A sikeres nyiroktisztító módszer 3 hozzávalója!

Vaskos lábak, zsíros combok, narancsbőr és visszerek…. Bosszantó. Különösen akkor, ha nyiroktisztító kúrád hatástalannak bizonyul. Miért lehet ez? Mert két fontos akadályt nem sikerült megugrania a szervezetednek; egyiket a vérben, mirigyekben és szövetekben, másikat a belekben. Azonban aggodalomra semmi ok! A nyirokrendszer teljes kitakarításához akár több hónapra is szükség lehet. Ha viszont túl vagy rajta, az maga a megújulás, megfiatalodás.Készen állsz rá, hogy éveket letagadj?

Most 3 olyan gyógynövényes főzetet mutatok neked, ami nélkülözhetetlen a valódi eredményhez:


1nyirok-nyirokrendszer-nyiroktisztito-salak-gyogynoveny-fozet.jpg


1. Gambe Slim® Szép lábak kúra

Az egészséges, karcsú, és csábító lábakért.

A főzet tisztítja a nyirokrendszert és erősíti a kötőszövetet

Gambe Slim® kifejezetten nyiroktisztító gyógynövényeket koncentrál, kötőszövet edző kollagénnel. Az összetevők többszörösére növelik a nyirokáramlást, serkentik a vérkeringést, erősítik az erek falát. A főzet kifejezetten ajánlott körte típusú elhízásnál, narancsbőrös bőrpanaszoknál, vaskos lábak, zsíros combok jelenségnél és petyhüdt kötőszövet esetén, ami még a visszeres, seprűvénás panaszokat is enyhíti.

Így használd: >>> Naponta 2 x 12,5 ml feloldva vagy önmagában fogyasztva az étkezések után.

 >>> Vásárlás


2. Puridren® sav-bázis egyensúly ivókúra

A természetgyógyászat alapját képző gyógynövény főzet.

2puridren-koncentratum-meregtelenito-zsiregeto-koktel.jpg

A Puridren® koncentrátum salaktalanító-méregtelenítő gyógynövényeket és klorofillt koncentrál. A zöld főzet segít, hogy a nyirokrendszerből kikerülő mérgek nagyobb sebességgel és nagyobb mennyiségben távozhassanak a vérből és a belső elválasztású szervekből. Az összetevők hozzájárulnak a sav-bázis egyensúly megteremtéséhez és szervezetünk ökoszisztémájának összehangolásához, melyek támogatják kémiai, fizikai és lelki egyensúlyunkat.  

Így használd: >>> Naponta 25ml-t hígítani, 1,5 liter szénsavmentes vízben és inni egész nap egyenlő arányban elosztva.

biobolt-webaruhaz.png >>> Vásárlás


3. Lipo+ Lapos has kúra!

Béltisztító-bélflóra építő gyógynövény koncentrátum, prebiotikus rosttal.

4gyogynoveny-nyirok-nyiroktisztito-nyirokrendszer-salak-fozet.jpg

A Lipo+ ivókúra kifejezetten béltisztító és bélflóra tápláló gyógynövényeket, illetve prebiotikumot koncentrál, hogy a salakanyagokkal terhelt bélrendszer ne legyen akadálya a nyirokrendszer tisztulásának. Fokozza a bakteriális lebontást, mert növeli a jó baktériumok számát a bélrendszerben. Fellazítja majd kivezeti a megkövesedett bélsárt, megszabadít a bélgázoktól, puffadástól és a kiálló hasfaltó, amely mindig a vastagbél túlterheltségére figyelmeztet.

Így használd: >>> Naponta 25ml-t hígítani, 1,5 liter szénsavmentes vízben és inni egész nap egyenlő arányban elosztva.

biobolt-webaruhaz.png >>> Vásárlás


Kezdd el használni őket egyszerre!

A tisztítókúrák alapja az, hogy megnöveljük a folyadékbevitelünket. Mivel ezek a gyógynövényes főzetek nagyon itatják magukat, könnyebb teljesíteni a bőséges folyadékfogyasztást. Bár a főzetek tetszőleges mennyiségű vízzel hígíthatók, az ajánlás az, hogy a Puridren és Lipo+ főzetekből 25-25ml-nyi adagot adjunk, 1,5-1,5 literes, szénsavmentes vízhez, majd ezt az adagot igyuk meg a nap folyamán egyenlő arányban elosztva.

Még jobb, ha naponta 5-ször étkezünk (naponta többször, de egyszerre kevesebbet), hiszen ezzel tehermentesítjük az emésztőrendszert, különösen a májat, és így hatékonyabban méregtelenítünk, továbbá egyenletes vércukorszintről is gondoskodunk, ami fontos a fokozottabb anyagcseréhez. Ilyenkor az étkezések előtt fogyasszuk a Lipo+, az étkezések után pedig a Puridren hígítást, míg a Gambe Slim főzet adagolása, naponta 2 x 12,5 ml önmagában, ebéd és vacsora után. 5fozet-nyiroktisztito-nyirok-nyirokrendszer-salak-gyogynoveny.jpg

Összegzés

Sajnos sokan nem tudják, hogy a nyirokrendszer a 2. immunrendszerük a bélflóra után, ezért a nyirokkeringés karbantartása nem csak esztétikai probléma, de helyes immunválasz kérdés is. Ha van egy igazán koncentrált, hatékony nyiroktisztító főzeted, újra egészségesen áramolhat a nyirokérrendszerben keringő tápláló nedv, a limfa (lympha). Ez nagyon jó, mert ennek köszönhetően a hígabb nyirok gyorsabban áramlik el a vastagbélig és lépi át annak falát. Amikor ott jár jó, ha kap még egy segítséget és nem hátráltatják további salakanyagok és toxinok. Ezért szükséges, hogy a nyiroktisztító kúra, béltisztítással, mikrobiom táplálással és méregtelenítéssel együtt jelenjen meg a kúrában.