Ha ezt elolvasod, rendszeres fekete áfonya fogyasztóvá válsz!

A fekete áfonya az erdélyi havasok jellegzetes gyümölcse, de hazánkban is megtalálható. Lila színét antioxidánsok, ún. antocianinek adják, jótékony tulajdonságainak jelentős részét nekik köszönheti. Fontos kiemelni neomirtillin tartalmát is, amely egy természetes, növényi inzulin. A fekete áfonyát a népi gyógyászat is igen régóta ismeri és alkalmazza. Olvass tovább, és tudd meg, hogy miért.

fekete-afonya-hatasa.png

7 érv, miért tarts fekete áfonya kúrát!

1, Természetes vércukorszintrendező

A fekete áfonya egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy növényi inzulint, ún. neomirtillint tartalmaz, így természetes módon járuljon hozzá a vércukorszint egyensúlyához. További nagy előnye, hogy nemcsak magát a vércukorszintet ellensúlyozza, hanem a cukorbetegséggel járó egyéb szövődmények ellen is hat.

2, Természetes szemvitamin

A vadászpilóták a II. világháborúban fedezték fel, hogy sokkal jobban tudnak tájékozódni a sötétben, ha korábban fekete áfonyát fogyasztották. A fekete áfonya bogyók hajszálereket (kapillárisokat) erősítő képessége elősegíti a szem vérellátását, továbbá fontos szerepet játszik az ideghártya betegségek gyógyításában is. Hosszú távú alkalmazása enyhítheti a rövidlátást, és javítja az éjszakai tájékozódó képességet (farkasvakság).

3, Az erek egészségének támogatója

A fekete áfonya erősíti az erek falát, és az aprócska bevérzéseket csökkentheti. Éppen ezért alkalmas a  hajszáleres, visszaeres panaszok kezelésére , illetve rosacea esetén is segítséget nyújthat.

4, Keringés és szívegészség

A fekete áfonya nemcsak az erek falát erősíti, de a keringést is javítja és a szív egészségét is megtámogatja.

fekete-afonya-kivonatok.jpg

5, Öregedésgátló antioxidánsok

Antioxidánsai felveszik a harcot az idő előtti öregedésért felelős káros szabadgyökökkel, így egész szervezetünk működését jótékonyan befolyásolja.

6, A gyomor egészségének megtámogatója

Kevesen tudják, hogy a fekete áfonyában lévő flavonoidok a gyomor egészségét is megtámogatják, védenek a gyomorfekély kialakulása ellen.

7, Nagyszerű gyulladásgátló

Látványos javulást érhetünk el vele akár bőrgyulladásoknál is!

Kezdd meg a kúrát standardizált fekete áfonya kivonattal!

Ahhoz, hogy kúrád sikerre vihesd, fontos, hogy rendszeresen, megfelelő mennyiségű hatóanyaghoz juss. Az Erbavita® fekete áfonya vegán kapszulái 210 mg fekete áfonya kivonatra standardizáltak.

fekete-afonya-tabletta.jpg

Ráadásul a kapszulákba inulin prebiotikum is került. Ez a növényi inzulin nemcsak a vércukorszint egyensúlyához járul hozzá, de gondoskodik a hatóanyagok sejtszintű felszívódásáról is. Prebiotikumként pedig kolonizálja a bélflóra hasznos bélbaktériumait, mellyel tovább növelheti a biohasznosulás.

Fogyaszd az egészséges vércukorszintért, szemeid, ereid egészségéért!