A bőrprobléma olyan gond, amit mindenkinek komolyan kellene venni, felnőttként, serdülőként, szülőként egyaránt! Az elhanyagolt aknés, mitesszeres bőr maradandó hegeket hagy maga után, amelyek megkeseríthetik viselője életét.

Hogyan ronthatod el a „csak” pattanásokat?

Ha már előjöttek a rügyek, nincs mit beszélni a megelőzésről – a pattanások, mitesszerek elfertőződését, hegesedését muszáj mielőbb kezelésbe venni. Előbb azonban jöjjenek a tilalmak, amiket nagyon fogadj meg.

  • Ne kenj rá fluoridos fogkrémet!
  • Ne kapkodj, és ne próbálj ki mindenféle utadba kerülő arcpakolást, házi módszert!
  • Ne tapogasd, ne nyomkodd, amíg kozmetikushoz nem mész vele!
  • És legfőképp: soha ne dörzsöld!

pattanas-mitesszer-bor-akne-paraben-mentes-termeszetes-vitamin.jpg
Amit viszont nyugodtan megtehetsz: finoman kend be aCknes® géllel. Bárhol is jelentek meg az elváltozások, ő klinikai vizsgálatokkal igazoltan segíteni fog. Bőrgyógyászatilag tesztelt, összetevői teljesen természetesek, minden mentesek; külön-külön is olvashatsz róluk és a fő hatásairól itt: >>>


Ez a mitesszerek valódi oka

A pattanások akkor bukkannak elő, ha eltömődtek, begyulladtak valamiért a faggyúmirigyek kivezető nyílásai. A kiváltó ok jellemzően hormonális (lehet gyógyszerek mellékhatása, vagy genetikai hajlam is), és nem pedig a mosdatlanság, mint ahogyan azt a legtöbben hiszik. Sőt, olykor a túlzott tisztálkodás az, ami fokozza a faggyútermelést, a bőr dörzsölgetése pedig tovább terjeszti a gyulladást. És akaratlanul is hajlamosak vagyunk piszkálni a pattanásokat, ezt ne tegyük! Vagy ha "nagyon muszály" legyen nálunk mindig egy kis üvegcse Ausztrál Teafa olaj, ami egyedülálló módon, minimum 38%-os terpén tartalommal rendelkezik! Érintsük a nyílásához az ujjunkat és Teafa olajból kenjünk rá egy kicsit. Enyhíteni fogja az irritációt, de a gyulladást is! 

dsc2679insta.jpg

Így tisztálkodj, ha aknés a bőröd

A napi kétszeri (reggeli és esti) arcmosás, tisztálkodás tökéletesen elegendő, arra viszont nagyon figyelj, hogy mindig bőrbarát, minden mentes mosakodókat válassz! A mindenmentes ALOEDERMAL is ilyen, de amiért valóban összeteszik a kezüket a bőrproblémákkal küszködők, és amelyek hatékonyságát bőrgyógyászok is elismerik, azok a lúgmentes színszappanok (a lúgos szappan kerülendő, mivel a bőr pH-értéke a savas tartomány felé hajlik.).

bor-akne-pattanas-mitesszer-paraben-mentes-termeszetes-vitamin.jpg
Ezek a szíriai szappanok teljes mértékben természetesek, 2000 éve változatlan technikával készülnek, használhatod őket hajmosáshoz, arctisztításhoz, tusfürdőként és intim mosakodó helyett is. Arcra különösen a Feketeköményes oliva színszappant ajánlom a figyelmedbe, ami kimondottan zsíros, mitesszeres, gyulladásos bőre való. Ha megvolt az arcmosás, csatold, fogd fel a hajad, a lényeg, hogy ne lógjon az arcodba, homlokodba, az orrodat, bőrödet pedig gondosan védd a napsütéstől és az UV-sugaraktól.


+ 1 TIPP, ha már vannak foltjaid!

A Szerves C-vitamin segítségével eltüntethetők a kisebb pattanások utáni foltok, hatására ugyanis beindul a hegesedés folyamata, és gyorsabban begyógyulnak a sebek. Ráadásul a kollagéntermelődést is elősegíti, ami pedig visszaadja a bőr rugalmasságát, ránccsökkentő hatású és feljavítja a bőr szerkezetét. Azért pont a szerves C-vitamint ajánlom, mert ő egy kémiailag stabil, bioflavonoid ágyba fektetett aszkorbinsav, amelynek kimagasló a felszívódása, biohasznosulása – pontosan olyan, ahogy azt Szent-Györgyi Albert is felfedezte.

Így használd: mivel 1500 mg-os minden tablettája, elég, ha egyet beveszel belőle este, a bőrkezelésed után, majd azt követően igyekezz minél több vizet inni. Ne törődj vele, hogy este felébredsz-e a pisilés miatt, ez a két egyszerű dolog együtt képes már reggelre elhalványítani a foltokat – pláne, ha még Szerves Cinket is szedsz hozzá, ami felgyorsítja a sebgyógyulást!

Talán számodra is kiderült már, de nem is titkolom: imádom, és nagy szeretettel ajánlom másnak is a szerves tápanyagokat. Hogy miért? Mert bármely problémája van a szervezetünknek, ezek azok amelyek igazán felélesztenek! >>>