Főmenü Termékeink
Blog

Bazi nagy Expressz-lagzi

Szerkesztő: Somogyi Rita

Most, hogy ezerrel zakatol az esküvői szezon, a barátnőim folyamatosan azon keseregnek, hogy gyorsan (általában a jövő hétre) le KELL adniuk pár kilót. Ki vendégként, ki tanúként szeretne csinos lenni. Van, aki már nem fér bele a koszorúslányruhájába, és persze az ünnepelt menyasszonyok sem tehetik meg, hogy ne a tökéletes formájukat nyújtsák. De ami közös bennük, az az, hogy általában csak az utolsó pillanatban kapcsolnak, hogy a nagy eseményre kiválasztott ruhadarabjukból már icipicit kilógnak. Hogy biztosra menjek, ilyenkor mindig a villámgyors, de éhezést mellőző Expressz Diétát ajánlom nekik. A hatás pedig garantált, ezért is szeretném megosztani veletek az alábbi 4 szereplős sikertörténetet, avagy így fogyott a menyasszony, illetve Niki, Évi, és Andi! Én is köszönöm lányok, szeretlek benneteket…

eskuvo-dieta-expressz-gyors.jpg

Niki - 10 nap alatt 8 kilótól szabadult meg

Amikor Niki hazaért a majd egy hónapos olaszországi nyaralásából, azonnal összefutottunk egy élménybeszámolóra. A találkozóra azonban nem csak Niki jött, hanem az olasz túra keserű emléke is - plusz 7 kiló a derekán, csípőjén, arcán és karjain. A barátjával, vonattal járták be szinte egész Itáliát, és minden létező gasztro programon, pizzériában és közepesnél csak kicsivel híresebb étteremben falatoztak. Nem véletlenül, nem is az élménybeszámolóval kezdte drága Nikim, hanem egy sírással, mert közös barátnők Kriszta esküvőjére vásárolt ruháját kihízta, amit még a nyaralás előtt szerzett be. Ahogy elnéztem nem keveset csipegetett a sok finomságból, el is mondta, hogy mindent megkóstolt, amit elé raktak. Az út vége felé persze már érezte ő is, hogy itt-ott megvastagodtak a kontúrjai, de nem gondolta, hogy ennyire súlyos a helyzet. 10 napunk volt az esküvőig, így fecsegős találkozónk után azonnal a Oktogon téri bioüzletbe (anatur Biobolt) futottunk 2 doboz Expressz Diéta csomagért, amit barátnőm a hóna alá csapott, hogy sietve kúrájába kezdhessen. A módszer lényegét a névre kattintva Te is elolvashatod. És az eredmény? A 7 kiló plusz helyett, 8 kiló mínusz lett a 10 napos kúraidő végeredménye.  – azaz abszolút siker!

eskuvo-expressz-dieta-gyors2.jpg

Éva 6 kilóval lett kevesebb 5 nap alatt

Futótűzként szaladt körbe a hír, hogy Expressz diéta csomagot lehet beszerezni Nálam. Így már a lánybúcsúba is Expressz diétákkal felszerelkezve kellett érkezzek. Évi - aki Kriszti barátnőm tanúja volt az esküvőn – imádlak Évi, annak ellenére, hogy kicsit furán hatnak rád a koktélok, és ennek köszönhetően mindig van egy sírdogálós blokk a bulikban - egy térdgépben ücsörögve várt, mert pár napja edzés közben megsérült. Tudtuk, hogy az esküvőre leszedik ugyan róla a járását segítő készüléket, de sokkal nagyobb tragédia volt kilátásban, mint egy szoknya alól kikandikáló kék orvosi szerkezet. A baleset miatt ugyanis nyilvánvalóan eltiltották minden testmozgástól, így nagyon szomorú volt, hogy nem csak az a nyavalyás 4 kiló nem fog lemenni róla, ami miatt úgy hajtott az edzőteremben, de még plusz 2 kiló fel is szaladt rá azóta. Megnyugtattam, hogy az Expressz Diétát pont az ilyen vészhelyzetekre fejlesztették ki, és nála is biztosan működni fog. Működött is, 5 nap alatt 6 kiló mínusz lett a végeredmény. Gratula Évi!


