1 hét a nyaralásig? Tipp a gyors fogyáshoz!

Nem mutatsz jól a tavalyi bikinidben? Ne ess kétségbe! Itt az Expressz Diéta Program, amit táplálkozási szakértők állítottak össze úgy, hogy annak a vége: gyors fogyás legyen, tisztán zsírból, izomveszteség nélkül! – de térjünk a lényegre!

Itt az Expressz Diéta Program, amit táplálkozási szakértők állítottak össze úgy, hogy annak a vége: gyors fogyás legyen, tisztán zsírból, izomveszteség nélkül! – de térjünk a lényegre>>>

Így működik a gyors fogyás programja, 5 pontban!

 1. A termék 5 napos csomagokban kapható

 2. Ez napi 4 bőséges étkezést jelent, amiben még nasi is van

 3. Mindegyiket 3 perc alatt elkészíthetjük, mert csak víz kell hozzá

 4. Az adagok óriásiak lesznek, amik tökéletesen elveszik az étvágyad

 5. A gyors fogyás már a 2. napon beindul, és az kizárólag zsírból történik

A legfontosabb az, hogy az ételek összetevőit a táplálkozási szakemberek úgy állították össze, hogy azok egy speciális anyagcsere állapotot, az ún. ketózist idézzék elő, ahol tisztán zsírból fogsz fogyni!

Így az Expressz Diéta Program ma a legmodernebb zsírégető ételeket kínáló testsúlycsökkentő, amit folyamatosan 20 napon keresztül is fogyaszthatsz.


 Lendülj formába nyaralásig!
Rendeld meg most, ide kattintva 


Nézzük milyen zsírégető ételeket tartalmaz a doboz!

Ahogy azt fent is írtam a zsírégető ételeket 5 napos csomagokban érhetjük el.

Ennek az az oka, hogy a speciális anyagcsere állapot, a ketózis, aminek a zsírégetést köszönhetjük, gyorsan, már a 2. napon bekövetkezik, és ez az 5. nap végére a kiinduló súlytól függően (nem mindegy, hogy 52 vagy 102 kiló vagy), nem kevesebb, mint 2-7 kiló súlycsökkenést jelent!

A csomagban ugyanis találunk leveseket (paradicsom, gomba, sajt, spárga), zabkásákat (alma-fahéj, málna-vanília), melyeket reggelire kínálnak, és édes smoothie-kat (csokis-málnás, epres), amit délutáni nasiként habzsolhatunk be. (ezek különösen finomak, szerk.)

Egyszóval remek munkát végeztek a szakemberek!

Az Expressz Diéta Programot pedig az még csábítóbbá teszi, hogy a fogyasztójának az édességekről sem kell lemondania!

A csomagban ugyanis találunk leveseket (paradicsom, gomba, sajt, spárga), zabkásákat (alma-fahéj, málna-vanília), melyeket reggelire kínálnak, és édes smoothie-kat (csokis-málnás, epres), amit délutáni nasiként habzsolhatunk be. (ezek különösen finomak, szerk.)

Áttörés gyors zsírégetés fronton: Expressz Diéta!

Az Expressz Diéta Program áttörés a sok századik zsírégető termék után, senkinek nem kell szenvednie, sanyargatnia magát, a gyors fogyás érdekében.

Arról nem is beszélve, hogy a gyors tempójú fogyások számtalan veszélyt rejtenek magukban, ha az ember lánya úgy dönt, hogy „holnaptól nem eszik semmit”.

Akik ezt a programot választják, azoknak nem kell tartaniuk attól, hogy:

 • tápanyaghiányt szenvednek el és
 • attól sem, hogy enerváltak lesznek és
 • attól sem, hogy bőrük megsínyli a gyors fogyás okozta változásokat.
gyors-fogyas-zsiregeto-expressz-dieta-program-zsiregetes-tipp-nyara.jpg

Utóbbi meglehetősen fontos dolog, különösen 35 felett, amikor már a kötőszövet korán sem regenerálódik olyan könnyen. Biztos mindenki látott már olyan vékony lányokat bikiniben, akivel soha nem cserélt volna, mert bár a mérlegversenyt Ő nyerné velünk szemben, de a beesett arcától, ráncos, petyhüdt bőrétől kirázott a hideg.

Vagyis nem mindegy, hogy a gyors fogyás érdekében esztelenül koplalunk, vagy okosan, minden tápanyagot megadva a szervezetünknek, tisztán zsírból, izomveszteség nélkül fogyunk.

Kezd el az első 5 napot! Gyors zsírégetés 4 lépésben

Ha már a biztonságról volt szó, akkor jó, ha tudjuk, hogy az Expressz Diéta zsírégető ételei annyi tápanyagot tartalmaznak, mint egy hagyományos 2.000 kalóriás étrend.

De nézzük, hogy kell őket elfogyasztani!

expressz-dieta-fogyas.jpg

 • 1. lépés: Reggelire -> Édes zabkása, valódi gyümölcsdarabokkal, kétféle ízben!

 • 2. lépés: Ebédre –> Mindig leves, válassz a 4 íz közül egyet!

 • 3. lépés: Uzsonnára –> Édes smoothie, málnás-csokis vagy epres ízben!

 • 4. lépés: Vacsorára –> Mindig leves, válassz a 4 íz közül egyet!

Tudni kell még azt, hogy a gyártó felhívja arra a figyelmet, hogy zsírégető ételei mellett ügyelnünk kell a bőséges folyadékbevitelre, és arra, hogy az elektrolit egyensúly miatt a sós-édes ízű ételeket, váltakozva kell fogyasztani.

Ha pedig a zsírégető program mellett edzünk, akkor javasolt a 10-20 g többlet szénhidrát fogyasztása. Ez a szükséglet egy kisebb banán elfogyasztásával fedezhető, 30 perccel az edzések előtt.

Gyors fogyási sikerek első kézből, vásárlóktól

expressz-deta-velemenyek-tapasztalatok.jpg

Mások fogyókúrás sikereiből is inspirálódhatunk! Van, aki a kis súlyfeleslege ellenére ért el fantasztikus eredményeket, akadt, aki 5 nap alatt 5 kilót fogyott, de olyan vásárló is volt, aki már az első nap végén érezte a változást az arcán, a hasán és a bokáján is!

Ezek után már semmi sem tarthat vissza, hogy bomba formában induljunk nyaralni! Expressz Diéta START

expreesz-dieta-csomag.jpg