6 nyomós érv, hogy kollagént fogyassz!

A tested olyan, mint egy folyton újraépülő ház. A sejtjeid folyamatosan kicserélődnek, megújulnak egész életedben. A szervezet mindig abból építkezik, ami a rendelkezésére áll. És miért ne biztosítanád számára a lehető legjobb építőanyagot? Ami nem más, mint a KOLLAGÉN!

Ennek az inakat, kötőszövetet, izmokat, csontokat felépítő fehérjének a rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár, ami közül most 6-ot emeltünk ki!

kollagen-gogyasztas-elonye.jpg

1. Táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket

A Kollagén a haj, a bőr és a köröm elsődleges strukturális fehérjéje. Kollagénnel a ráncok elsimíthatók, a striák és pattanások után megmaradt hegek halványíthatók. Ha dús hajkoronát, feszes, rugalmas bőrt, és erős körmöket szeretnél, akkor a kollagén kúra egyenesen kötelező!

2. Erősíti az izmokat, csontokat és fogakat 

Az emberi csontok szerves és szervetlen összetevőkben található meg a kollagén. A kalciumkristályok a kollagénre rakódnak rá, majd csonttá szerveződnek.  A kollagén alapvető szerepet játszik a csont sűrűségében és az izmok regenerálásában.

3. Regenerálja az inakat és szalagokat

Az ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagénfehérje szilárd rostjai építenek fel. Az inak és a szalagok sérülései kollagénnel megelőzhetők, a regenerálási idő felgyorsítható. Ha rendszeresen sportolsz, akkor számodra az egyik legfontosabb kiegészítő a kollagén.

4. Építi a porcokat, védi az ízületeket

A porc a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A porcok egyik legfontosabb alkotó eleme a kollagén: 67% -át alkotja, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.

5. Edzi a kötőszövetet

A kötőszövet gyengülésével megjelenik a narancsbőr, hangsúlyosabbá válnak a striák, láthatóvá válnak a visszerek. Sőt, a kötőszövet nem csak a kültakarónkat jelenti, minden szervet kötőszövet ölel, így pl. a horkolás is kötőszöveti gyengeséggel függ össze, a lágy szájpad okozza. 

6. Hiánya bőrpanaszokat okozhat

A kollagénhiány következtében csökken a bőr ellenálló képessége a baktériumok és vírusok ellen, változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek. Pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsök – ezernyi bőrhiba bukkanhat fel.

TUDTAD?

A szervezet kollagén termelése évről-évre csökken, a lassulási folyamat már 20 éves kor után megkezdődik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben elkezd a pótlást!

AKCIÓ! Kollagén 60 napos kúracsomag -10 % kedvezménnyel!

Vásárold meg 22 995 Ft  helyett MOST 20 695 Ft-ért a 60 napos Facelift kúracsomagot! !

Ne maradj le! Az ajánlat a készlet erejéig él!

Rendeléshez kattints! >>>

facelift-kollagen-csomag.png

+ 1 Tipp:

Inkább cappuccino vagy frissítő áfonya ízű italpor formájában szeretnéd biztosítani a szervezeted számára szükséges kollagént? Akkor neked a hal kollagén és marha kollagén legjobb tulajdonságait tökéletes kombinációban egyesítő Natur Tanya® Kollagén italporokat ajánlom!