Főmenü Termékeink
Blog

1 hét a nyaralásig? Zsírégető tipp a gyors fogyáshoz!

Szerkesztő: Somogyi Rita

1 hét a nyaralásig? Tipp a gyors fogyáshoz!

Nem mutatsz jól a tavalyi bikinidben? Ne ess kétségbe! Itt az Expressz Diéta Program, amit táplálkozási szakértők állítottak össze úgy, hogy annak a vége: gyors fogyás legyen, tisztán zsírból, izomveszteség nélkül! – de térjünk a lényegre!

Itt az Expressz Diéta Program, amit táplálkozási szakértők állítottak össze úgy, hogy annak a vége: gyors fogyás legyen, tisztán zsírból, izomveszteség nélkül! – de térjünk a lényegre>>>

Így működik a gyors fogyás programja, 5 pontban!

  1. A termék 5 napos csomagokban kapható

  2. Ez napi 4 bőséges étkezést jelent, amiben még nasi is van

  3. Mindegyiket 3 perc alatt elkészíthetjük, mert csak víz kell hozzá

  4. Az adagok óriásiak lesznek, amik tökéletesen elveszik az étvágyad

  5. A gyors fogyás már a 2. napon beindul, és az kizárólag zsírból történik

A legfontosabb az, hogy az ételek összetevőit a táplálkozási szakemberek úgy állították össze, hogy azok egy speciális anyagcsere állapotot, az ún. ketózist idézzék elő, ahol tisztán zsírból fogsz fogyni!

Így az Expressz Diéta Program ma a legmodernebb zsírégető ételeket kínáló testsúlycsökkentő, amit folyamatosan 20 napon keresztül is fogyaszthatsz.


 Lendülj formába nyaralásig!
Rendeld meg most, ide kattintva 


Nézzük milyen zsírégető ételeket tartalmaz a doboz!

Ahogy azt fent is írtam a zsírégető ételeket 5 napos csomagokban érhetjük el.

Ennek az az oka, hogy a speciális anyagcsere állapot, a ketózis, aminek a zsírégetést köszönhetjük, gyorsan, már a 2. napon bekövetkezik, és ez az 5. nap végére a kiinduló súlytól függően (nem mindegy, hogy 52 vagy 102 kiló vagy), nem kevesebb, mint 2-7 kiló súlycsökkenést jelent!

A csomagban ugyanis találunk leveseket (paradicsom, gomba, sajt, spárga), zabkásákat (alma-fahéj, málna-vanília), melyeket reggelire kínálnak, és édes smoothie-kat (csokis-málnás, epres), amit délutáni nasiként habzsolhatunk be. (ezek különösen finomak, szerk.)

Egyszóval remek munkát végeztek a szakemberek!

Az Expressz Diéta Programot pedig az még csábítóbbá teszi, hogy a fogyasztójának az édességekről sem kell lemondania!

A csomagban ugyanis találunk leveseket (paradicsom, gomba, sajt, spárga), zabkásákat (alma-fahéj, málna-vanília), melyeket reggelire kínálnak, és édes smoothie-kat (csokis-málnás, epres), amit délutáni nasiként habzsolhatunk be. (ezek különösen finomak, szerk.)

Áttörés gyors zsírégetés fronton: Expressz Diéta!

Az Expressz Diéta Program áttörés a sok századik zsírégető termék után, senkinek nem kell szenvednie, sanyargatnia magát, a gyors fogyás érdekében.

Arról nem is beszélve, hogy a gyors tempójú fogyások számtalan veszélyt rejtenek magukban, ha az ember lánya úgy dönt, hogy „holnaptól nem eszik semmit”.

Akik ezt a programot választják, azoknak nem kell tartaniuk attól, hogy:

  • tápanyaghiányt szenvednek el és
  • attól sem, hogy enerváltak lesznek és
  • attól sem, hogy bőrük megsínyli a gyors fogyás okozta változásokat.
gyors-fogyas-zsiregeto-expressz-dieta-program-zsiregetes-tipp-nyara.jpg

Utóbbi meglehetősen fontos dolog, különösen 35 felett, amikor már a kötőszövet korán sem regenerálódik olyan könnyen. Biztos mindenki látott már olyan vékony lányokat bikiniben, akivel soha nem cserélt volna, mert bár a mérlegversenyt Ő nyerné velünk szemben, de a beesett arcától, ráncos, petyhüdt bőrétől kirázott a hideg.

Vagyis nem mindegy, hogy a gyors fogyás érdekében esztelenül koplalunk, vagy okosan, minden tápanyagot megadva a szervezetünknek, tisztán zsírból, izomveszteség nélkül fogyunk.

Kezd el az első 5 napot! Gyors zsírégetés 4 lépésben

Ha már a biztonságról volt szó, akkor jó, ha tudjuk, hogy az Expressz Diéta zsírégető ételei annyi tápanyagot tartalmaznak, mint egy hagyományos 2.000 kalóriás étrend.

