Főmenü Termékeink
Blog

9 érdekesség a bio nyírfanedvről!

Címkék: Immunerősítők
Szerkesztő: Somogyi Rita

9 érdekesség a bio nyírfanedvről!

Hallottál már a nyírfanedvről? Tudtad, hogy ezt a fanedvet már az ősmagyarok is ismerték, de még napjainkban is töretlen népszerűségnek örvend?

A természetes izotóniás italok ranglistáján lehagyta a kókuszvizet is,  a lett nők pedig csak a nyírfanedvre esküsznek, ha natúr szépségápolásról van szó. Mitől vált a nyírfavíz a világ egyik legkeresettebb bio italává?

Olvass csak tovább, és máris megtudhatod!  Most összegyűjtöttük a 9 legfontosabb érdekességet róla!

9 érdekesség a bio nyírfanedvről!

  1. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv nyírfák törzsének csapolásával kerül az asztalodra.

  2. A nedv magában oldott szerves anyagokban gazdag élő szervezet, amely hozzájárul az egészséges immunitáshoz, alul- és túlműködő immunrendszer esetén, egyaránt.

  3. Összetevői növelik a vitalitást és energiaszinteket, illetve segítenek elengedni salakanyagokat, melyek mérgezőek és terhelők a szervezet számára. 

  4. Amikor bio nyírfanedvet iszunk nemcsak tápanyagaihoz férünk hozzá, de jótékony rezgéseihez is. Ez a szervezetnek olyan információs muníció, amely beindítja a test öngyógyító folyamatait. 

  5. A bio nyírfanedv a böjtölők körében is ismert. Így, ha szoktál böjtölni, akkor számodra a Nordic Koivu® bio nyírfanedv ideális böjti folyadékpótláshoz is.

  6. Az Orosz Mozgáskultúra és Sport-kutatóintézet már 2009-ben górcső alá vette a Nordic Koivu® bio nyírfanedvet. Természetes izotóniás folyadékként azonosították, ami tökéletes sportolók részére. Annál is inkább, mert egyáltalán nem nehezíti el a gyomrot, ugyanakkor erőt ad a fokozott terheléshez és csökkenti az izomláz kialakulását.

  7. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv mindenki számára hasznos a nagy hőségben, különösen időseknek, és a napon fizikai munkát végzők részére, ahol kulcsfontosságú az elektrolit egyensúly megőrzése.

  8. A Nordic Koivu® nyírfanedv külsőleg nagyszerű bőrápoló és kiegészítő kezelője különféle bőrbetegségeknek. Jelen pillanatban is folytatnak kísérleteket, hogy kolloidális összetevőit gyógy-krémekben hasznosítsák.

  9. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv nem tartalmaz adalékanyagokat, konzerválószereket, és hőkezelésnek sincs kitéve. A fanedv pont olyan, ahogy a természet előállította. A palackozás eme technológiája ma már ipari titokkal védett, és ezt, egy 10 éves kutatómunka előzte meg.

Kattints, és vigyél végig egy 40 napos kúrát belőle! »  

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv nyírfák törzsének csapolásával kerül az asztalodra

3 Utószó a végére:

1. A szervezetnek, szerves, természetes anyagokra van szüksége, ahhoz, hogy öngyógyító képességével élni tudjon. Mindenki képes ezt az öngyógyító mechanizmust beindítani, ha visszatér a természethez és felhagy természetellenes cselekedeteivel. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv, az egyik lehetőséget erre!

2. Magyarországon a Natur Tanya® nagykereskedés tette elérhetővé a fogyasztók számára ezt a természetes életelixírt, aki szövetségese a Finn Nordic Koivu® cégnek. A szövetség oka egy olyan küldetés, melynek során szeretnék megmutatni az embereknek az organikus eljárással készült termékek jótékony hatását, nem csak a szervezetre, de a környezetre nézve is. Köszönjük Natur Tanya®!

3. A környezet védelme, a maradványszerek kiiktatása az alapanyagokból mindannyiunk érdeke. A talaj, a levegő és vizeink szennyezettsége aggasztó. A biotermesztés szakít a vegyszerek használatával. Az ökológiai gazdálkodás alapelve, a termőhely ökológiai adottságainak maximális kihasználása, a legkisebb beavatkozással a helyi ökoszisztémában, a környezet szennyezése és károsítása nélkül. A termesztés során szintetikus anyagokat a legkisebb mennyiségben sem használnak, nagy hangsúlyt kap a zöld energia használata. Alapkövetelmény az anyagok és energia körforgásának fenntartása az adott terület határain belül.

Nézz körül a webáruházunkban
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.