Chili paprika

Klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!

Fogyni szeretnél? Lecsökkentetted a szénhidrátok bevitelét, rendszeresen mozogsz, tényleg mindent megteszel, és a mérleg nyelve mégsem mozdul? Ezen a holtponton lendít át a kapszaicin, ami a chili paprika hatóanyaga!

chili-paprika2-1200x800.jpg

Chili paprika, a természetes zsírégető

A kapszaicin, ez a színtelen, szagtalan, kristályos vegyület, a paprika belső falán lévő bordák mirigyeiben termelődik, valójában a növény védelmét szolgálja, nekünk viszont a legjobb bajtársunk, ha zsírégetésről van szó. Hiszen a chili paprikából nyert kapszaicin, már az első fél órában képes felgyorsítani az anyagcserét, akár 20%-kal!  És ehhez meg sem kell mozdulnunk!

Elmagyarázom egy picit bővebben! A bevitt tápanyagokból a sejtjeink energiát állítanak elő, ezt nevezzük alapanyagcserének. Ez az anyagcsere viszi el a napi kalóriaszükséglet 60-70 %-át, ilyenkor nem csinálunk semmit, csak létezünk.  A természetellenes, egészségtelen életmódunk hatására az alapanyagcsere lelassulhat, ami a plusz kilók gyarapodásához vezet. Ilyenkor lép a színre a zsírégető chili paprika!

chili-paprika1-1200x800.jpg

Kapszaicin, mint termogenikus zsírégető

Hogyan lehet elérni, hogy az alapanyagcsere felgyorsuljon? Nagyobb izomzattal, megfelelő táplálkozással, és kapszaicinnal! A kapszaicin egy biológiai folyamaton, a termogenizisen keresztül befolyásolja az energiafelhasználást. A folyamat megemeli a test hőmérsékletét és ezzel megnövekszik az energiafelhasználás. Nagyobb energiafelhasználással pedig máris könnyebben megy a fogyás!

5 érv, a zsírégető chili mellett

Azt már tudjuk, hogy a chili paprika, mint természetes, termogenikus zsírégető felgyorsítja az alapanyagcserét, de ez még nem minden!

Ezt nézd!

  • A kapszaicin csökkenti az étvágyat.
  • Akadályozza az elfogyasztott szénhidrát zsírszövetté alakulását.
  • Elősegíti a zsírsejtek oxidációját.
  • A kapszaicin fokozza az emésztőenzimek működését, így a tápanyagok felszívódását megnövelheti.
  • Kiegyensúlyozza a vércukorszintet is, így kisebb az esély a falási rohamokra és a félreevésre!
chili-paprika4-1200x800.jpg

4 további érdekesség a kapszaicinról

Nemcsak a fogyókúránk megtámogatására vethetjük be, ennél jóval több van ebben a természetes hatóanyagban.

  • 1, Gombaellenes és antimikróbás szer, ezért használták a dél-amerikai indiánok pl. fertőtlenítésre.  

  • 2, Javítja a fizikai állóképességet.

  • 3, Habár a kapszaicin a fájdalomérzékelő receptorokat serkenti, mégis hosszabb távon alkalmazva fájdalomcsillapító tulajdonságú, éppen ezért kerül bele pl. izomfájdalom elleni krémekbe, vagy vetik be pikkelysömör ellenk.

  • 4, Mivel ingerli a hő-és fájdalomreceptorokat (ezért érezzük a csípősséget) az agy, ezt úgy próbálja ellensúlyozni, hogy endorfint szabadít fel.

Vagyis, egy chili kúrától nem csak karcsúbbak, de boldogabbak is lehetünk!

Így lobbantsd be a fogyásod kapszaicinnel!

A Chilliburner® zsírégető tablettába 15 chili paprika kapszaicin tartalma került! Fogadjunk, most az jutott eszedbe, hogy ez aztán csípni fog! Ne aggódj, ezt a chili tablettát bírni fogod, hiszen egyáltalán nem csíp, ez pedig az előállításnak köszönhető.

chilli-burner-zsiregeto-chilli-tabletta.jpg

A mikrokapszulázási  technológia (CapsimaxTM gyöngyök) egy forradalmi eljárás, ami során a kapszaicin részecskéket pH-érzékeny védőburokkal rendelkező mikrogömbökbe zárták. Így nemcsak az irritáció kerülhető el, hanem a hatóanyag felszívódása is megnövekszik.

Kipróbálnád?

Rendelj zsírégető chili tablettát, és fokozd a hatást alakformáló chili géllel a problémás területen.

Hogy könnyebb dolgod legyen, ezt a két terméket most csomagban vásárolhatod meg! Így kívül-belül egyszerre teheted hatékonnyá a zsírégetést, alakformálást, bőrfeszesítést!

Vásárolj Zsírégető chili csomagot
- 42 % kedvezménnyel! >>>