Villáminterjú az év fogyókúrás sztárjával!

Már a mozikban az új zsírégető szuperprodukció, a címe: Fogyás almaecettel. És bár a sztori nem új, mégis egyedülálló a főszereplő alakítása, mert teljesen átformálta közönségét, akik felállva, vastapssal ünnepelték őt, akiről a szakma is elismerően nyilatkozik! Hiszen Ms. Erbavita Almaecetet Oscar-díjra jelölték a „legjobb zsírégető” kategóriában. Ismerjétek meg Ti is közelebbről, a természetes zsírégetés nagyágyúját!

fogyokuras-fogyaszto-zsiregetesdieta-zsiregeto-almaecet.jpg

Interjú az Oscar-díjas zsírégetővel

Ms. Erbavita Almaecet, mi fogta meg Önt a forgatókönyvben? - hiszen a sztori, ami a zsírégetésről szól, egyáltalán nem új!

- Igen, ahogy Ön is mondta a sztori nem új, csakhogy a főszereplő szerepe teljesen más, mint valaha. A stábom és én óriási lehetőséget láttunk benne, hiszen rögtön megtetszett a forgatókönyvben, hogy az író a régi folyékony almaecetre egy új modern köntöst húzott, ami a zsírégető hatást többszörösére növelte, így könnyű volt azonosulnom.

A rajongóit biztosan érdekelné, mit is jelent ez egészen pontosan?

- Aki még nem látta volna a régebbi sztorit és szereplőket, azoknak mondom, hogy a régi, folyékony almaecetek még nem a zsírégetésért felelős ecetsavakra koncentráltak. Ez a forgatókönyv azonban, kifejezetten a hatásért felelős hatóanyagokra helyezi a fókuszt.

- Hogyan sikerült ezt megvalósítani?

- Nagyon sokat köszönhetünk az Olasz gyártásvezetőnek. Ő volt az, aki a folyékony szereplő helyett, egy porított koncentrátumot készített. Felismerte ugyanis, hogy a zsírégető szerepért az Almaecet ecetsavjai felelnek. Ezt a gyártásvezető koncentrálta, és porította. Tömören ez a siker titka.  

Úgy hallottam a stylist-nak is volt szerepe a sikerben!

- Ó hogyne, hiszen a gyártásvezető által megalkotott tulajdonságokat, Ő csomagolta vegán kapszulatokba, ezt csupán magamra kellett öltenem.

Mi volt az operatőr koncepciója a vizuális megjelenítésben?  

- A lényege ennyi: fókuszba helyezni engem, kiemelve zsírégető képességeim, hangsúlyt helyezve a növényi kapszulatokban rejlő koncentrált ecetsavakra.

- Minek köszönhető, hogy már a Premier utáni héten nézettségi csúcsokat dönt a film?

- Talán annak, hogy a Fogyás almaecettel című filmben, magamat adhattam. A legjobb zsírégető karaktert könnyedén hoztam, hiszen szerepem szerinti tulajdonságaim adottak: Vegán kapszulatokomban, 1,5 dl, ecetsavakra koncentrált almaecet kivonat rejtőzik. A film ezt a technológiát meséli el, és mutatja be fogyni vágyó statisztákon, hogy a zsírégetés kivétel nélkül sikerrel működik rajtuk.

Fantasztikus! Most már teljesen értem, mivel tudott ekkora hatást gyakorolni.

- Bizony. Nem bíztunk semmit a néző fantáziájára. Sőt, plusz tulajdonságokat is tudtunk közvetíteni, és ebben óriási szerepe volt a stábnak is, akik 90-féle bioaktív összetevővel erősítették a legjobb zsírégető szerepet, és ezek az összetevők azt is lehetővé tették, hogy a testsúlycsökkenés mellett, olyan panaszokat is javítsak, mint a köszvény, a reuma, vagy a magas koleszterinszint.

fogyokuras-fogyaszto-zsiregetesdieta-almaecet-zsiregeto.jpg

Kérem, beszéljen erről is egy pár szót.

