Nyiroktisztítás, de hogyan?

A sikeres nyiroktisztító módszer 3 hozzávalója!

Vaskos lábak, zsíros combok, narancsbőr, visszér…. Bosszantó. Különösen akkor, ha nyiroktisztító kúrád hatástalannak bizonyul. Miért lehet ez? Mert két fontos akadályt nem sikerült megugrania a szervezetednek; egyiket a vérben, mirigyekben, szövetekben, másikat a belekben.

Azonban aggodalomra semmi ok!

Most 3 olyan gyógynövényes főzetet mutatok neked, 
ami nélkülözhetetlen a valódi eredményhez


nyiroktisztito-kura-gyogynoveny.jpg

Készülj fel!  A nyirokrendszer teljes kitakarításához akár több hónapra is szükség lehet. Ha viszont túl vagy rajta, az maga a megújulás, megfiatalodás.

Készen állsz rá, hogy éveket letagadj?


1. Gambe Slim® Szép lábak kúra

Az egészséges, karcsú, és csábító lábakért.

gambe4.jpg

Főszereplőnk: a GambeSlim® gyógynövény koncentrátum, kollagénnel amely nem csak nyiroktisztító hatással rendelkezik, de támogatja az ereidet, és megerősíti a kötőszöveteidet!

Gyönyörű, tónusos izomzat, szálkás és karcsú lábak.

A nyiroktisztító főzet hatóanyagai a többszörösére növelik a nyirokáramlást, erősítik az érfalakat, fokozzák a vérkeringést. Összetevői között magas dózisban megtalálod a kötőszövet erősítő (és szépítő, fiatalító!) kollagént, illetve olyan intenzív, érfalerősítő, vérkeringést fokozó gyógynövényeket, amelyek még a visszeres, seprűvénás panaszok ellen is hatásosnak bizonyulnak.

Így használd: >>> Oldj fel belőle naponta 2 x 12,5 ml-t kis folyadékban és fogyaszd az étkezések után.  

 >>> Vásárlás


Ha van egy igazán koncentrált, hatékony nyiroktisztító főzeted  a nyiroktisztulás első lépéseként jelentősen csökken a nyálkaanyagok mennyisége a lymphában. Ez nagyon jó, mert ennek köszönhetően a hígabb nyirok gyorsabban áramlik el a vastagbélig s lépi át annak falát. Viszont, ha a vastagbél nyálkahártyájába kerülő méreganyagok nem ürülnek ki maradéktalanul az emésztőrendszerből (ami gyakori), akkor kell valami, ami a segítségükre siet.

Itt jön képbe a két másik koncentrátum.

2. Puridren® sav-bázis egyensúly ivókúra

A természetgyógyászat alapját képző gyógynövény főzet.

A Puridren® főzetben 12 gyógynövény és a gyógynövények adta szerves klorofill koncentrátuma található. A növények a kiválasztó szerveket méregtelenítik, a klorofill pedig segít megkötni a savakat, és nagyszerű vérképző.

Tisztító kúra Puridren® Koncentrátummal, hogy a nyirokrendszerből kikerülő mérgek távozhassanak a vérből és a belső elválasztású szervekből!

Mi történik, ha nem kap támogatást a szervezeted? Akkor továbbra is benned reked a szemét; no, nem sokáig, mert hamarosan újra a nyirokerek rendszerébe, illetve a véráramba kerül.

Ez a tisztító főzet klorofiltartalmának és értékes gyógynövényeinek köszönhetően más úton segít kivezetni a salakanyagokat.

A sav-bázis egyensúlyt szabályzó és salaktalanítást fokozó gyógynövény összetevők hozzájárulnak testünk ökoszisztémájának összehangolásához, és támogatják kémiai, fizikai és lelki egyensúlyunkat.  A klorofill savmegkötő és vérképző tulajdonságú.

Így használd: >>>  Csak egy kupaknyit kell beletölteni másfél liter tiszta vízbe és a nap folyamán megiszogatni – ezzel egyben 1,5 liter folyadékbevitelről gondoskodsz.

biobolt-webaruhaz.png >>> Vásárlás


3. Lipo+ Lapos has kúra!

Béltisztító-bélflóra építő gyógynövény koncentrátum, prebiotikus rosttal.

Ha a kritikus terület a has és a csípő, akkor a zsírégetéshez béltisztítás kell! A hasad és csípőd mérete egyenes arányban van a bélflóra egyensúlyával és a vastagbélben visszamaradt fekália mennyiségével.

Béltisztító kúra, Lipo+ Koncentrátummal®, hogy a salakanyagokkal terhelt bélrendszer ne legyen akadálya a nyirokrendszer tisztulásának!

Két akadályt említettem, emlékszel? A rossz nyirokkeringés előbb-utóbb eredendően ront az emésztőrendszered állapotán is. Márpedig minél több salakanyag van a vastagbeledben, minél jobban felborult a bélrendszered természetes egyensúlya, annál sikertelenebb lesz a nyiroktisztító kúrád. Hacsak nem lépsz közbe a harmadik jótevőddel, ami nem más, mint egy speciális haslapító, béltisztító főzet.  

Fellazítja a megkövesedett bélsárt, miközben magas prebiotikus rosttartalmával helyreállítja a bélflóra-egyensúlyt.

Ez a koncentrátum fokozza a bakteriális lebontást, kiűzi a bélsárt, megszabadít a bélgázoktól, puffadástól és a kiálló hasfaltó, amely mindig a vastagbél túlterheltségére figyelmeztet.

Így használd: >>>  Nagyon egyszerűen használható, éppen úgy, mint az előbb bemutatott Puridren® Koncentártumot. A mérőkupakkal beleöntöd a főzetet 1,5 liter vízbe és egyenlő arányban megiszod még aznap.

biobolt-webaruhaz.png >>> Vásárlás


 Kezdd el használni őket egyszerre!

 kura-nyiroktisztito-meregtelenito-lugosito-beltisztito-termeszetes.jpg

Mit tehetsz még? 

Masszázs. A nyiroktisztító kúra teljes ideje alatt minden nap dörzsöld át jó alaposan a tested egy kefe segítségével, legalább 5-10 percen át.

Szauna. A szauna, az izzasztó pakolások, a hideg-meleg váltott fürdők mind-mind jót tesznek, mivel ilyenkor a vérbe kerülnek a szövetnedvek, sejtnedvek, s a verejtékkel (legalábbis részben) kiválasztódnak.

Böjt. Intenzív nyiroktisztító módszer, főképp, ha Bio Nyírfanedvvel végzed, amellyel akár 2-40 napos kúra is tartható.

Vitaminok. Feltétlen egészítsd ki a nyiroktisztító kúrát vitaminokkal, hogy összességében segíts a szervezetednek a nagytakarítás során. Ha multivitamint akarsz szedni, sose a dózist nézd a dobozon, hanem azt, hogy a benne található ásványok kelátoltak-e?

A szervezetet mamutdózisokkal bombázó óriásvitaminok ideje lejárt. A Vita-min plusz már egy új generációs minőséget képvisel: a benne található kelátolt, lúgosító ásványok segítségével további vitaminokat képes szintetizálni saját magától is a szervezet – épp úgy, és épp akkor, amikor neki szüksége van rá, s épp a legjobban hasznosuló módon.