Főmenü Termékeink
Blog

Az egészséges, karcsú, és narancsbőr mentes csábító lábak titka

Gambe Slim®-Szép lábak kúracsomag

Az egészséges, karcsú, és narancsbőr mentes csábító lábakért.

A Gambe Slim® gyógynövényes főzet 1500mg kötőszövet erősítő kollagént, érfal erősítő, vér- és nyirokkeringést fokozó gyógynövényeket tartalmaz. Kiegyensúlyozott vegyes étrend és életmód mellett ez a kiegészítő támogatást nyújthat a visszeres, hajszáleres és ödémás lábpanaszok, továbbá a nyirokpangás okozta narancsbőr felszámolásához.

Gambe Slim®-Szép lábak kúracsomag

Kúraszerű alkalmazás mellett, az összetevők serkentik a nyirokáramlást és a vérkeringést, erősítik a kötőszövetet és az erek falát. Ajánlott visszeres, hajszáleres problémák esetén, narancsbőr ellen, és olyan testsúlycsökkentő diéta kiegészítéseként, ami a combok körterületének csökkenését - szálkásítását - célozza meg. 

5 panasz, aminek felszámolásához
hozzájárul a Szép lábak kúracsomag:

 • 1. combok körterületének csökkentése
 • 2. narancsbőr elleni kúrák eredményessége
 • 3. visszeres, hajszáleres
 • 4. fáradt, duzzadt lábpanaszok, és
 • 5. nehézláb érzés, illetve lábödémák enyhítése

Hozd formába lábaid!

Vaskos lábak, zsíros combok, narancsbőr?
Ez mind nyirokpangás!

A nyirokrendszer szervezetünk második keringési rendszere, és második védővonala immunrendszerünknek, hiszen a nyirokrendszerből származnak a védekezés sejtjei, az immunsejtek. A nyirokrendszer fontos feladata kivezetni a szöveti folyadékot, a salakanyagokat és méreganyagokat. A nyirokpangást elsősorban a túl kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, a kötőszövet eredendő gyengesége, a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a túlsúly idézi elő.

Hozd formába lábaid!

A nyirok pang - a narancsbőr érik

Ha csak az esztétikai problémákra koncentrálunk, akkor az elégtelen nyirokkeringés narancsbőrös bőrelváltozással párosul. Sőt, ha hajlamos vagy a hízásra, akkor a lábaid, a combjaid, de még a térdeid is párnásodni, oszloposodni kezdenek – erre utal a beszédes köznyelv az oszlopláb kifejezéssel.

Ráadásul idővel a cselekvés hiányában a láb vonalai tovább torzulhatnak, és egyre gyakoribbá válhatnak a lábvizesedéses gondok, és megjelenhetnek visszeres és a hajszáleres elváltozások is a kötőszövet gyengesége okán.

A narancsbőr felszámolható?

Sok kérdést kapok azzal kapcsolatban, hogy lehet a narancsbőrt felszámolni, illetve lehet-e egyáltalán. Kérem szépen lehet, mivel tudjuk, hogy az, a sav-bázis egyensúly eltolódása miatt alakul ki, amikor  az anyagcsere már nem tudja a vérben, a nyirokban vagy a szövetfolyadékban „lebegtetni” a felesleges savakat, hanem semlegesítenie kell.

Ha táplálkozásod nem tartalmaz elegendő ásványi anyagot, akkor azokat a testedtől fogja elvonni. Ezt követi a raktározás, ami elsősorban a combokon, felkarokon, és csípőn történik meg. Az elsalakosodott szövetek végeredménye a narancsbőr jelenség. Jó hír azonban, hogy ezeket fel lehet oldani.

Aktivizáld hát nyirokkeringésed:

 • bázikus táplálkozással, bőséges ásványi anyag ellátással 
 • bőséges folyadékbevitellel
 • rendszeres testmozgással
 • nyiroktisztító, salaktalanítást fokozó gyógynövényekkel
 • kötőszövet erősítő kollagénnel
 • célzott masszázsokkal, pl.: nyirokdrenázs
 • a túlsúly felszámolásával
 • a máj és a vesék tisztításával (Vegán articsóka kivonat)
 • a belek anyagcseréjének erősítésével (Cotifibra bélradír)

Egészséges, karcsú, szálkás és csábító
lábak könnyedén, láblógatva!

Mi van a Szép lábak kúracsomagban?

A csomagban 3 palack, 60 napos kúrához elegendő GambeSlim® koncentrátum található. Az ivókúra a napi adagban 1500 mg érfal-és kötőszövet erősítő kollagént, továbbá 9 féle, népgyógyászatból ismert, nyiroktisztító és vérkeringést serkentő gyógynövényt koncentrál.

Egészséges, karcsú, szálkás és csábító lábak

Termékbiztonság

A termék UNI EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemben készül, ahol a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazzák a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. A minőségbiztosítási rendszert a CERTIQUALITY minősítette. A termékbiztonságot és az egyenletes termékminőséget a steril zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőség-ellenőrzés biztosítja.

Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.