Főmenü Termékeink
Blog

Villáminterjú az év fogyókúrás sztárjával!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Villáminterjú az év fogyókúrás sztárjával!

Már a mozikban az új zsírégető szuperprodukció, a címe: Fogyás almaecettel. És bár a sztori nem új, mégis egyedülálló a főszereplő alakítása, mert teljesen átformálta közönségét, akik felállva, vastapssal ünnepelték őt, akiről a szakma is elismerően nyilatkozik! Hiszen Ms. Erbavita Almaecetet Oscar-díjra jelölték a „legjobb zsírégető” kategóriában. Ismerjétek meg Ti is közelebbről, a természetes zsírégetés nagyágyúját!

fogyokuras-fogyaszto-zsiregetesdieta-zsiregeto-almaecet.jpg

Interjú az Oscar-díjas zsírégetővel

Ms. Erbavita Almaecet, mi fogta meg Önt a forgatókönyvben? - hiszen a sztori, ami a zsírégetésről szól, egyáltalán nem új!

- Igen, ahogy Ön is mondta a sztori nem új, csakhogy a főszereplő szerepe teljesen más, mint valaha. A stábom és én óriási lehetőséget láttunk benne, hiszen rögtön megtetszett a forgatókönyvben, hogy az író a régi folyékony almaecetre egy új modern köntöst húzott, ami a zsírégető hatást többszörösére növelte, így könnyű volt azonosulnom.

A rajongóit biztosan érdekelné, mit is jelent ez egészen pontosan?

- Aki még nem látta volna a régebbi sztorit és szereplőket, azoknak mondom, hogy a régi, folyékony almaecetek még nem a zsírégetésért felelős ecetsavakra koncentráltak. Ez a forgatókönyv azonban, kifejezetten a hatásért felelős hatóanyagokra helyezi a fókuszt.

- Hogyan sikerült ezt megvalósítani?

- Nagyon sokat köszönhetünk az Olasz gyártásvezetőnek. Ő volt az, aki a folyékony szereplő helyett, egy porított koncentrátumot készített. Felismerte ugyanis, hogy a zsírégető szerepért az Almaecet ecetsavjai felelnek. Ezt a gyártásvezető koncentrálta, és porította. Tömören ez a siker titka.  

Úgy hallottam a stylist-nak is volt szerepe a sikerben!

- Ó hogyne, hiszen a gyártásvezető által megalkotott tulajdonságokat, Ő csomagolta vegán kapszulatokba, ezt csupán magamra kellett öltenem.

Mi volt az operatőr koncepciója a vizuális megjelenítésben?  

- A lényege ennyi: fókuszba helyezni engem, kiemelve zsírégető képességeim, hangsúlyt helyezve a növényi kapszulatokban rejlő koncentrált ecetsavakra.

- Minek köszönhető, hogy már a Premier utáni héten nézettségi csúcsokat dönt a film?

- Talán annak, hogy a Fogyás almaecettel című filmben, magamat adhattam. A legjobb zsírégető karaktert könnyedén hoztam, hiszen szerepem szerinti tulajdonságaim adottak: Vegán kapszulatokomban, 1,5 dl, ecetsavakra koncentrált almaecet kivonat rejtőzik. A film ezt a technológiát meséli el, és mutatja be fogyni vágyó statisztákon, hogy a zsírégetés kivétel nélkül sikerrel működik rajtuk.

Fantasztikus! Most már teljesen értem, mivel tudott ekkora hatást gyakorolni.

- Bizony. Nem bíztunk semmit a néző fantáziájára. Sőt, plusz tulajdonságokat is tudtunk közvetíteni, és ebben óriási szerepe volt a stábnak is, akik 90-féle bioaktív összetevővel erősítették a legjobb zsírégető szerepet, és ezek az összetevők azt is lehetővé tették, hogy a testsúlycsökkenés mellett, olyan panaszokat is javítsak, mint a köszvény, a reuma, vagy a magas koleszterinszint.

fogyokuras-fogyaszto-zsiregetesdieta-almaecet-zsiregeto.jpg

Kérem, beszéljen erről is egy pár szót.

- Karakterem megformálásában az volt a legfontosabb, hogy megrendíthetetlen legyek, ha zsírégetésről van szó, akár Arnold Schwarzenegger a Terminátorban. Ugyanakkor azonosulni tudjon velem az a néző is, aki súlyfeleslege mellett mozgásszervi panaszokkal is küzd, esetleg savproblémával. Így felvettem, és szintén előtérben tartottam az almaecet húgysavszint csökkentő és lúgosító tulajdonságait. Így olyan extrém helyzetekben is támaszkodhat rám a néző, mint a köszvény, vagy épp a Candida diéta.

Meg is osztanék Önnel egy-két fogyasztói, nézői hozzászólást, mely szerkesztőségünkbe érkezett:
„Köszönöm Ms. Erbavita Almaecet, 10 kiló ment le karácsony óta! ”
„Almaecettel mindig is sikerült fogyni, de ez az új verzió sokkal erősebb, és az ízzel sem kell küzdenem”
„Nem csak zsírégetésre, de köszvényre is remek”

„Fogytam és a koleszterinszintem is helyre állt”
„Köszönöm, de nem csak kiváló zsírégető, de nagyszerű savproblémákra is”….

- Nos, köszönöm, valóban arra helyeztem a figyelmem, hogy a zsírégető szerepért mi felel, és ez nem volt más, mint az ecetsavak. Én ezeket a zsírégető ecetsavakat koncentráltam és lám, máris felturbóztam a zsírégetést. Röviden ezért jelöltek Oscar-díjra. A többi tulajdonság pedig a fent említett 90 féle, egyéb összetevőnek köszönhető, melyek határozottan lépnek fel a fogyasztók által is említett panaszoknál.

