Diéta a kanapén: a kényelmesek fogyókúrája

Észrevetted már, hogy Hollywood csillagai egy-egy szerep kedvéért hatalmas fogyásokra is képesek? Mondhatnánk, hogy persze, könnyű nekik, egy táplálkozási tanácsadó segíti a diétát.

Mit szólnál, ha Neked is, az otthonodban lenne egy segítőd, aki számolja helyetted a kalóriákat? Esetleg még arról is gondoskodhatna, hogy az étrended ne legyen unalmas, hanem változatos ízek kerüljenek a tányérodba. Sőt, még az ételek mennyisége is akkora, hogy a fogyókúrát nem éhezésnek fogod érezni…

kanapedieta1b.jpg

5 nap - 4 étkezés - 3 perc

A Natur Tanya® Expressz Diéta programja épp ezt nyújtja. Ezt a fogyókúra programot dietetikusok fejlesztették ki úgy, hogy napi négyszeri bőséges étkezést tartalmazzon. Az 5 napos diéta dobozban így 20 étel összeállításához találunk csomagokat.

A változatos ízekből magad állíthatod össze a menüt: a sós ízeket a négyféle leves, az édességet a csokis-málnás és epres smoothie-k és az almás-fahéjas és málnás-vaníliás zabkásák szolgáltatják. Ráadásul mindegyik ételt úgy találták ki, hogy akár 3 perc alatt elkészíthetők. Sőt, a testsúlycsökkentő ételek mellett mást nem is ajánlott enni, így a főzéssel sem kell az időt töltened.

A fogyókúra alatt mást ne is egyél!

A diéta lényege, hogy a napi 4 Expressz Diéta étkezéssel (minden más étel kizárása mellett) összesen csak 850 kcal-t juttatsz a szervezetedbe, miközben a tested megkap minden szükséges vitamint és ásványi anyagot, úgy, mint ha egy hagyományos, 2000 kalóriás étrendet követnél. Az alacsony kalória-, zsír- és szénhidrát tartalomnak köszönhetően a test elkezdi égetni saját felhalmozódott zsírkészleteit. Már 5 nap után testsúlycsökkenést tapasztalhatunk, ami ráadásul a zsírból történik, az izomtömeg vesztesége nélkül.

Versenysport kizárva!

Mivel az Expressz Diéta alatt alacsonyabb a tápanyag-bevitel, ebben az időszakban az intenzív mozgást is kerülni kell. Egy kis kényelmes séta vagy strandolás még rendben, de a futásra vagy a fitneszre ebben az időszakra nem kell gondolnunk. Éppen ezért, ha nehezen találsz időt vagy kedvet a sportra, de szeretnél karcsúbb lenni, ezt a módszert érdemes választani a gyors fogyás érdekében.

Kezdd el az első 5 napot Te is!
Vásárlásért kattints ide >>>