Főmenü Termékeink
Blog

A 6 legjobb természetes zsírégető és étvágycsökkentő

Szerkesztő: Somogyi Rita

Sorrendbe állítottuk a legkeresettebb testsúlycsökkentőket. Mikor lehet rájuk szükséged?

Akkor, ha csökkentett kalória bevitel és rendszeresen testmozgás mellett is, alig-alig akar a mérleg nyelve elmozdulni. Nyugi, ez előfordul, ha épp a stagnálási szakaszban vagy, akkor is, ha régi zsírszövetről beszélünk, vagy picit stresszesebb az életed. A feladás helyett azonban, ilyenkor kapj le inkább a biopolcról, egy kis segítséget!

A 6 legjobb zsírégető és étvágycsökkentő

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő testsúlycsökkentő készítményt, vagy kombináld őket, hogy a tápanyagok szélesebb spektrumával még jobb eredményt érhess el!

1. Chili tabletta – a természetes zsírégető

Zsírégetés? Kapszaicin!

A Chili paprikából kivont kapszaicinnál keresve se találhatnál jobb természetes zsírégető kivonatot! Ez a hatóanyag már az első fél órában, akár 20 %-kal emeli meg az alapanyagcseréd!

Zsírégető Chili tabletta

Ez mit jelent? Hogy meg sem mozdultál, máris több energiát használsz fel, ez pedig igencsak kedvező a fogyás szempontjából.  Egyetlenegy hátránya van! Hogy jótékony tulajdonságait csak nagy dózisban tudja kifejteni.

Éppen ezért került a Zsírégető Chili tablettába 15 chili paprika kapszaicin tartalma. Ez a kivonat csak a plusz kilókat égeti, téged nem! Hála a Capsimax™ gyöngyök-nek, annak a forradalmi eljárásnak, amely során a kapszaicin molekulákat pH érzékeny mikrogömbökbe zárták, így a kivonat valóban ott fejti ki természetes zsírégető hatását, ahol kell, irritáció nélkül.

Szembe száll a plusz kílókkal, és az emésztőrendszerhez nem csak, hogy kíméletes, de kifejezetten támogatja is a mikrobiomot! 100 %-ig természetes kivonat inulin prebiotikummal dúsítva!

Ráadás: A kapszaicin külsőleg is alakformáló. Egészítsd ki a kúrát chilis géllel, ami a helyi zsírpárnák mellett a narancsbőrt is felszámolja!


Vásárolj itt >>>


2. Kalory tabletta

Össze-vissza eszel?

Nincs rendszer az életedben? Csökkentsd az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét!

Kalory tabletta

Amennyiben nem megy úgy a diétázás, ahogy szeretnéd, válaszd a Kalory tablettát, mert 4 oldalról is támogatja a testsúlycsökkentést. Kétféleképp is segít az étvágycsökkentésben, és segít csökkenteni a bevitt tápanyagok glikémiás index értékét, illetve fokozza a lebontást.

Ezzel pedig a zsírégető zónában tart! Segít a rendszertelen evők, csipegetők bűntudatán, és persze súlyán. Az ételek magas GI-értéke gyorsan felszívódó szénhidrátokat jelent, amely a vércukorszintet és az inzulinszintet egyaránt gyorsan megemeli, és ezzel bizony, csak egy helyben toporogsz.

Gluténmentes termék.
Hatása klinikai tesztekkel igazolt!

Vásárolj itt >>>


3. Szerves Króm

Nassolás? Kényszeres evés?

Égesd inkább energiává a szénhidrátokat!

Szerves Króm

Szíves figyelmedbe ajánlom a szerves krómot, azt a nyomelemet, ami határozottan csökkenti a cukoréhséget és a szénhidrátok utáni sóvárgást. Ezen kívül segít a megfelelő vércukorszint fenntartásában. Az egyenletes vércukorszint fontos faktor az evési rohamok megelőzésében és az inzulincsúcsok megakadályozásában, hiszen ez utóbbi a zsírszövet lerakódását idézi elő.

Ráadásként javítja a test izomtömeg-zsírszövet arányát, csökkenti a zsír, míg növeli az izomtömeg mennyiségét. A fehérjét izommá, a cukrot pedig energiává alakítja. Mivel fokozza a fizikai teljesítményt, ha mozogni kezdesz, akkor az edzéseket is jobban bírod majd!

Magas minőségű, 200 mcg szerves króm minden egyes tablettában!

Vásárolj itt >>>


4. Hepa Detox

Makacsul ragaszkodnak hozzád a kilók? A máj a kulcs!

Komplex vegán májméregtelenítő koncentrátum, 12 féle célzott gyógynövénnyel és vitaminnal.

majmeregtelenito-hepa-detox-vitamin-gyogynoveny-zsirmaj-emesztes.jpg

A máj a zsíranyagcsere központja, szervezetünk hatékony zsírégető mechanizmusának irányítója. Így az egészséges májműködés kulcsfontosságú a testsúlycsökkentés eredményességének szempontjából! A kiálló has és gyomorfal, a hormonális egyensúlyzavarok, mind-mind üzenet a májtól, hogy segítségre van szüksége.

