Főmenü Termékeink
Blog

A természet gyárt természetes immuntámogatót!

Címkék: Immunerősítők
Szerkesztő: Somogyi Rita

A természet gyárt természetes immuntámogatót!

Tudtad, hogy az ősmagyarok tavasszal, ha megálltak egy nyírfaerdőnél, akkor megcsapolták a fák törzsét, hogy a fák belsejében ilyenkor csordogáló fanedvet megigyák? Miért tettek így? Mert a nyírfák nedve erőt, energiát adott nekik!

nyirfa-felhasznalasa.jpg

A nyírfák törzse cukrot, a levele vizesedés elleni gyógyteát, a nedve természetes immuntámogatót nyújt az embereknek!

Így keletkezik a természet védő itala!

Most megmutatjuk, hogy keletkezik a világ legtermészetesebb vitális itala, amit immunitásod védelmére, egyensúlyod és energiaszinted megőrzésére fogyaszthatsz, ma már, Te magad is.  Képzelj el egy végeláthatatlan organikus nyírfaerdőt, ahol ez történik:

negyevszak.jpg

Így keletkezik a nyírfanedv. Ennek az organikus italnak a gyártója: a természet!

NYÁRON - Az itt élő nyírfák minden nyár során elraktározzák az érintetlen, tiszta talaj vitalizáló ásványi anyagait, és a napfényből származó energiát.

ŐSSZEL és TÉLEN - Ahogy az őszi nappalok rövidebbé válnak az éltető szerves tápanyagok és a felhalmozott energia a védelmező gyökerekben tárolódik, várva a tavaszt, az ébredést.

TAVASSZAL - Majd a tavasz ébredésével a fák, a gyökereikben tárolt tápanyag-koktélt, tavaszi vizekkel átitatva, nyírfanedv formájában kezdik áramoltatni felfelé, egészen a fák tetejéig.

Elfelejtett csoda: bio nyírfanedv!

nyirfanedv-a-1200-1000.jpg

Ideje visszatérni a természethez, és ötvözni az ősi tapasztalatokat a modern kor vívmányaival.

Miért került a nyírfanedv mellékvágányra sokáig?

Egyrészt mert a nyírfák csapolása napjainkban már kihívásokkal telibb. Míg az ősmagyarok gondtalanul csapolhattak régen, a jelenben ez csak organikus erdőben lehetséges, mert a nyírfák a gyökereikkel a mérgező anyagokat is felszívják. Ezért mielőtt kifutnál csapolni, azt kell mondjuk ne tedd, ha csak nem tudod azonnal analizálni is a nedűt.

A másik gond, amiért a nyírfanedv feledésbe merült az, hogy csapolást követően ez a nedv nagyon gyorsan romlik. Mindössze 1-2 napig áll el. Ha felmelegítjük, vagy cukrozzuk, akkor pedig a szerves alkotói sérülnek, és az életető nedvből, csak üdítő lesz.

A harmadik gond, amiért elfelejttettük a nyírfanedvet az az, hogy a mennyiség véges, limitált. A nyírfanedv nem tömeggyártott ital, ugyanis egy évben csak egyszer, tavasszal termelődik, és akkor is csupán 3 hétig gyűjthető!

Ipari titokkal védett palackozás

A nehezítő körülményeket a nyírfanedv körül, végül egy finnországi cégnek, a Nordic Koivu®-nak sikerült megoldania. A Nordic Koivu® hatalmas organikus nyírfaerdővel rendelkezik, ahol a nyírfákat ma úgy csapolják tavasszal, hogy azt nem csak, hogy vegyszerekkel, tartósítószerekkel, cukorral, vagy citromsavval nem találkozik, de még emberi kezekkel sem érintkezik.

A cég tulajdonosa Susanna Maaranen és csapata, 10 éves kitartó kutatómunka után úgy képes palackozni ma a nyírfanedvet, ahogy azt a természet előállította. Ez a palackozási technika ma ipari titokkal védett.

susanna-nordic-nyirfanedv.jpg

Susanna Maaranen a Nordic Koivu® tulajdonosa. Kezében az ipari titokkal védett palackozású, bio nyírfanedv.

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv a földanya ajándéka  

Nordic Koivu® nyírfanedv, teljes egészében organikus termék, ami őrzi az összes szerves alkotóelemét a fanedvnek, és az úgy áll el felbontás nélkül egy évig, hogy semmilyen hozzáadott természetes vagy szintetikus tartósítószert nem tartalmaz.

Susanna Maaranen felhívja a figyelmet arra, hogy a Nordic Koivu bio nyírfanedv, nem keverendő össze azokkal a nyírfavizekkel és nyírfa üdítőkkel, melyekhez cukrot, citromsavat adnak azért, hogy elkerüljék a gyors romlást.

nyirfanedv-b-1200x1000.jpg

Nordic Koivu® bio nyírfanedv. Gyártó: a természet!

A természet és az erdő tisztelete

A Nordic Koivu® tiszteli a természetet és az erdőt. A nyírfanedv gyűjtésnél mi sem természetesebb, hogy figyelembe veszik azt, hogy a kinyerhető fanedv mennyiség véges. Így a nyírfák egészségének megőrzése érdekében csak annyit vesznek kölcsön tőlük, amennyit még nélkülözni tudnak anélkül, hogy sérülnének. Ez magyarázza azt, hogy a Nordic Koivu® bio nyírfanedv elérhetősége limitált.

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv olyan életelixír, ami erőt ad a fáknak, és az embereknek is!

Nézd meg mi mindenre jó a Nordic Koivu® bio nyírfanedv! »

Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Juhász Anita
Én a gyerekeknek adom immunerősítésre!!!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.