Főmenü Termékeink
Blog

Chili paprika – klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Chili paprika

Klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!

Fogyni szeretnél? Lecsökkentetted a szénhidrátok bevitelét, rendszeresen mozogsz, tényleg mindent megteszel, és a mérleg nyelve mégsem mozdul? Ezen a holtponton lendít át a kapszaicin, ami a chili paprika hatóanyaga!

Chili paprika - Klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!

Chili paprika, a természetes zsírégető

A kapszaicin, ez a színtelen, szagtalan, kristályos vegyület, a paprika belső falán lévő bordák mirigyeiben termelődik, valójában a növény védelmét szolgálja, nekünk viszont a legjobb bajtársunk, ha zsírégetésről van szó. Hiszen a chili paprikából nyert kapszaicin, már az első fél órában képes felgyorsítani az anyagcserét, akár 20%-kal!  És ehhez meg sem kell mozdulnunk!

Elmagyarázom egy picit bővebben! A bevitt tápanyagokból a sejtjeink energiát állítanak elő, ezt nevezzük alapanyagcserének. Ez az anyagcsere viszi el a napi kalóriaszükséglet 60-70 %-át, ilyenkor nem csinálunk semmit, csak létezünk.  A természetellenes, egészségtelen életmódunk hatására az alapanyagcsere lelassulhat, ami a plusz kilók gyarapodásához vezet. Ilyenkor lép a színre a zsírégető chili paprika!

Chili paprika, a természetes zsírégető

Kapszaicin, mint termogenikus zsírégető

Hogyan lehet elérni, hogy az alapanyagcsere felgyorsuljon? Nagyobb izomzattal, megfelelő táplálkozással, és kapszaicinnal! A kapszaicin egy biológiai folyamaton, a termogenizisen keresztül befolyásolja az energiafelhasználást. A folyamat megemeli a test hőmérsékletét és ezzel megnövekszik az energiafelhasználás. Nagyobb energiafelhasználással pedig máris könnyebben megy a fogyás!

5 érv, a zsírégető chili mellett

Azt már tudjuk, hogy a chili paprika, mint természetes, termogenikus zsírégető felgyorsítja az alapanyagcserét, de ez még nem minden!

Ezt nézd!

  • A kapszaicin csökkenti az étvágyat.
  • Akadályozza az elfogyasztott szénhidrát zsírszövetté alakulását.
  • Elősegíti a zsírsejtek oxidációját.
  • A kapszaicin fokozza az emésztőenzimek működését, így a tápanyagok felszívódását megnövelheti.
  • Kiegyensúlyozza a vércukorszintet is, így kisebb az esély a falási rohamokra és a félreevésre!
5 érv, a zsírégető chili mellett

4 további érdekesség a kapszaicinról

Nemcsak a fogyókúránk megtámogatására vethetjük be, ennél jóval több van ebben a természetes hatóanyagban.

  1. Gombaellenes és antimikróbás szer, ezért használták a dél-amerikai indiánok pl. fertőtlenítésre.
  2. Javítja a fizikai állóképességet, miközben kapszaicint eszel megnő az energiaszinted.
  3. Habár a kapszaicin a fájdalomérzékelő receptorokat serkenti, mégis hosszabb távon alkalmazva fájdalomcsillapító tulajdonságú, éppen ezért kerül bele pl. izomfájdalom elleni krémekbe, vagy vetik be pikkelysömör ellen.
  4. Mivel ingerli a hő és fájdalomreceptorokat (ezért érezzük a csípősséget) az agy, ezt úgy próbálja ellensúlyozni, hogy endorfint szabadít fel. Vagyis, egy chili kúrától nem csak karcsúbbak, de boldogabbak is lehetünk!

 

Így lobbantsd be a fogyásod kapszaicinnel!

Hallottál már a zsírégető Chiliről? Elképesztő, de minden egyes chili tabletta 15 db chili paprika kapszaicint tartalmaz! Ezzel a kapszaicin mennyiséggel pedig egész egyszerűen belobbantja a fogyást! Fokozza az anyagcserét, megcélozza a zsigeri zsírokat és segít az étvágycsökkentésben is. Fogadjunk, most az jutott eszedbe, hogy ez aztán csípni fog! Ne aggódj, ezt a chili tablettát bírni fogod, hiszen egyáltalán nem csíp, ez pedig egy szabadalomnak köszönhető. »

Így lobbantsd be a fogyásod kapszaicinnel!

Mikrokapszulázási technológia a chili tablettában!

Az úgynevezett Capsimax® gyöngyök teljesen biztonságossá teszik ezt a csípős, illékony vegyület mennyiséget. A kapszaicin részecskéket pH-érzékeny védőburokkal rendelkező mikrogömbökbe zárják, ami folyamatos, egyenletes hatóanyag leadás mellett fokozza a hatóanyag hatását és teljesen megszűnteti az irritációkat, így a termék fogyasztásának nincs semmilyen mellékhatása.

Kipróbálnád?

Rendelj zsírégető chili tablettát, és fokozd a hatást alakformáló chili géllel a problémás területen!

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® 5 ujjas, radírozó, vérkeringést serkentő Masszázskesztyű 1PÁR. Arcra, testre egyaránt. Akció

Natur Tanya® 5 ujjas, radírozó, vérkeringést serkentő Masszázskesztyű 1PÁR. Arcra, testre egyaránt.

1 295 Ft
995 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 995 Ft
Zsírégető Chili tabletta – Védjegyzett, mikrobiom-barát testsúlycsökkentő Natur Tanya® Akció
Zsírégető Chili Csomag - Natur Tanya® Chili tabletta és Chili gél Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.