisz kivonatok, sejtszinten hasznosulnak, gyors és látványos hatás jellemzi őket.

Állati zselatin és hozzáadott cukor nélkül, laktóz- és gluténmentesen

Mi az a propolisz?

A propolisz egy ragacsos, erős antibiotikus anyag, amit méhek állítanak elő különböző fák nedveiből. A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók és betolakodok ellen, mivel a propolisz antibakteriális hatású, és megállítja a rothadási folyamatokat. Bár a méhek nagyon tiszták, de ha pl. egy kisebb gyík vagy egér bejut a kaptárba és ott elpusztul, akkor a tetemet propolisszal vonják be, és lényegében mumifikálják azt, így szagtalan és ártalmatlan marad, hiszen nem tudnák kivinni a bejáraton.

Propolisz a házipatikában!

A propolisz az egész szervezet kiegyensúlyozására, a test öngyógyító folyamatainak serkentésére szolgáló természetes vegyületek, egymásra ható elegye. Gyakorlatilag a propolisz olyan természetes termék, ami egyetlenegy „házipatikából” sem hiányozhat.

Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.