Főmenü Termékeink
Blog

Csökkentsd a gyulladásokat természetesen!

Csökkentsd a gyulladásokat természetesen!

Mutatjuk, hogyan!

A gyulladás egy védekező mechanizmus a szervezet részéről. Az immunrendszer aktivizálódik, hogy védelmet nyújtson a betolakodó ellen, ami lehet kórokozó, de kiválthatja a folyamatot egy sérülés is. Ez a mechanizmus alapvetően a gyógyulást szolgálja.

DE! A gyulladás lehet káros is az egészségre, ez történik autoimmun betegségek esetén, amikor téves immunműködés miatt a saját sejtjeit pusztítja el a szervezet. A gyulladás ellen fel tudunk lépni célzott kiegészítőkkel, de nagyon fontos, hogy az életmódunkban is megtegyük a szükséges változtatásokat. 

csokkentsd-termeszetesen-autoimmun-gyulladasok.jpg

Csökkents a belső gyulladásokat 5 lépésben!

1.Bázikus étrend

Ami kerüli az olyan gyulladást okozó allergéneket, mint a glutén, a tej és a cukor.

2.Rendszeres testmozgás

Ami hozzájárul a sav-bázis egyensúly eléréséhez, ez különösen ízületi gyulladás esetén fontos!

3.Stressz-csökkentés

A stressz nemcsak kiváltója lehet a gyulladásoknak, de súlyosbíthatja is azokat. Célszerű megismerkedni hatékony stressz levezető technikával ( legyen az meditáció, alkotó tevékenység, de a sport is nagyszerű stressz ellensúlyozóként működik), és támaszkodhatunk gyógynövények, adaptogén vegyületek segítségére is, amelyek hozzájárul a szervezet egyensúlyi állapotának visszaszerzéséhez.

4.Bélflóra egyensúly helyreállítása

A javuláshoz elengedhetetlen a bélflóra egyensúlyának visszaszerzése.

csokkentsd-termeszetesen-autoimmun-gyulladasok-belflora-ferzym.jpg

A bélflóra és az ott élő hasznos baktériumok egyensúlya messze az emésztőrendszeren túl is hatással van egészségünkre. A legfontosabb befolyásoló tényezője immunrendszerünk állapotának és a testben található gyulladások szintjének. A bélflóra egyensúlyának visszaállításával csökkenthetők a gyulladások. Ehhez nemcsak probiotikumokra, hanem a kolonizálódásukat segítő prebiotikumokra is szükség van.

5.Immunrendszer erősítés étrend-kiegészítőkkel!

A C – és D-vitamin nemcsak az immunrendszer egészségéhez járul hozzá, hanem a gyulladáscsökkentéshez is.

csokkentsd-termeszetesen-autoimmun-gyulladasok-c-d-vitamin.jpg

Célzott kiegészítővel a belső gyulladások ellen

Ismerd meg a micellás kurkuma olajat!

A kurkuma gyökeréből nyert kurkuminok gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonságaikról ismertek, az egész testben javítják a sejtkommunikációt. Hatásukról már eddig is sok bizonyíték gyűlt össze, csak az a nagy baj, hogy eredeti formájában a kurkumin biológiai hasznosulása nagyon alacsony szintű, mivel zsírban oldódik, rossz a felszívódása a belekben. A magasabb biohasznosulás érdekében szokták például gyömbér kivonattal kombinálni.

csokkentsd-termeszetesen-autoimmun-gyulladasok-kurkuma-micellas.jpg

 A micellás kurkuma olajnak gyömbérre sincs szüksége ahhoz, hogy 185x magasabb biohasznosulás jellemezze a kurkuma porhoz képest! 

Ez még nem minden! A bevétel után 1 órával már garantált a hatása, és 24 órán át jelen van a vérplazmában.

A titok: az egyedülálló előállítási technológia

A NO-DOL® Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, így könnyen, és gyorsan szívódik fel a belekben, mellékhatás és bármiféle lerakódás nélkül.

csokkentsd-termeszetesen-autoimmun-gyulladasok-nodol-kurkuma.jpg

A termék nem tartalmaz allergéneket, gluténmentes és vegán termék!

Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.