A legjobb immunerősítő
kivonatok egy helyen

Nagyon sok kérdés érkezitek tőletek az őszi-téli időszakban, hogy hogyan erősítsétek immunrendszeretek.  Alapigazság, hogy az egészséges immunrendszerért nekünk is tenni kell: az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással, a rendszeres mozgással, bőséges folyadékfogyasztással, a testi-lelki egyensúllyal. Azonban van néhány kiegészítő, amellyel fokozhatjuk ellenállóképességünket. Most ezeket válogattunk Nektek össze.

imunnerositok-influenza.jpg

1. Kezdd az alapoknál! Erősítsd a bélflórádat!

A szabadalommal is védett, Ferzym® bélflóra ampulla 7 milliárd élő probiotikummal, és prebiotikus rosttal támogatja meg bélflórád egészségét. Ez azért fontos, mert a bélflóra egészsége az immunrendszer egészségének 70%-át adja. A két prebiotikus kabát gondoskodik róla, hogy a probiotikumok biztonságosan eljussanak a béflórádig, majd ott szétterülve eleségként szolgálnak probiotikumaid számára, és segítik kolonizálódásukat.

ferzym-ampulla.jpg

2. Töltsd fel magad antioxidánsokkal!

Ez a gránátalma koncentrátum nemcsak a gyümölcsmag levét tartalmazza, hanem a gyümölcshúsét is, amit még szerves szelénnel is dúsítottak a még jobb eredmény érdekében. Tele van olyan fontos antioxidánsokkal, mint amilyen pl. az ellagsav, mely gondoskodik sejtjeid védelméről a károsító szabadgyökökkel szemben, erősíti immunrendszeredet, de még a szív-érrendszered egészségéért is felel.

granatalma.jpg

3. Támaszkodj 3 alapvitaminra!

Ez az összetett tabletta 3 alapvitamin nagy dózisú kombinációját kínálja az egészséges immunrendszerért. A napi 1000 mg C-vitamin, 2000NE D3-  vitamin és 60 mcg K2-vitamin testünk szinte minden rendszerét és funkcióját befolyásolja, melyek együtt szinergikus hatást fejtenek ki a szervezetben, vagyis mindegyik erősíti a másik hatását.  A citrus bioflavonoidok gondoskodnak a magas biohasznosulásról , miközben a tabletta hatóanyagtartalmát egyenletesen adja le.

cdk.jpg

4. Csökkentsd a gyulladásokat!

Az EPID szabadalommal védett alkoholmentes propolisz cseppben, a propoliszt egy szabadalommal védett kivonási technológiával, természetes oldószerekkel koncentrálják. Ennek köszönhetően extra sűrű, és egyedülálló tápanyag tartalommal rendelkezik. Tökéletes immuntámogató, és az esetleges gyulladások visszaszorításában is támaszkodhatunk rá. A különleges kivonási technológiának köszönhetően nemcsak alkohol, hanem allergénmentes is, így már 3 éves kortól ajánlott gyermekeknek is!

propolisz-csepp.jpg

6. Ellensúlyozd a stresszt!

Gondoltál már rá, hogy éppen az állandósult stressz miatt dönt le mindig a lábadról a legkisebb vírus vagy baktérium is? Bizony, ez is meglehet, hiszen, a stressz miatt meggyengül szervezetünk védelmi pajzsa, amin máris a legkisebb rosszakaró is át tud jutni.

Mit tehetsz? Amellett, hogy elsajátítasz hatékony stresszoldó technikát, alkalmazz adaptogén kivonatokat, mint amilyeneket pl. a Stress Control is egyesít, és amik segítenek a téged érő fizikai és szellemi stresszhez alkalmazkodni.

stressz-control.jpg