Azok, akik diétájuk ellenére is csak nagyon-nagyon lassan fogynak (rossz zsíranyagcsere miatt felhalmozódnak a zsírpárnák) és azok, akik a nehezen leadott kilókat nagyon-nagyon gyorsan visszaszedik (ilyenkor sok vérzsírt termel a máj), azonnal kezdjék el májukat támogatni.

Plusz bónusz, hogy a májméregtelenítés feszesíti a kötőszövetet és csökkenti a narancsbőr mennyiségét is!

Vásárolj itt >>>


5. Greente Spray

Zsírégetés? Itt az EGCG antioxidáns!

Az egyik legígéretesebb elhízás elleni tápanyag, ami egyben, egy élettanilag is fontos, sejtvédő.

Greente Spray

A hatóanyagot zöld teából vonják ki, röviden EGCG-nek, teljes nevén pedig epigallokatekin-3-gallát-nak hívják. Az EGCG további tulajdonságai közé tartozik, hogy fokozza a zsírégetést, blokkolja a szénhidrát-, és zsíranyagcsere bizonyos enzimjeit, javítva ezáltal, az anyagcserét. És még a régi zsírlerakódásokat sem kíméli!

Nem kell mást tenned, mint az étkezések előtt 2 adagot a nyelved alá fújni, a hatóanyag így a finom nyálkahártyán keresztül gyorsan felszívódik és működésbe lép.

Ráadás: minimalizálja a pszichológiai stressz hatását,
kompenzálja a fizikai és pszichológiai gyengeség jeleit.

Tipp! Most megvásárolhatod Duopack Akcióban, -10 % kedvezménnyel.

Vásárolj itt >>>


6. Almaecet koncentrátum

Kilófaló ecetsavak

Az almaecet hozzájárul a szervezetbe bevitt táplálékokban található zsírok lebontásához, miközben teltség érzetet biztosít.

Almaecet koncentrátum

A fermentált almaecet egy ősi módszer a fogyás elősegítéséhez és a hatásért az ecetsavak felelenek. A technológiai újításoknak köszönhetően ma már képesek ezeket az ecetsavakat koncentrálni és ezzel nagyobb, hatékonyabb élettani hatásokat elérni.

Az ecetsavak a gyomor szervezetbe bevitt táplálékokból már a belekben lebontja a zsírokat, a telítettség érzetét keltveSalaktalanító, és sav-bázis egyensúlyt támogató munkája a meglévő zsírsejteket zsugorítja, hiszen a zsírpárna nem más, mint zsírsejtekben raktározott salakanyag! Az almaecet kúra könnyed segítség akkor is, ha mozgásszervi megbetegedésekkel, reumával és köszvénnyel vagy magas koleszterinszinttel küzdesz.

Ecetsavakra koncentrált almaecet kivonat,
vegetáriánus kapszula tokban!

Tipp! Most megvásárolhatod Duopack Akcióban, -10 % kedvezménnyel.

Vásárolj itt >>>


Ne feledd! Ezek a tápanyagok nem helyettesítik a diétát és a rendszeres testmozgást, viszont életmódváltás mellett, exponenciális erővel segítenek hozzá céljaidhoz!

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések: Top 5 természetes zsírégető a hatékony fogyókúrához
Blog bejegyzések: Top 5 természetes zsírégető a hatékony fogyókúrához
Blog bejegyzések: Chili paprika – klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!
Blog bejegyzések: Chili paprika – klinikailag bizonyított fogyókúrás összetevő!
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Blog bejegyzések: Az anyagcsere gyorsítás 8 módja
Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Zsírégető Chili tabletta – Védjegyzett, mikrobiom-barát testsúlycsökkentő Natur Tanya® Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Dudás Gábor
A Kalory az jó cucc, asszonnyal mindketten szedtük. Rendesen visszafogta az étvágyunkat.
mommy
Az almaecetet én ittam régen, aki azt mondja, hogy szereti az eléggé egy mazochista ember. Ez a kapszula azért sokkal jobb.
Kocsis Beáta
rendelve! :)
Császár Mariann
köszike
VARGA Klaudia
szia, olyan íze van, mint egy erős zöld teának, de kellemes édes íze is van, fújás után egyből érezni valamiféle hatást, tényleg elveszi az étvágyat és energiát ad. szerintem megéri az árát
Császár Mariann
amit akartam még kérdezni, az hogy a greente spray-t, aki próbálta annak milyen véleménye van róla? mit tapasztalt? íze? hatása? Köszönöm a válaszokat
Császár Mariann
36 éves nő vagyok. 167 cm és 65 kg. Itt megállt a mérleg, illetve nagyon könnyen visszaugrott pár kiló. Akkor kezdtem olvasgatni, hogy milyen kiegészítővel érdemes felturbózni a diétát. a kalory és a zöldkávé - króm páros mellett döntöttem. Nem bántam meg, nagyon sokat hozzáadott a fogyókúrához, gyorsabban mentek le a kilók és nem ingadozott, egyszóval a stagnálás átfordult fogyásban. örülök, most tartok 58 kilónál és már csak egy kevés van a célig.
Babett 86
Sokáig nem találtam a segítséget, hogy mit kéne használnom a diéta mellett. de már egy hónapja diétázok, és nagyon nagy löketet adtak ezek a kiegészítők, pontosabban a kalory tabletta, króm és zöldkávé, de most kipróbálom a greenté-t is. eddig 8 kiló ment és még ugyanennyi a cél!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.