expressz-dieta-eskuvo-gyors3.jpg


Andi hétfői plusz 5 kilójának nyoma sem volt szombatra

A lánybúcsún természetesen volt még két barátnőm, aki várta a segítséget. Az egyik maga a menyasszony Kriszta, a másik Andi barátnőm a koszorúslányok közül. Andiról tudni kell, hogy elég szeleburdi lány, hiába csak pár évvel fiatalabb tőlünk, általában olyan elvarázsoltan  viselkedik, mint egy gimnazista fruska. Jó, hát végül is iparművész, nála ez annyira nem feltűnő :) Ezért is fordulhatott elő, hogy drága Andreánk teljesen elfelejtette, hogy egy hét múlva lesz a menyegző, csak akkor állt össze neki a kép, amikor reggel figyelmeztette a facebook az aznapi lánybúcsús eseményre. Gyors matekozással megfejtette, hogy a lánybúcsú utáni héten már a lakodalom következik, ekkor azonban kisebb pánik kerítette hatalmába, hiszen ő is a legjobb formájában szerette volna barátnőjét az oltár elé kísérni. Viszont így, hogy teljesen kiment a fejéből a pontos dátum, azt gondolta, hogy a rajtaragadt 5 kilónyi feleslegtől már nem marad ideje megszabadulni. Figyelembe véve, hogy abban a pillanatban már nem ment valami jól neki a fókuszálás a lehető legrövidebben össze tudtam foglalni neki a diéta lényegét, amire egyre szélesebb mosolyából tudtam, hogy megértette a lényeget.  Így persze az eredmény sem maradt el. A hétfőn nekileselkedett Expressz diéta kúrával a plusz 5 kilójának nyoma sem volt szombatra!

gyors-expressz-dieta-eskuvo4.jpg


Kriszta igazi hercegnő volt a nagy napon

Kriszta barátnőm csodálatos menyasszony volt! Róla azt kell tudni, hogy soha nem volt súlyfeleslege, mindig nagyon jól néz ki, karcsú, elegáns, egészséges, és a legnagyobb bulizások utáni reggelen is sugárzóan szép. De mint minden menyasszony valójában ő is az őrület határán táncolt: azt szerette volna, bocsánat, az AKARTA, hogy minden tökéletes legyen azon az egy napon. Mindenképpen meg akart győzni, hogy rajta még 2 kiló zsír van, amitől mindenképpen meg KELL szabadulni, különben el van szúrva az egész esküvő. Most őszintén, Ki vagyok én, hogy egy menyasszonnyal vitatkozzak? Rögtön átadtam az Expressz diétát, átöleltem és a fülébe súgtam: ha ott van az a 2 kiló, akkor ez a csomagkúra biztos, hogy meg fogja találni, ha nincs, akkor pedig kellő energiát biztosít majd neked, hogy legyűrd az esküvői pánik miatti hisztit, és minden tökéletes legyen. A megdöbbentő, hogy még Kriszta is fogyott 2 kilót az 5 napos Expressz diétával. Gyönyörű volt az esküvőjén és a barátnők is ragyogtak, minden pont úgy sikerült, ahogy eltervezte…

Ott álltunk Kriszta esküvőjén, a szertartásnak már vége lett, majd jött a vacsora, fürtökben lógtak a vendégek az ifjú páron a fotós kamerája előtt. Barátnőim majd kicsattantak a boldogságtól, a fotózás végeztével könnyű nyári rucijukban magabiztosan tipegtek a bálterem felé. Követtem őket, közben elégedetten nyugtáztam, hogy kicsit én is részt vehettem abban, hogy ezen az estén mindannyian ennyire önfeledtek voltak, hiszen kitűzött céljukat mind elérték.

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Ez a termék jelenleg nincs készleten. Érdeklődés
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
dolly
hihi :) ezt nagyon át tudom érezni :)
Russné Vera
Hát az én esküvőm előtt is jól jött volna egy ilyen diéta! :DD
mea
az expressz diéta mellett sem tilos a mozgás Eszter. én is bevállatam heti 2-szer alakformáló órát és turbó sebességgel fogytam nem is keveset, szóval nem zárják ki a dolgok egymást.
Viszont könnyebben ment az egész és több időm maradt, amit inkább a kedvesemmel töltöttem és nem egész héten a fittiben ;-)
eszter
a heti 4-szer 1 órás fittnesz is megteszi ugyanezt...
regina26
Ez jól jöhet még nekem is. Idén egyelőre egy lagziba sem hívtak de diplomaosztóból több is jutott idén. Felénk abból is csapnak akkora hűhót, hogy egy az egyben kislagzi az egész… :)
gyorgyi
Ezt a diéátát én is ismerem. Nem annyit mint akartam de azért folyamatosan fogytam vele és most először úgy hogy nem voltam éhes közben.
Tóth Szilvia
Nekem is volt már úgy hogy ezzel fogytam le egy hét alatt egy fontos céges alkalomra. -5 kiló simán ment:) Nagyon ajánlom, ha hirtelen akarunk formába kerülni, mert nem okoz szenvedést és laktatnak a kaják. Sokkal jobb, mint a napi egy alma módszer...
Vladut Gabriel
Bizony ez így van, olvadnak le vele a kilók :)))
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.