A kosarad még üres.
Blog
Egészséges házi chips
Egészséges ropogtatnivaló édesburgonyából
Ha szeretnél az esti filmnézéshez valami egészséges csipegetnivalót, mindenképpen ajánlom figyelmedbe ezt az édesburgonyából készült finomságot.
Hogyan készül?
- 1. A meghámozott édesburgonyát fel kell szeletelni leheletvékony szeletekre.
- 2. Kevés 100% szűrt, nem hidrogénezett kókuszzsírral meglocsolni, fűszerezni.
- 3. Ezzel a Himalája sóval megsózom, és az én ízlésemnek ennyi elég, de használhatunk egyéb fűszereket is, mint pl.: paprikát, borsot, szerecsendiót, fokhagymát.
- 4. Előmelegített sütőben, 130 fokon, légkeverésen 15 perc alatt ropogósra sül. Mindenképpen tegyünk alá zsírpapírt, hogy ne tapadjon le a tepsire. Én félidőben meg szoktam fordítani a szeleteket.
Vigyázat! 15 perc után, könnyen megég!
1 nagy édesburgonyából 4 adag (4 kisebb tálkányi mennyiség sül ki).
Csak egy probléma van vele, nem tudok annyit sütni, hogy ne fogyjon el azonnal. :-)
Nézz körül a webáruházunkban
Himalája só, Natur Tanya® Finomítatlan, érintetlen, Őssó. 500g
500 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 500 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés
Regisztráció