Immunerősítésre fel!

A baktériumok és vírusok kivédése érdekében a szervezet öngyógyító tevékenységet természetes, szerves vegyületekkel érdemes fokozni. Ez különösen fontos ma, a XXI. században, ahol fokozottan kell megküzdjünk, az antibiotikum rezisztens baktériumokkal!

Az antibiotikum rezisztencia egy olyan mutáció, ahol a baktériumok ellenállnak az antibiotikumoknak. Óriási szerepe van tehát a megelőzésnek. A szerves anyagok ereje a meghűléses, megfázásos, náthás időszakban sem alábecsülendők. A fokozottabb C-vitamin és cink bevitele különösen hasznos lehet influenza megelőzésére. A szerves anyagok biohasznosulása egyedülálló, lényegesen több biokémiai reakció képes végbemenni a szervezetben segítségükkel. Ha pedig tápanyag „tankunk”, fel van töltve, nehezebb legyűrni minket is!

Az alábbi 9 féle étrend-kiegészítő a megelőzést szolgálja, immunerősítő tulajdonságukhoz nem fér kétség. Nézzük meg, röviden hogyan segíthetnek nekünk ezek a szerves anyagok!

Olajfa kapszula

Rögtön itt, egy 3 szabadalmat birtokló kapszula az Olea europaea, azaz az Olajfa levéléből készült kivonat. Fő hatóanyaga az oleuropein, mely jelentősen meghosszabbíthatja az olajfa életét, és ennek köszönhetően akár 2000 évig is élhet. 1970-ben azt is sikerült igazolnia a tudósoknak, hogy az oleuropein képes megvédeni a fát a káros mikroorganizmusoktól, ami akár az emberi szervezetre is hasonló hatást fejthet ki. Az oleuropeint továbbá erőteljes vírus, egysejtű paraziták (protozoák) és Candida ellenes tulajdonság jellemzi. Igen fontos étrend-kiegészítő lehet, a mai antibiotikumokra nem reagáló, mutáns baktériumoknak és vírusoknak ez a természetes immunrendszer erősítő anyag. Az olajfa kivonata jól helyt állhat a prevención túl az akut fertőzések eseteiben is!
Bővebben >>

influenza-immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-meghules-megfazas-natha-tipp-gyogygomba-olajfa-c-vitamin-cink-prebiotikum-probiotikum-echinacea0.jpg

Retard C-vitamin

Ugye ismerős? – De Biztos, hogy mindent tudsz a C-vitaminról? Ő a szervezet legfontosabb antioxidánsa, és ez nem is olyan kicsi érdem, mivel több, mint 2000 féle antioxidánst ismerünk. Rengeteg biokémiai reakció részese ez a molekula, az emberi szervezet nem tudja előállítani, de egyszerűen nem tud élni nélküle! Akut és Krónikus betegségek, illetve életviteli sajátosságok jelentősen csökkentik a mennyiségét a szervezetben. Létfontosságú életműködésekért felel, mint amilyen az immunválasz, a vasfelszívódás, vagy a tüdőfunkciók. Kombináld cinkkel, hogy szervezeted hatékonyabban vegye a megfázás és az influenza akadályait!
Bővebben >>

immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-c-vitamin1.jpg

Cink-biszglicinát

A Cink és C-vitamin duó –ahogyan említettem fentebb- visszavonhatatlanul beírták magukat a téli védekezés alap antioxidánsai közé. Na, de mit érdemes még tudni a Cinkről? Kevésbé ismert tápanyag, mint a vas, a kalcium vagy a magnézium, pedig több mint 300 enzim megfelelő működéséhez szükséges a Cink jelenléte. Ha szervezetünk nem jut elég Cinkhez csökken az ellenálló képességünk, megnő a nátha, influenza, meghűlés és megfázásos panaszok gyakorisága és időtartama. A cinkhiány hatására a női és a férfi nemzőképesség is hanyatlik, prosztatabetegség jelentkezhet, külső és belső sebeink nehezen gyógyulnak, de gyakoriak a fülcsengés és őszülés kísérő tünetei. A szervezet gyakran bőrproblémákkal, hajhullással és körömtöredezéssel jelzi a hiányállapotot. 
Bővebben >>

immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-cink1.jpg

Gyógygomba kivonat

A gyógygomba poliszacharidok a szerves anyagok közül, jelenleg a legtöbbet vizsgált alkotók közé tartoznak. A gyógygombák közül is, a legtöbb tudományos anyag a pecsétviasz-gombáról (Ganoderma lucidum, Ling Zhi, Reishi, lakkostapló) áll rendelkezésre, Kelet – Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák! Az ellenálló képességen túl, a gomba bioaktív összetevői segítséget nyújthatnak az egészséges májműködéshez, a vércukorszint szabályozásához, az immunerősítéshez és az idült fáradtság csökkentéséhez. A pecsétviasz-gomba poliszacharidjainak biohasznosulását a C-vitamin nagymértékben segíti.
Bővebben >>

immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-gyogygomba2.jpg

Szerves Grapefruit mag kivonatok

A grapefruitmag olaj mikrobaölő tulajdonságú, egy olyan természetes antibiotikum, ami a kórokozók citoplazmáját elpusztítva szabhatnak gátat a vírusok, baktériumok, paraziták és gombák (pl. Candida) okozta fertőzéseknek. A mikrobaölő hatóanyagok segítenek elkerülni a téli időszak járványait meghűléses, megfázásos és felfázásos, gombás panaszok tüneteinél. A grapefruit élettani hatásait teafa-, rozmaring-és kakukkfű olajjal fokozhatod. Ma már a leghatékonyabb formula, az úgynevezett mikrokapszulázott eljárással készül, ezért Neked is ezt érdemes beszerezned;
Bővebben >>

immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-grapefruit1.jpg

Gránátalma koncentrátum

Immunrendszer? Sejtvédelem? Tankolj fel! –szólt a szlogen már 2009-ben is, amikor az év immunerősítője a gránátalma koncentrátum volt! Ezt elsősorban a szív-és érrendszert is védő ellagsav tartalomnak és egyéb antioxidáns flavonoid vegyületeknek köszönhette. Ma már a koncentrátum szerves szelént is tartalmaz, ami nagymértékben megnövelte az immunrendszer védelmét, hiszen a kilúgozott földek vajmi kevés szelént (ez a cinkre is igaz) tartalmaznak. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a szelén rendkívül fontos ásvány, ha valaki pajzsmirigy alulműködéssel küzd és immunrendszerét ez a betegség gyengítené!
Bővebben >>

influenza-immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-meghules-megfazas-natha-tipp-gyogygomba-olajfa-c-vitamin-cink-prebiotikum-probiotikum-echinacea2.jpg

Prebiotikumok és Probiotikumok

A probiotikumok, vagy más néven hasznos baktériumok, parányi, szabad szemmel nem látható mikroorganizmusok, melyek legnagyobb mennyiségben a belekben találhatók meg. Az immunrendszer 70%-át adják, lebontanak, felépítenek és ők termelik az összes B-vitamint, gyulladáscsökkentő és antibakteriális anyagot a testünk számára. A szaporodásuk és túlélő képességük a prebiotikumok mennyiségétől függ, hiszen ezek az emészthetetlen rostok táplálékul szolgálnak számukra. Az tudtad, hogy tízszer annyi baktérium van a testedben, mint sejt?
Bővebben >>

immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-prebiotikum-probiotikum1.jpg

100%-os Vegán Spirulina

Az ősi zöldalaga, a spirulina nagyon magas tápanyagtartalmával, bélflórát tápláló és közben májvédő tulajdonságaival komplexen segíti a helyes immunválszok létrejöttét. Az antitesetek termelésést fokozva a szervezet nem csak a káros baktériumokkal tud hatékonyabban szembeszállni, de még az olyan agresszív vírusokkal is eredményesen felveszi a harcot, mint amilyen a sokféle szövődményt okozó herpesz.
Bővebben >>

Adalékmentes 100% Spirulina tabletta


Alkoholmentes Echinacea cseppek

Ha immunrendszer erősítés, akkor az echinacea, vagy más néven kasvirág biztos, hogy beírta nevét a fejünkbe. Kevesen tudják, hogy koncentráltabb és alkoholmentes verziója már Magyarországon is beszerezhető. Szemléltetésül: ez az echinacea koncentrátum több kilónyi friss növény összes hasznos egészségvédő tulajdonságával rendelkezik. Az echinacea kivonatba a virág fő hatóanyagait (echinakozidok, polifenolok, cichoric savak) sűrítették, a standardizált formula pedig garantálja, hogy a napi adagban, ugyanolyan mennyiségben vannak jelen. Pontosan és egyenletesen adagolhatjuk a belső és külső gyulladások ellen és az allergiás reakciók visszaszorítására. Kellemes gyümölcsös ízét a gyerekek is kedvelik, nekik 6 éves kórtól adható, az érzékenyebb idősek is tudják fogyasztani az Alkoholmentes Echinacea cseppeket. 
Bővebben >>

immunerosito-immunerosites-szerves-termeszetes-echinacea1.jpg