Hogy működik az Expressz Diéta Program?

Számoltam 20-ig, és 5 napon át, naponta 4-szer ettem az Expressz Diéta ételeiből. A bőséges adagok nagyszerűen eltelítettek, és gyorsan, ráadásul izomveszteség nélkül segítettek fogyni.

foly-kepcsere-2018expresszdiet-5-.jpg

Tudnotok kell ugyanis, hogy az ételek összetételét tudományosan válogatták össze, úgy hogy egy speciális anyagcsere állapotot idézzenek elő, amit ketózisnak hívnak! Ehhez csupán 1 szabályt kell betartani:

Nem szabad keverni az ételeket!

Ez egy fontos kitétel, így jön létre ugyanis a ketózis, ami már 2 nap után életbe lépteti a zsírégetést. És bár az egyes napszakokra való ételtípusokat nem keverhetjük, azon belül az ízeket már Mi választhatjuk ki;

 • Reggeli -> Édes zabkása, valódi gyümölcsdarabokkal, kétféle ízben!
 • Ebéd –> Mindig leves, válassz a 4 íz közül egyet!
 • Uzsonna –> Édes smoothie, málnás-csokis vagy epres ízben!
 • Vacsora –> Mindig leves, válassz a 4 íz közül egyet!

Olvass csak tovább az Expressz Diéta tudományos alapelveiről!

Gyártói ajánlás az Expressz Diétához

Az Expressz Diéta Program az antikatabolikus ketogén diéta (ACKD™) elveinek megfelelően, a PSMF (fehérje-megtartó módosított böjt) gyártási módszerével, és a protokoll szigorú betartásával készül. 

Antikatabolikus, azaz izomveszteség nélkül fogyni!  Ez egy olyan diétás módszer, ahol a test egy szénhidrát-égető szervezetből, zsírégető szervezetté változik.

Ezt a 4 étkezést úgy alkottuk meg, hogy a napi adag átlagban 90g fehérjét és 60g szénhidrátot tartalmazzon, és energiatartalma ne haladja meg a 850 kcal-t, ugyanakkor tartalmazza az összes szükséges tápanyagot, azaz vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket, és rostot ugyanolyan arányban, mint egy átlagos 2.000 kalóriás étrend, minőségi fehérjékkel dúsítva.

A gyorsan elkészíthető ételek, nemcsak azonnal fogyaszthatók, de természetesek, ráadásul nátrium-glutamát, és gluténmentesek is!

2 nap után ketózis!

Az alacsony kalória-, zsír- és szénhidrát tartalomnak köszönhetően, a napi 4 adag Expressz Diéta étel elfogyasztása (minden más étel kizárásával), 2 nap után ketózist, egy speciális anyagcsere-állapotot idéz elő a szervezetben, amikor is a test elkezdi égetni saját felhalmozódott zsírkészleteit.

Mindez már 5 napi használat után gyors testsúlycsökkenést eredményez, ami zsírból történik,  az izomtömeg vesztesége és éhségérzet nélkül.

Fontos kitétel az Expressz Diéta Programhoz

A sikeres kúra érdekében nagyon fontos, hogy csak az Expressz Diéta ételeit fogyasszuk, és ne növeljük a szénhidrát-bevitelt. Ez ugyanis megszakítja a ketózis állapotát!

A program ideje alatt semmilyen plusz szénhidrát fogyasztása nem megengedett, így az alkoholfogyasztás sem engedélyezett, hiszen az alkohol minden formája (sör, bor, tömény italok) nagy arányban tartalmaz szénhidrátot, ez pedig ellentétes az antikatabolikus ketogén diéta működésével. Kalóriamentes édesítőszereket használhatsz a cukor helyettesítésére italokban, pl. sztíviát vagy eritritet.

A kávé, tej nélkül engedélyezett (szénhidráttartalma miatt nem fogyasztható). Az antikatabolikus ketogén diéta ideje alatt napi 2-3 liter folyadékra lesz szükséged! Megfelelő folyadékforrás pl.: a szénsavmentes ásványvíz és a gyógyteák, de a kávé nem számít bele a napi folyadék-bevitelbe.

Meddig tart az Expressz Diéta kúraideje?

Az Expressz Diéta Programot egyszerre, folyamatosan 20 napig (4 doboz) alkalmazhatod kúraszerűen, ezt követően tarts 20 nap szünetet. Ha tovább szeretnéd folytatni a kúrát, mint 20 nap, akkor konzultálj orvosoddal!

Felépítő szakasz

A kúra után, a hagyományos étrendre történő fokozatos áttérés nagyon fontos a jojó-effektus megelőzése érdekében.

 1. hét: naponta 3 Expressz Diéta étkezés + 1 hagyományos étkezés (max. 75g CH).
 2. hét: naponta 2 Expressz Diéta étkezés + 2 hagyományos étkezés (max. 120g CH).
 3. hét: naponta 1 Expressz Diéta étkezés + 3 hagyományos étkezés. (max. 165g CH).

Fontos! Az áttérésnél fontos, hogy fokozatosan növeljük a szénhidrát bevitelt, hiszen a kúra ideje alatt, naponta átlagban, mindössze 60gr szénhidrátot fogyasztottunk. Helyezd előtérbe a zöldségeket, salátákat és a minőségi fehérjeforrásokat.

Expressz Diéta 7 előnye

 • 4 étkezés naponta, amiben még desszert is szerepel

 • Az ételek pár perc alatt elkészíthetők, akár munka közben is

 • A 4 étel mindössze 850 kalóriabevitel naponta

 • Nincs éhezés! Még nagyevőknek is bőséges adagok

 • Zsírégető hatás, izomvesztés nélkül

 • Bőséges tápanyagforrás, elegendő energia, örömérzet a kúra alatt

 • Nincs jojó effektus!