Viszlát boka vizesedés!

Ugye, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene már végre azzal küzdeni, hogy a nyári melegben megpuffadnak a lábak és jön a boka vizesedés? Amíg nem tudtam, mit tehetek ellene, engem nagyon lehangolt ez az állapot, de gondolom, te sem vagy boldog tőle... Fel a fejjel és le a vízzel! Mutatom is a hatékony megoldást!

Így lesz karcsú a bokád

A boka vizesedés nem csak esztétikai, egészségügyi probléma is. Hogy mi okozza, és hogy pontosan milyen gondok származhatnak belőle - vagy hogy mit jelezhet előre, - arról hosszabban írtunk az ödémás láb kezeléséről szóló cikkünkben. Itt most tényleg csak a lényegre törekszem, és ami a boka vizesedés kezelése szempontjából nekünk igazán fontos, az a …

Troxerutin, avagy a T-vitamin!

Ez egy olyan flavonoid, ami számos növényben megtalálható, a boka vizesedés megszüntetésében pedig nélkülözhetetlen! Ugyanis hatékony és klinikailag bizonyított szerepe van a keringési rendszer, így a mikrokeringés stabilizálásában, ami nagy segítséget nyújt a boka vizesedés megszüntetésében.

Érdekel, hogyan juthatsz hozzá?

Szerencsére egyszerűen, mert a komplett ERBAVEN® termékcsaládot kifejezetten az erek és visszerek egészséges működésének támogatására, ezáltal pedig a lábgondok megszüntetésére fejlesztették ki, így aztán ezek a készítmények rengeteg T-vitamint tartalmaznak. 18-féle gyógynövényi összetevőjüknek köszönhetően görcsoldó, érvédő és vízhajtó hatásukkal mind azon dolgoznak, hogy a boka vizesedés minél előbb a múlté legyen.

  • Az ERBAVEN® ivótasak ízletes tartalma olyan növényi kivonatokat rejt, mint az ázsiai gázló, a vörös szőlőlevél, a szúrós csodabogyó gyökér, a fekete áfonya bogyó, az ezüstös hölgymál és a nyírfalevél. Ez a kiszerelés különösen alkalmas azok számára, akik nyelési nehézséggel küzdenek, hiszen a tasak ízletes tartalmát magában vagy vízben feloldva, csak meg kell inni a reggeli után.
  • Az ERBAVEN®gyógynövényes tabletta belsőleges támogatóként, a vizes lábak gyógyulásában pont ugyanúgy segít, mint az ivótasak, csak a fogyasztás módja más: reggel 1 tablettát kell bő folyadékkal bevenni.
  • Az ERBAVEN® gél fontos külső támogatás a boka vizesedés ellen, akár a kapszula, akár az ivótasak szimpatikus neked a belsőleges alkalmazásra. Ezt a hűsítő gélt reggel és este is alkalmazhatod, de arra figyelj, hogy mindig alulról-felfelé történő körkörös mozdulatokkal vidd fel. Tartsd a hűtőben, hidd el, tényleg jól fog esni, ha hidegen alkalmazod.

De hogy még egyszerűbb legyen számodra a boka vizesedés elleni küzdelem, ezért a tabletta és a gél együtt, 20% kedvezménnyel csomagban is kapható. >> 

Erbaven termékcsalád boka vizesedés ellen

Ne sétálj el a bokavizesedés mellett!

A boka vizesedés kiváltó okai gyakran ugyanazok, mint az egész lábat érintő ödémának, ami ellen a nyirokrendszert karbantartó Gambe Slim gyógynövény koncentrátumot lehet igazán hatékonyan alkalmazni. De inkább ne juss el idáig! Amint észreveszed magadon, hogy a bokáid vizesednek, a további nagyobb bajt megelőzendő, azonnal kezdj el foglalkozni az ereiddel, támogasd őket az ERBAVEN® termékekkel külsőleg és belsőleg is.

Akkor sem kell, hogy a fáradt lábak boka vizesedéssel jelezzenek, ha egész napos talpalásnak, a lábakat és medencét egyébként is igencsak megerőltető magassarkúban rohangálásnak vannak kitéve. Ha egész nap túlterheled őket, aktív pihentetésre, lábfürdőre és minden elérhető kényeztetésre szükségük van.

A most megismert célzott vitaminok, gyógynövény kivonatok használatával és a vérkeringéstámogató gélezéssel pedig tovább csökkentheted lábaid terheit.