Így barnulj gyorsan!
4 lépés az egész

Idén nyáron végre Tied lesz a hőn áhított, tökéletes barnaság. Ehhez készítettünk Neked egy négy lépéses útmutatót, amit követve gyerekjáték lesz a csokibarna bőr.

Kezdhetjük?

gyors-barnulas.jpg

1. Egyél barnító vitamint!

Bizony. Natur Tanya® SOLAR VITAMIN összetevői két módon is segítik a bőrbarnulást:

  1. A szerves kötésű réz és a fermentált tirozin, szerves cinkkel, C- és E-vitaminnal együtt növeli meg a szervezet melanin termelő képességét

  2. A természetben együttesen elforduló karotinoid festékanyagok felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentáják azt

Az eredmény:

Egészséges csokibarna szín, akár napozás nélkül is! Továbbá az összetevők nagyban javítanak a bőr textúráján, így nem véletlen, hogy sokan választják szépségvitaminként is.

Próbáld ki Te is!

Beta solar napozó vitamin


2. Napozás előtt radírozz!

Ugye, azzal tökéletesen tisztában vagy már, hogy testradírozással egyenletesebb, barna bőrszínt tudunk elérni? De nem mindegy, hogy mivel radírozunk!

Használd ezt az 5 ujjas Masszázskesztyűt, amely puha tapintása ellenére elég erős ahhoz, hogy segítségével könnyen megszabaduljunk az elhalt hámsejtektől, ezáltal pedig megnövelheted napozód hatékonyságát is!

Az eredmény:

Üde, bársonyos, fiatalos bőr, amely készen áll a napozásra!

Próbáld ki Te is!

napozas-elott-testradir-barnulas.jpg


3.Csakis GYORSBARNÍTÓS 
napozót válassz!

Ilyen a Verrativa® GYORSBARNÍTÓ SPRAY!

Élő hasznos baktériumokkal, prebiotikumokkal, tirozinnal és hengeres szivacstök olajjal serkenti a bőr saját melanin termelését, hogy ezzel intenzívebbé tegye bőröd barnulását! Az organikus Aloé vera kivonat és a havasi gyopár őssejtek pedig hidratálják és fiatalon tartják a kötőszöveted. Az pedig már csak plusz bónusz, hogy az UV és IR sugaraktól is megvéd.

Az eredmény:

Intenzív barnulás, mélybarna szín, akár 2 nap alatt!

Próbáld ki Te is!

verattiva-napozo-gyorsbarnito-anatur-akcios-napok-blog.jpg


4. Őrizd a barnaságod!

Mert a napozás este a fürdőszobában ér véget!

Zárd a napot a Verrativa® napozás utáni, színmegtartó tusfürdővel és testápolóval! Az összetevőik nem csak őrzik tündöklő barnaságod, de meg is nyugtatják, regenerálják a bőröd. Akkor is számíthatsz rájuk, ha picit megpirultál, mert másnapra barna lesz a pirult felület.

Az eredmény:

Hosszan tartó barnaság, feszes, hidratált bőr.

Próbáld ki Te is!

verattiva-napozas-utani-tusfurdo-duopack-anatur-blog.jpg

Kövesd a fenti lépéseket, a bronzbarna, hidratált és egészséges bőrért!