- Karakterem megformálásában az volt a legfontosabb, hogy megrendíthetetlen legyek, ha zsírégetésről van szó, akár Arnold Schwarzenegger a Terminátorban. Ugyanakkor azonosulni tudjon velem az a néző is, aki súlyfeleslege mellett mozgásszervi panaszokkal is küzd, esetleg savproblémával. Így felvettem, és szintén előtérben tartottam az almaecet húgysavszint csökkentő és lúgosító tulajdonságait. Így olyan extrém helyzetekben is támaszkodhat rám a néző, mint a köszvény, vagy épp a Candida diéta.

Meg is osztanék Önnel egy-két fogyasztói, nézői hozzászólást, mely szerkesztőségünkbe érkezett:
„Köszönöm Ms. Erbavita Almaecet, 10 kiló ment le karácsony óta! ”
„Almaecettel mindig is sikerült fogyni, de ez az új verzió sokkal erősebb, és az ízzel sem kell küzdenem”
„Nem csak zsírégetésre, de köszvényre is remek”

„Fogytam és a koleszterinszintem is helyre állt”
„Köszönöm, de nem csak kiváló zsírégető, de nagyszerű savproblémákra is”….

- Nos, köszönöm, valóban arra helyeztem a figyelmem, hogy a zsírégető szerepért mi felel, és ez nem volt más, mint az ecetsavak. Én ezeket a zsírégető ecetsavakat koncentráltam és lám, máris felturbóztam a zsírégetést. Röviden ezért jelöltek Oscar-díjra. A többi tulajdonság pedig a fent említett 90 féle, egyéb összetevőnek köszönhető, melyek határozottan lépnek fel a fogyasztók által is említett panaszoknál.

És mi a helyzet a kevésbé akció dús szerepekkel? Hogy készül egy érzelmileg megterhelőbb alakításra?

- Őszintén szólva, ez sem okoz nehézségét. A fogyókúrás, zsírégető történetek mellett, szívesen belevetem magam a fejfájás, szédülés, vagy kimerültség, kedvetlenség, front érzékenység tüneteibe is. Teljesen átérzem az ilyen egészségi problémákat, és a lehető leggyorsabban dolgozom fel az ilyen helyzeteket. Mindenki nyugodt lehet, a maximumot hozom ki magamból.

- Úgy hallottam a többi sztár is elismerően nyilatkozik Önről…

- Igen, szeretem a társasági életet, például Megan Fox, a Transformers filmek sztárja is előszeretettel fordul hozzám, ha fogyni szeretne. Ő főleg edzés közben alkalmazza zsírégető hatásomat, hiszen fogyókúrás módszeremmel nem csak több zsírt és kalóriát éget el, de sokkal energikusabbá is válik.

Hogyan összegezné életfilozófiáját?

- Almaecetnek lenni egy ősi mesterség, de ahogy dédanyám is mindig mondta, haladni kell a korral. Én ehhez tartottam magam. Mindvégig hű maradtam az almaecet-diéta alapjaihoz, csak egy kicsi vérfrissítésen mentem keresztül az utóbbi időkben. Az új kivonási technológiának köszönhetően sokkal jobb hatással és felszívódási mutatóval érem el a zsírégetést. A fogyasztó hatásom mellett, fontosnak tartom a természetesen előforduló vitaminok, ásványok és aminosavak átadását másoknak is, amik az egész szervezet egészségére kedvezően hatnak.

almaecet-fogyaszto-fogyokuras-zsiregetes-zsiregeto-dieta.jpg

Köszönjük a bensőséges interjút Ms. Erbavita Almaecetnek, a Fogyás almacettel című film sztárjának! Ezen a linken tudjátok az Oscar-díjra jelölt, legjobb zsírégetőt megrendelni!>>>