Meddig tárolja a test a méreganyagokat? Amíg ki nem takarítod belőle! Mit tesz veled, ha benned marad? Nagy részük a vastagbélben lerakódik, kisebb részük felszívódik és eljut más szervbe. Jelentős hányadban azonban se fel nem szívódik, se ki nem ürül, csak kering benned és ott károsítja az egészséged, ahol ér.

A szervezet rendszeres méregtelenítése, salaktalanítása korunkban az egyik legfontosabb, amit az egészséged érdekében tehetsz. Sokkal több szintetikus szer (adalékanyag, színezék, tartósítószer, vegyszer, levegőszennyezettség) vesz körül, mint gondolod – a legtöbbjük elkerülhetetlenül hat rád. A legjobb, amit tehetsz magadért, hogy évente legalább egy alkalommal megtisztítod magad a téged károsító savaktól, mérgektől! Pontosan ezért végzem el magam is Puridren® főzetes méregtelenítő-lúgosító kúrát évente kétszer is. Ha rohanós, stresszes, megterhelő életmódot élsz, vagy dohányzol, kávézol, esetleg más káros szenvedélyed van, Neked is érdemes évente kétszer ilyen kúrát tartanod.

belradir-beltisztito-meregtelenito-salaktalanito-belgaz-puffadas-dieta.jpg

De mi lesz a vastagbélben már lerakódott salakanyagokkal?

Az évek során keletkező lerakódás nem csak a bélcsatornát, tápanyag-felszívódást rontja, de a szervezet egészét is. Ki velük! Többféle megoldás is létezik a béltisztításra, de mindig az a módszer az optimális, ami nem csak hatékonyan, de kíméletesen távolítja el a lerakódásokat. Ehhez az egyik kulcstényező a minőségi rostbevitel - jóllehet önmagában ez még nem tesz csodát. Épp ezért a béltisztító kúrához részemről csakis olyan termékeket ajánlok, mint a Cotifibra® BélradírNem csak prebiotikus rostokat, de megannyi más természetes, és a béltisztításhoz elengedhetetlen összetevőket tartalmaz!

Mi vár rád, ha belekezdtél?

Beszéljünk őszintén a dolgokról, mert olyan nincs, hogy valami csupa móka és kacagás. Ahogy minden tisztító-méregtelenítő kúra esetében, úgy a béltisztításnál is készülj fel arra a lehetőségre, hogy az első néhány hétben felerősödnek épp azok a tüneteid, amiktől szabadulnál. Nem kötelezően, de néhány napig jelentkezhet fáradság, fejfájás, apró pattanások a bőrön, de ezek rövid idő múlva maguktól is eltűnnek. Ezeket a jeleket méregtelenítő tüneteknek szokás hívni, nem jeleznek betegséget. Ne úgy tekints rá, mint mellékhatás: ez maga a hatás!

A jó és a rossz harca

Természeti törvény: amikor felborul a bélflórád egyensúlya, megváltozik az összetétele, s a hasznos bélbaktériumok mennyisége lecsökken a beleidben. A bélflórában addig kisebbségben élő patogének (gombák, baktériumok) elszaporodnak: ők felelősek az emésztési gondokért, fokozott gázképződésért, puffadásért, székrekedésért vagy hasmenésért. A Cotifibra Bélradírban és a Ferzym® szinbiotikumban találsz olyan hasznos probiotikumokat és prebiotikumokat, amelyek segítenek helyreállítani a helyes arányt. Csakhogy ezzel elkezdődik a „jó” és a „rossz” harca is, ami egy időre fokozza a kellemetlen tüneteket.

beltisztito-belradir-meregtelenito-salaktalanito-belgaz-puffadas-dieta.jpg

Ne ijedj meg, ne hagyd abba a béltisztító kúrát, amint az egyensúly visszaáll, a tünetek is rendeződnek. Amit addig is tehetsz: igyál több tiszta vizet (25 kg testsúlyonként 1 liter víz a napi normál szükségletünk), kerüld a fehér cukrot, fehér lisztet és a tejet tartalmazó élelmiszereket, és vezess be egy kis mozgást az életedbe.

Ezek a pozitív változások várnak rád

Az első kedvező jel: energikusabbá válsz, új energiákkal töltődsz fel, javul a közérzeted, eltűnik a kóros fáradtságérzeted. Megérted, mennyi felesleges erőt is vett el tőled azelőtt a salakanyagok jelenléte.
A következőkben változás: egészségessé válik az étvágyad, megnő az igényed a természetes, tápláló ételek iránt, ösztönösen kerülöd a cukros, zsíros, szénhidrátokban dús fogásokat.
Tapasztalatok a kúra végén: csökken a súlyod (a felesleges bélsár több kilót is nyomhat), kisebb lesz a hasi térfogatod, megnő a mozgásigényed. Tested-lelked készen áll egy igazi életmódváltásra! Jól is teszed, mert az elért eredmények így tarthatók meg hosszú ideig.

meregtelenito-belradir-beltisztito-meregtelenito-salaktalanito-belgaz-puffadas-dieta.jpg

Akár a béltisztítás ideje alatt elkezdheted, de ha utána időzíted is tökéletes – a lényeg, ne hagyd ki az életedből a Gabonadiétát! Rendkívül szerethető diéta, amely nem akármilyen természetes tápanyagokkal visz rendszert az étkezéseidbe, lúgosító hatású, ráadásul a 7 hetes kúraidő alatt még meg is fiatalít.

+ 1 TIPP a laposabb hasért!

Puffadsz, gázosodsz, hasra hízol? Ha ez a legtipikusabb tüneted, ajánlok valamit, amivel átszabhatod ezt a kritikus területet. A Lipo+ Koncentrátum® egy olyan haslapító koktél, ami egyben béltisztító és bélflóra építő is. Nem csak a gázosodást, puffadást szünteti meg, de fellazítja a már megkövesedett bélsárt, miközben felgyorsítja a már lelassult „Mindent elraktározok a gazdámnak!” anyagcserét. 12 gyógynövény koncentrált kivonatából és prebiotikumokból készült.

A fogyasztása rendkívül egyszerű: egy kupakkal adj minden reggel egy szénsavmenetes ásványvízhez, majd egész nap iszogasd meg egyenlő arányban elosztva. Az eredmény 5 apró szabály betartásával fokozható – nézd meg melyek ezek! >>>