De nézzük, hogy kell őket elfogyasztani!

expressz-dieta-fogyas.jpg

  • 1. lépés: Reggelire -> Édes zabkása, valódi gyümölcsdarabokkal, kétféle ízben!

  • 2. lépés: Ebédre –> Mindig leves, válassz a 4 íz közül egyet!

  • 3. lépés: Uzsonnára –> Édes smoothie, málnás-csokis vagy epres ízben!

  • 4. lépés: Vacsorára –> Mindig leves, válassz a 4 íz közül egyet!

Tudni kell még azt, hogy a gyártó felhívja arra a figyelmet, hogy zsírégető ételei mellett ügyelnünk kell a bőséges folyadékbevitelre, és arra, hogy az elektrolit egyensúly miatt a sós-édes ízű ételeket, váltakozva kell fogyasztani.

Ha pedig a zsírégető program mellett edzünk, akkor javasolt a 10-20 g többlet szénhidrát fogyasztása. Ez a szükséglet egy kisebb banán elfogyasztásával fedezhető, 30 perccel az edzések előtt.

Gyors fogyási sikerek első kézből, vásárlóktól

expressz-deta-velemenyek-tapasztalatok.jpg

Mások fogyókúrás sikereiből is inspirálódhatunk! Van, aki a kis súlyfeleslege ellenére ért el fantasztikus eredményeket, akadt, aki 5 nap alatt 5 kilót fogyott, de olyan vásárló is volt, aki már az első nap végén érezte a változást az arcán, a hasán és a bokáján is!

Ezek után már semmi sem tarthat vissza, hogy bomba formában induljunk nyaralni! Expressz Diéta START

expreesz-dieta-csomag.jpg

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Haffner Éva
@denesneliza: Szerintem rendben van az ízük, a fűszerezéssel sokat lehet dobni rajtuk, ha már az 5. napon vágynál valami új ízre.
Dénesné Liza
Milyen az ízük?
nikita
sziasztok, megcsináltam a 20 napot, most szünetet tartok de majd szeretném folytatni a kúrát mert nagyon jó (főleg az uzsonna miatt:)), nekem eddig egy diéta sem vált be ennyire!
angi
ma rendeltem a barinommel:)) 5 nap mulva jelentkezem es irok tapasztalatot;)
Varga Eszter
Facebookon láttam ezt a diétát és érdekelne, hogy tényleg nem leszek éhes? Mert én ezért nem tudok egy diétát sem végigcsinálni. Leesik a vércukrom és nincs energiám.
Takács Marianna
ma jött meg, köszönöm a gyors és szakszerű kiszolgálást, máshol ilyennel még nem találkoztam, pedig több webáruházból rendeltem már. Gratulálok a csapatnak!
viki11
@Hegyesi Kriszti: Szia!:) Én használtam és hasznom is mellé, szerintem nagyon szipiszupi a gél és nagyon jól kiegészítik egymást. Az Expressz diétával én csak 5 kilót akartam leadni, mert amúgy vékonyabb alkat vagyok, de simán le tudtam vele adni ezt a kisebb felesleget is. A chili gél pedig nagyon szépen halványítja a narancsbőrt. ;)
Hegyesi Kriszti
Sziasztok! A Chili gélt lehet mellé használni?
Kitti B.
szívesen ;-) Sok sikert!
K. Fanni
nagyon köszönöm mindenkinek, aki írt, meg is rendeltem két dobozzal + a chilli gélt fóliával.
Magas Ildikó
pont egy éve használtam, nekem nagyon bejött! aztán sokáig nem lehetett sehol se kapni, mert gyorsan elfogyott.... most, hogy újra végigcsinálom én is! Sok sikert mindenkinek!
Kitti B.
szia. nekem is bevált, szerintem érdemes két dobozzal venni, külsőleg meg ajánlom a chilli gélt!
László Kinga
szia, leírom a véleményemet, tapasztalataimat

ez a legjobb diéta, amit próbáltam, és a legsikeresebb is !!
A legjobb az egészben az, hogy kötött és nem kell semmit csinálni csak forró víz és kész.

az ételek szerintem teljesen jók, laktatnak és még finomak is! Próbából vettem 1-et, de már három nap után rendeltem még 3 dobozzal, mert éreztem, hogy jó lesz.. 81 kilóról indultam és most 17 nap után 66 vagyok, már 10 éve nem voltam ennyi. Egy lényeg van, hogy végig kell csinálni! De ez egyáltalán nem okozott nehézséget… Szívből ajánlom mindenkinek, aki fogyni szeretne!
K. Fanni
valaki próbálta már? írna pár szót a tapasztalatokról! Köszönöm!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.