Főmenü Termékeink
Blog

Dédanyáink szerves vitaminja

Szerkesztő: Somogyi Rita

Dédanyáink praktikája XXI-ik századi csomagolásban

Az alma savjainak köszönhetően a vas szerves formát vett fel

A modern vitaminok és ásványi készítmények megjelenése előtt a szervezet vashiányát és az ebből adódó vérszegénységet, kórképeket gyorsan és hatékonyan kezelték elődeink az almákba szúrt szögekből felszívódó vassal - az alma elfogyasztásával. Szervezetük szerves, kelátos formában juthatott hozzá vashoz, ami így könnyen kifejthette jótékony hatását a sejtekben. Ha akkoriban lett volna kálcium, magnézium, kálium, cink (...) szögük, feltehetően azokat is beleszúrták volna az almába.

A szerves ásványi anyagok ma már elérhetők bizonyos felnőtt és kismama vitaminkészítményekben, amik hatékonyan védik, és erősítik immunrendszerünket, testünk vitalitását, ezzel párhuzamosan lassítva az öregedést.

Már régen is tudták...

Dédanyáink még csak praktikákkal juthattak szerves ásványi anyagokhoz. ...hogy a vasat nem esszük csak úgy nyersen. Az almában található savaknak köszönhetően a vas ketalizálódott, szerves anyaggá vált. Ezt a folyamatot régen természetesen nem tudták leírni, nem voltak tisztában a reakciókkal és azok fogalmával, ők csupán a tapasztalataik és a módszer hatékonysága miatt alkalmazták. Laboratóriumi és modern vizsgálatok nélkül elődeink csak tüneti diagnosztikát alkalmaztak, tehát ha valaki gyenge, levert, fáradékony és sápadt volt, akkor elsősorban vashiányra gyanakodtak. A felsorolt tünethalmazt olyan gyorsan gyógyította a az almában keletkezet, könnyen felszívódó szerves vas, hogy a betegek nagyon gyorsan, mindössze néhány nap alatt visszanyerték erejüket és egészségüket.
Más ásványi anyagok hiányánál is próbáltak tapasztalataikra hagyatkozni az elődök, így például a prosztata gondoknál tökmagot fogyasztottak dédapáink, amiből szerves cinkhez jutottak.

Napjainkra minden egyszerűbb lett

Szerencsére ma már nem kell szögeket érlelnünk az almákban ahhoz, hogy valóban hasznos ásványi anyagokhoz jussunk. Az ALBION kutatói sikeresen kifejlesztették az ásványok szerves formuláit, így nem csak a vasat, hanem a magnéziumot, káliumot, kalciumot, cinket, illetve a sejtjeink számára mindegyik nélkülözhetetlen mikroelemet előállították, és elérhetővé tették a készítményeikben kelátos formában. Termékeiket világszabadalom védi.

 

Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
ibike
Épen valami jó kismama vitamint kerestem köszönöm a tippetket!
joe
Hahaha!! nállunk is ez volt othon ez a szöges alma evészet piszok rossszizu volt, a sok hüje eszi a rozsdáss szöget ha a talpába furodik meg rohangall oltasér!!!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.