És mi a helyzet a kevésbé akció dús szerepekkel? Hogy készül egy érzelmileg megterhelőbb alakításra?

- Őszintén szólva, ez sem okoz nehézségét. A fogyókúrás, zsírégető történetek mellett, szívesen belevetem magam a fejfájás, szédülés, vagy kimerültség, kedvetlenség, front érzékenység tüneteibe is. Teljesen átérzem az ilyen egészségi problémákat, és a lehető leggyorsabban dolgozom fel az ilyen helyzeteket. Mindenki nyugodt lehet, a maximumot hozom ki magamból.

- Úgy hallottam a többi sztár is elismerően nyilatkozik Önről…

- Igen, szeretem a társasági életet, például Megan Fox, a Transformers filmek sztárja is előszeretettel fordul hozzám, ha fogyni szeretne. Ő főleg edzés közben alkalmazza zsírégető hatásomat, hiszen fogyókúrás módszeremmel nem csak több zsírt és kalóriát éget el, de sokkal energikusabbá is válik.

Hogyan összegezné életfilozófiáját?

- Almaecetnek lenni egy ősi mesterség, de ahogy dédanyám is mindig mondta, haladni kell a korral. Én ehhez tartottam magam. Mindvégig hű maradtam az almaecet-diéta alapjaihoz, csak egy kicsi vérfrissítésen mentem keresztül az utóbbi időkben. Az új kivonási technológiának köszönhetően sokkal jobb hatással és felszívódási mutatóval érem el a zsírégetést. A fogyasztó hatásom mellett, fontosnak tartom a természetesen előforduló vitaminok, ásványok és aminosavak átadását másoknak is, amik az egész szervezet egészségére kedvezően hatnak.

almaecet-fogyaszto-fogyokuras-zsiregetes-zsiregeto-dieta.jpg

Köszönjük a bensőséges interjút Ms. Erbavita Almaecetnek, a Fogyás almacettel című film sztárjának! Ezen a linken tudjátok az Oscar-díjra jelölt, legjobb zsírégetőt megrendelni!>>> 

Nézz körül a webáruházunkban
Fermentált, vegán Almaecet DUOPACK -10% kedvezménnyel. Testsúlycsökkentés, sav-bázis egyensúly, köszvény, reuma 2 x 60 db Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Bellus!

Pont ezért szeretem én is ezt az Almaecet kapszulát. Egyrészt ilyen koncentráltan nem lehet bejuttatni a tápanyagot a jól ismert, hagyományos almaecettel, a másik pedig igen, az íze. Én még nagyobb hígításban sem szerettem. :) A hatás pedig ilyen dózisban fantasztikus, ezt jómagam is megtapasztaltam, ahogy számos vendégem is.

És akkor, hogy a kérdésre is válaszoljak, nagyon jól kiegészíti egymást az Almaecet és a GreenTe Spray, sőt bizonyos élettani hatások fel is erősödnek, mint amilyen az étvágycsökkentés és a zsírégetés is. Használd őket nyugodtan párhuzamosan.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Bellus
Sokszor segített már ki az almaecet, de az íze sokszor kellemetlenül érintett (Tudom, talán hihetetlen, de én este ittam, amolyan nyugtatóként - hol az idegesség okozta gyomorpanaszok miatt, hol pedig azért, mert segített az elalvásban.)
Kérdésem a következő lenne: Lehet-e az almaecet e formáját kombinálni az GreenTe spray-el.
Babus
Ms Erbavita almaecet :D hát tényleg jobb enni mint inni, könnyebben fogyok tőle az biztos
Valéria
:) Hát ez aranyos, az biztos hogy sokkal jobb ilyen formában, mint meginni. Nekem a koleszterinre ajánlották egy fórumon.
Mancika néni
Most már én is ezt szedem és a láyom is elkezde vele a kúrát. neki még nincsenek tapasztalatai de részemről csatlakozom az elégedettellhez , köszönjük szépen.
Horváthné
Köszönöm szépen az információt, mi eddig csak az alamaecetet ismertük de nem birja a gyomrom egy idő után akárhogy higitom fel vizzel. Ki fogom próbálni!
Japik
:DD meg nem tudnám inni az ecetet… amúgy is sok a savam, állandón fáj a gyomrom, na ez talán megszünteti majd...
Sólyom Ági
Mostanra a leg gyengebb higitastol is gorcsol a gyomrom pedig nagyon szeretném inni az almaecetet. Orulok ennek a kapszulanak nagyon, ki fogom kiprobalni!!
Krisztinna
Ezt ismerem! Nálam működik. A ruháimon is látszik már szerintem kisebb méret is elég lesz nyárra. Főleg derékban, hasban feltűnő. Mintha a bőrömön is lenne javulás de ez igazából mellékes nekem.
Emessy
Jópofa cikk. Eszembejuttatta hogy tényleg az almaecet nálam is minidg működött de nem bírtamn inni, főleg nem akkora mennyiségben ahogy kellett volna. A kapszula verzió nekem is tetszik.
Lukács Icus
szuper
sarah
Ez nagyon jó lett!:)) Tök sokáig azt hittem, hogy savas leszek az almaecettől, pedig ugyanaz a helyzet vele is, mint a citrommal, pont hogy lugosít. Köszi, az infokat :)
Szabóné Julcsi
rendelve!
Szabóné Julcsi
ez vicces :)
Horváth Katalin
De jó♡ :)
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.