A férfiERŐ és férfiegészség 3 legjobb gyógynövénye

Napjainkban a nők egyre egészségtudatosabbak, különösen 30 felett, de mi a helyzet a férfiakkal? Nos, a statisztikák szerint az urak még mindig hajlamosak magukról elfelejtkezni. Pedig a sport és a tápláló ételek mellett számunkra is alkotott a természet olyan gyógynövényeket, melyek kirobbanó formában tartják a férfierőt. Nézzük csak őket, röviden! 

A férfiERŐ és férfiegészség 3 legjobb gyógynövénye

Mutatjuk a 3 legjobb gyógynövényt a férfiegészségért!

1. Fűrészpálma bogyók 

A fűrészpálma bogyójában levő kémiai anyagok gátolják a szervezet természetes válaszát a tesztoszteronra, ami az egész szervezetet egészségét és jólétét befolyásolja. A fűrészpálma kivonat legismertebb tulajdonsága, hogy visszafogja a prosztata sejtjeinek növekedését, fokozza a férfierőt, a termékenységet, megtartja a hajat és csökkenti a gyulladásokat.  

  • elsőszámú kiegészítő, ha a prosztata egészségéről van szó, igazi ,,prosztata vitamin"
  • megoldás, ha fejtetői kopaszodás problémájával állunk szemben
  • karban tartja a férfierőt, a spermiumokat és emel a vitalitáson  

2. Kisvirág füzike

A kisvirágú füzikét régóta alkalmazza a népi gyógyászat a férfiegészség támogatására. Neve igen gyakran fonódik össze a fűrészpálma kivonattal és ennek oka nem más, minthogy szinergiában tudnak együtt működni a férfiak egészségének és erejének védelmében.

  • csökkenti a prosztata sejtjeinek megnagyobbodását, védi a húgyúti rendszert
  • erős gyulladáscsökkentő tulajdonságú, ami a mozgásszervekre is hatással van
  • pozitív hatással van a hormonegyensúlyra és ellensúlyozza a stressz hatásait

3. Csalángyökér

A csalángyökér összetevői blokkolják egy fehérje az SHBG molekulákat, melyek szabályozzák a férfi nemi hormonkat. A férfiakat érintő degeneratív prosztata elváltozások megelőzésében is szerepe van, hiszen lassíthatja vagy leállítja a prosztatarák sejtek terjedését. 

  • egyensúlyban tartja a hormonokat, lassítja az öregedési folyamatokat
  • növeli a munkabíró képességet és állóképességet  
  • segíti visszaszerezni és fenntartani a férfierőt

Csalángyökér

Összességében:

A legtöbb férfierő ott fogy el, hogy a krónikus stressz megemeli a kortizol és csökkenti a tesztoszteron szintjét. Az olyan gyógynövények, mint a fűrészpálma kivonat, a kisvirágú füzike és a csalángyökér, pont ezeket a negatív hatásokat ellensúlyozzák ki: prosztata vitaminként működnek, fenntartják a férfierőt, hozzájárulnak a vitalitáshoz, sőt, még a fejtetői kopaszodás ellen is tesznek! Ha a gyógynövényekből koncentrálják a hatásért felelős aktív hatóanyagokat, és adnak hozzá még szerves cinket és szelént is, mely antioxidánsok kiveszik a részüket, többek között, az erőnlét és a termékenység fokozásából, kész is a FÉRFI KOKTÉL! Nincs más dolgod, csak kattints érte!