Főmenü Termékeink
Blog

A hasi elhízás 5 veszélye

Szerkesztő: Somogyi Rita

Miért veszélyes a hasi elhízás?

A hasi elhízásra sokan leginkább esztétikai problémaként tekintenek, pedig sajnos sokkal többről van itt szó. A hason ugyanis nem csak a bőr alatt helyezkedik el a zsír, hanem a szerveket is körbeveszi, és komoly egészségügyi problémák melegágya lehet. Érdekel, hogy milyen veszélyt rejt magában az úgynevezett  zsigeri zsír? Olvass tovább!

hasi-elhizas-veszelyei.jpg

A hasi elhízás 5 veszélye

  • 1. Növeli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, így nagyobb a veszélye a magas vérnyomásnak, valamint egyéb szívpanaszoknak.

  • 2. Minél nagyobb a hasi felesleg, annál nagyobb a valószínűsége az inzulinrezisztencia kialakulásának, ami, mint tudjuk, a cukorbetegség előszobája.

  • 3. A zsigeri zsír zavart okoz az anyagcsere működésben. Ezért a nagy pocak esetén nem ritka a magas koleszterinszint, a máj – és epepanaszok.

  • 4. Zsigeri zsír esetén légzési és alvászavarok lépnek fel, csökken az állóképesség, sőt még olyan problémákkal is szembesülhetünk, mint a vizelettartási panaszokat, a PCOS, vagy meddőségi problémákat

  • 5. Ez a zsírréteg a kutatások szerint hajlamosíthat a depresszióra, hormonokat, valamint gyulladáskeltő anyagokat termel.

Jó hír, hogy a hasunkra habár könnyen hízunk, nem lehetetlen a hasi zsír leadása sem!

Persze, csodaszerek nincsenek, az életmódváltás, a szénhidrátcsökkentett diéta és a rendszeres testmozgás megkerülhetetlen.

Erre viszont rá lehet segíteni egy kicsit! >>>

Lipo+ Lapos has kúracsomag

Ez a kúracsomag hatékony kiegészítője az olyan testtömeg-csökkentő étrendnek, ahol a has és a csípőtájéki úszógumik csökkentése a cél.

Ebbe a palackba 12 féle béltisztító gyógynövényt, és 1 bélflóra építő prebiotikumot koncentráltak.

A Lipo+ Lapos has kúracsomag:

  • kivezeti a salakanyagokat
  • helyreállítja bélflórád egyensúlyát
  • segít elfelejteni a hasi úszógumikat

Rendeld meg a 60 napos kúrát! >>> 

Kapcsolódó tartalmak
Blog bejegyzések: Erről árulkodik a hasad formája!
Blog bejegyzések: Erről árulkodik a hasad formája!
Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.