A legjobb immunerősítő
kivonatok egy helyen

Nagyon sok kérdés érkezitek tőletek az őszi-téli időszakban, hogy hogyan erősítsétek immunrendszeretek.  Alapigazság, hogy az egészséges immunrendszerért nekünk is tenni kell: az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozással, a rendszeres mozgással, bőséges folyadékfogyasztással, a testi-lelki egyensúllyal. Azonban van néhány kiegészítő, amellyel fokozhatjuk ellenállóképességünket. Most ezeket válogattunk Nektek össze.

A legjobb immunerősítő kivonatok egy helyen

1. Kezdd az alapoknál! Erősítsd a bélflórádat!

A szabadalommal is védett, Ferzym® bélflóra ampulla 7 milliárd élő probiotikummal, és prebiotikus rosttal támogatja meg bélflórád egészségét. Ez azért fontos, mert a bélflóra egészsége az immunrendszer egészségének 70%-át adja. A két prebiotikus kabát gondoskodik róla, hogy a probiotikumok biztonságosan eljussanak a béflórádig, majd ott szétterülve eleségként szolgálnak probiotikumaid számára, és segítik kolonizálódásukat.

Kezdd az alapoknál! Erősítsd a bélflórádat!

2. Töltsd fel magad antioxidánsokkal!

Ez a gránátalma koncentrátum nemcsak a gyümölcsmag levét tartalmazza, hanem a gyümölcshúsét is, amit még szerves szelénnel is dúsítottak a még jobb eredmény érdekében. Tele van olyan fontos antioxidánsokkal, mint amilyen pl. az ellagsav, mely gondoskodik sejtjeid védelméről a károsító szabadgyökökkel szemben, erősíti immunrendszeredet, de még a szív-érrendszered egészségéért is felel.

Töltsd fel magad antioxidánsokkal!

3. Támaszkodj 3 alapvitaminra!

Ez az összetett tabletta 3 alapvitamin nagy dózisú kombinációját kínálja az egészséges immunrendszerért. A napi 1000 mg C-vitamin, 2000NE D3-  vitamin és 60 mcg K2-vitamin testünk szinte minden rendszerét és funkcióját befolyásolja, melyek együtt szinergikus hatást fejtenek ki a szervezetben, vagyis mindegyik erősíti a másik hatását.  A citrus bioflavonoidok gondoskodnak a magas biohasznosulásról , miközben a tabletta hatóanyagtartalmát egyenletesen adja le.

Válogass további C-vitaminjaink közül is!

Támaszkodj 3 alapvitaminra!

4. Csökkentsd a gyulladásokat!

Az EPID® szabadalommal védett propoliszos szopogatós tablettába nemcsak extra adag propolisz került, még plusz C-vitaminnal is dúsították a magasabb hatásfok érdekében. A propoliszt egy szabadalommal védett technológiával vonják ki, csökkentve a benne lévő allergén molekulák számát. Így ez a szopogatós tabletta allergiamentes. Bátran fogyasztható, legyen szó immunerősítésről, gyulladáscsökkentésről, vagy légúti betegségekről. Színezék és hozzáadott cukor nélkül készül, gluténmentes!

Csökkentsd a gyulladásokat!

5. Aktivizáld az immunrendszered!

Az Echinacea (kasvirág) megkerülhetetlen, ha immunegészségről beszélünk. Támogatja a szervezet természetes védekező képességét, csökkenti a gyulladásokat és visszaszorítja az allergiás reakciókat, ráadásul ismert segítője a felső légúti és húgyúti fertőzések leküzdésének. Ebbe az alkoholmentes cseppbe a fő hatóanyagokat standardizálva sűrítették bele, vagyis biztosak lehetünk abban, hogy minden egyes cseppel ugyanannyi hatóanyaghoz jutunk. Ami több kilónyi friss növény összes hasznos tulajdonságával rendelkezik.

Aktivizáld az immunrendszered!