Főmenü Termékeink
Blog

Diéta kisokos

Szerkesztő: Somogyi Rita

9 tipp, hogy könnyen menjen a fogyás a karanténban

Újratervezés indul! Akár már eddig is az egészséges életmód felé vezető úton lépdeltél, akár most kezdtél belevágni az életmódváltásba, a jelenlegi helyzetben mindenképpen új tervet kell kidolgoznod. Egy biztos: a karanténban nem kell szükségszerűen meghízni. Következő tippjeinkkel segítünk, hogy  a fogyás könnyen menjen addig is, amíg otthon vagyunk.

dieta-karanten-fogyokur.jpg

1. Hagyd a kényelmes ruhákat!

Ez nem vicc! Na jó, nem szükséges nagyestélyiben lenned otthon, de a pizsamát is ideje elfelejteni. Ugyanis, minél kényelmesebb a ruhadarab, annál inkább hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy súlyunk nem változott. Ne verd át magad!

2.Ne válj érzelmi evővé!

Amikor legközelebb kinyitod a hűtőajtót, kérdezd meg magadtól, és őszintén is válaszolj rá, hogy valóban éhes vagy, vagy csak a lelkednek kell egy kis kényeztetés. Ha inkább a második az igaz, akkor zárd be az ajtót, inkább olvass egy jó könyvet, vagy hívj fel egy számodra kedves személyt. Ha pedig úgy érzed egy kis extra támogatásra van szükséged, hogy nemet tudja mondani, olvass bővebben a Kalory Emergency tablettáról

stressz-eves.jpg

3.Amikor vásárolsz, figyelj arra oda, hogy mit viszel haza!

Ugyanis a tudatosság már a boltban elkezdődik. Habár a tartós élelmiszerekben több az adalékanyag, tartósítószer, de ezek között is próbáld meg az egészségesebb alternatívát választani. Mindig ügyelj rá, hogy kerüljön a kosaradba zöldség és gyümölcs is.  

4.Ne hagyd ki a reggelit!

Kelj időben, reggelizz meg kényelmesen! Így ugyanis, könnyebben elkerülheted a napközbeni vércukoringadozást. Válassz teljes értékű, szénhidrátszegény, de tápanyagokban gazdag reggelit, mint pl. az Expressz Diéta zabkásái

reggeli-fontossaga-dieta.jpg

5.Figyelj oda a bőséges folyadékfogyasztásra! 

Erről könnyű megfelejtkezni, ha otthon beletemetkezel a munkába, ezért mindig legyen a kezed ügyében egy pohár víz. A Lipo+ koncentrátum  szinte itatja magát, kellemes ízű, hűsítő, de egészséges „üdítőital”. Oldj fel belőle egy kupaknyit másfél liter vízben, és kortyolgasd napközben.

6.Készítsd el te a saját ételedet!

Hagyd az ételrendelést, most egyébként is biztonságosabb, ha te magad főzöl. Így ráadásul pontosan tudod majd, hogy mi került bele az ételbe.

7.Tervezd meg előre a menüt!

A tudatosság második lépése. Így elkerülheted azt, hogy az éhségtől hajtva azt edd meg, ami a leghamarabb kerül a kezed ügyébe! Ne csak a heti ebédmenüt, hanem mindegyik étkezést tervezd meg előre.

dieta-naplo.jpg

8. Ha nassolsz, válassz egészséges nassolnivalót!

Pl. gyümölcsöt, olajos magvakat vagy éppen mandulalisztet  is nassolhatsz, chipsek helyett.

9. Tarts böjti napot!

Akár egy-egy böjti napot is beiktathatsz, ilyenkor mindig ügyelj a bőséges folyadékbevitelre!

Diétázz okosan a karantén idején is, ne feledd, a nyári alakod, most készül!

Nézz körül a webáruházunkban
Lipo+ folyékony koncentrátum 60 napos kúracsomag - 12 féle gyógynövény kivonat és FOS (fruktooligoszacharid) Natur Tanya® Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.