Az emberi szervezet böjtre programozott. Olyannyira természetes számára, hogy néhány napos böjt meg sem kottyan neki, sőt, látványosan hálás érte. Böjtölhetsz munka közben, szabadságodon, elvonulva a világtól - ismerd meg hogy szokás ezt csinálni, és fogadj társadul hozzá egy fantasztikus segítőt, a Bio böjti nyírfanedvet

bojt-bio-nyirfanedv-elvonulas-termeszetes-salaktalanito-lebojtkura.jpg

Mi az elvonulás? A természetbe elvonulni kis időre egy igazi kincset érő vállalás. Kiszakadni a hétköznapokból, összeolvadni a természet eredendő derűjével, kíméletlen őszinteségével a legnagyobb tanítómester a világon. A hatása sokkal erőteljesebb, mint hinnéd: akkor is, ha egyedül teszed ezt, akkor is, ha szervezetten, csoportban vállalsz egy ilyen csendes „túrát”. Böjt? Az elvonuláshoz nem feltétlen kell, gyakran mégis összekötik a kettőt.

Mi a böjt? A lényege a szervezet tehermentesítése a szilárd táplálék különböző mértékű mellőzésével, a tiszta folyadékmennyiség megemelésével. Jóllehet a böjtöléskor nem a fogyókúra a cél, a csökkentett kalóriabevitel okán a felesleges kilóktól is könnyebben megszabadulsz. Ilyenkor mellőzünk minden nehezen megemészthetőt. Elsősorban a test számára (kerüljük a nehéz ételeket, húsokat, az üdítőket, a cukrot, teát, az élvezeti szereket), de ugyanúgy a lélek számára is, hiszen a böjt nem csak a test megkönnyebbüléséről, hanem a lélek felemelkedésének is szól. Buddha a megvilágosodás előtt egy hónapig nem evett, Krisztus 40 napig böjtölt – ám egy ehhez hasonló időtartamú, szigorú böjtöt csakis támogató közegben, elvonulás keretében, szakember felügyeletével vállalj be.

lebojtkura-bojt-bio-nyirfanedv-elvonulas-termeszetes-salaktalanito.jpg

Mi a léböjtkúra?
Szülőatyja Otto Buchinger (1878-1966) német orvos, aki anyagcserezavarait
gyógyító folyadékfogyasztással kúrálta ki. A Buchinger-léböjtkúra eredeti célja a túlsúly, a reuma és a különböző bőrbetegségek „leböjtölése” volt. A böjttáborokban a mai napig az ő módszerét alkalmazzák a leggyakrabban, de nagyon híres a Daniel böjt vagy a Gerson böjt is.

A böjt, mint élmény
Az úgynevezett „élményböjti” programok során előszeretettel ötvözik, keverik különböző mértékben a módszereket, keverve az elvonulás, a böjt, illetve a léböjtkúra, vízböjt fogalmát is. A csalódás elkerülése érdekében mindig tájékozódj alaposan, és a célodnak megfelelő programot válaszd ki magadnak. Ha kezdő vagy, érdemes előbb kipróbálni a hétköznapokban azt, hogy mit jelent a böjtölés.


Böjt munka mellett

Lehetséges? Természetesen igen. Ha munka mellett böjtölsz, elégedj meg annyival, hogy pár napra kímélő üzemmódba helyezed a szervezeted, és erősebben figyelsz befelé, segítségül hívva a zenét, verseket, természetességet. Kitűnő társad lesz ebben a Bio böjti nyírfanedv, amivel többféle módon is tarthatsz kúrát, hiszen 2 napos gyorskúra, 40 napos salaktalanító-méregtelenítő kúra, illetve egy totális átalakulást nyújtó 1-10 napos böjt is tartható vele. Sőt, még haj és bőrszépítő kúrát is tarthatsz vele! Hogy hogyan, azt az alábbi linkre kattintva alaposabban megismerheted: Bőrkúra külsőleg nyírfanedvvel.

termeszetes-bojt-bio-nyirfanedv-elvonulas-salaktalanito-lebojtkura.jpgFontos szabály a böjt alatt

Nagyon fontos: a böjt alatt a máj és a vesék rengeteget dolgoznak! Munkájuk folyadék hiányában nem megy végbe, ezért a napi folyadékbevitelt (tiszta víz, vagy nyírfanedv), az előirányzott 3 litert mindenképp meg kell innod. A böjt alatt nincs a folyadékbevitelnek felső határa, de az alsó határt el kell érned akkor is, ha nem vagy szomjas.

A vese szereti a vizet, ha nem iszol eleget, akkor a vizeletet be kell sűrűsítenie. A vizeletnek hígnak, lazának kell lennie, ekkor segíted a veséid munkáját. A máj egy kitartó nyírfanedv böjtkúra végére visszanyerheti eredeti méretét és akár tökéletesen regenerálódhat. Például, akinek zsírmája van, annak a nyírfanedv böjt óriási esélyt jelent a gyógyulás felé vezető úton.

A Bio nyírfanedv rengeteget segít abban, hogy elkerüld a böjt során a hiánybetegségeket, hiszen a szervezeted hiánytalanul megkapja a legfontosabb mikrotápanyagokat. Lehet, még jobban is, mint a böjt előtti szilárd ételekből! Nézzük, mit is tartalmaz a nyírfanedv:  A Nordic Koivu® nyírfanedv, tiszta, színtelen folyadék, amely betulint, komplex szerves savakat (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav) ásványi anyagokat (makroelemek, mikroelemek, nyomelemek, főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz, fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz.

bio-bojt-nyirfanedv-elvonulas-termeszetes-salaktalanito-lebojtkura.jpgMit tapasztalhatsz a Bio nyírfanedv böjt után?

  • Megfiatalodott, megszépült a tested, vonzóvá vált a kisugárzásod.
  • Feszesebbé, erősebbé, narancsbőr mentessé váltak a kötőszöveteid.
  • Egészségessé, „világítóvá” vált a szemfehérjéd.
  • Üde, friss a leheleted.
  • Visszahúzódtak, megszűntek régi problémáid, allergiád, betegségeid.
  • Visszakaptad ízlelőbimbóidat, szaglásod.
  • Koncentráltabb vagy, javult a lelki tisztánlátásod és önbecsülésed képessége.
  • Tisztább, feszesebb lett az arcbőröd. (Az arc ödémái visszahúzódnak, ami olyan látványos, mintha plasztikai beavatkozáson ment volna át.)

A böjtkúra kétségtelenül a leghatásosabb kozmetikai kezelések közé tartozik! Nem meglepő, hiszen a belülről kifelé történő, gyökerekig ható tisztítás sokkal hatásosabb, mint az, amelyik csak a felszínt veszi kezelésbe. Hányféleképpen és hogyan böjtölhetsz a Bio nyírfanedvvel pontosan? Tudd meg az alábbi linkre kattintva:
Ipari titokkal védett, Bio Nyírfanedv! >>>