Főmenü Termékeink
Blog

6 ok a halkollagén peptidek mellett

Folyékony halkollagén és elasztin peptidek

Kollagén mátrix 95-99%-os biohasznosulással

A folyékony Facelift® kollagén koncentrátum, 95-99%-os sejtszinten hasznosuló halkollagén és tengeri elasztin peptideket, csipkebogyót és Aloét nyújt étrendünkhöz, a hajunk, a bőrünk, a körmeink, a porcaink, a csontjaink, az izmaink és beleink egészségére.

Kollagén mátrix 95-99%-os biohasznosulással

6 ok a halkollagén peptidek mellett

 1. Erősíti a kötőszövetet, javít a bőr textúráján, feltölti az apróbb ráncokat
 2. Táplálja a hajhagymákat, csökkenti a hajhullást és dúsítja a hajkoronát
 3. Erősíti és táplálja a körmöket  
 4. Építi a porcokat, védi az ízületeket, regenerálja az ínakat és szalagokat
 5. Táplálja és felépíti az ereket, izmokat, biztosítja a fogak, a csontok egészséges fejlődését és épségét
 6. A bélbolyhok, a gyomor és bélnyálkahártyák felépítőjeként, támogatja a gyomor-bélrendszer egészségét 

Folyékony halkollagén és elasztin peptidek

A Facelift® kollagén, 1000-3000 Dalton méretű halkollagén peptideket és 1400 Dalton méretű tengeri elasztint (Prolastin®), csipkebogyó és Aloe kivonatot tartalmaz, folyékony formában, ami gyorsan hasznosítható fiatalító összetevőket biztosít sejtjeink számára.

 • Az alacsony molekulasúlyú (Dalton) kollagén és elasztin peptidek, magas biohasznosulású mátrix formája, gyorsan bekerül a vérkeringésbe és nagy mennyiségben érik el sejtjeinket.
 • Antioxidáns aktivitást fejtenek ki, növelik a vízfelvevő és víz megtartó képességet, segítenek megőrizni a bőr simaságát és rugalmasságát, illetve hatékonyan csökkentik az UV sugarak által okozott bőrkárosodásokat, melyek a korai bőröregedés legfőbb bűnősei.
 • Az apró kollagén peptidekre a szervezet úgy reagál, hogy fogytán van a kollagén, és ezzel beindul az új kollagén rostok kiválasztása. Ez kevesebb ráncot jelent, feszesebb kötőszövetet, nagyobb rugalmasságot a mozgásszerveknek és fiatalabb, egészségesebb megjelenést. 
6 ok a halkollagén peptidek mellett

A Facelift® kollagén mátrix az 5 legfőbb típusú kollagént nyújtja

A Kollagén Facelift® olyan szabadalommal védett kollagén mátrix, ami stimulálja az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára:

 • I. típusú kollagén: bőr, csontok, ínak, szalagok
 • II. típusú kollagén: porc és szem szerkezete
 • III. típusú kollagén: máj, tüdő, artériák
 • IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek
 • V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete

A Facelift® kollagén mátrix az 5 legfőbb típusú kollagént nyújtja

„A bőr életét nem lehet szétválasztani múltra, jelenre és jövőre.
Mindenre emlékszik, és semmit nem felejt el.”

Kollagén, elasztin és életkor

Az életkor előrehaladtával természetes módon csökken testünk kollagén és elasztin termelése. Ez nem csak bőröregedéssel és ráncokkal, de számos egészségügyi problémával is párosulhat. 

Kollagén, elasztin és életmód

A kollagén és elasztin szintre azonban nem csak a kor, de életmód is hat. A kollagén és elasztin csökkenés jelentősen felgyorsul, ha dohányzunk, sok cukros ételt vagy finomított szénhidrátot fogyasztunk és ha sok napfénynek vagyunk kitéve, mert a kollagén és az elasztin az UV kitettségre a legérzékenyebb.

Ugyanakkor a kollagén és elasztin pótlás javít az öregedő bőr tünetein, a bőr, az ínak, a porcok, a csigolyák, a belek és az erek egészségén.

Kollagén és a belek egészsége

A bélnyálkahártya kötőszövetét és bélbolyhainkat szinte teljes egészében kollagén alkotja, így a kollagén az emésztőrendszer egészségéhez is nélkülözhetetlen. A silány étrend, a nagyfokú stressz, a fel nem ismert ételérzékenységek mind károsíthatják a beleket bélelő szöveteket. 

KOLLAGÉN FACELIFT®

A Facelift® halkollagén és elasztin peptidek lifting hatást gyakorolnak a bőrre, erősítik a kötőszövetet, dúsítják a hajkoronát, olajozottabbá teszik mozgásszerveinket és támogatják a belek egészségét, ahol az immunsejtek 80%-a található.

A magas biológiai hasznosulású halkollagén és elasztin olyan fiatalító fehérjék, amik sokoldalúan lassítják az öregedés folyamatát.

Halkollagén és elasztin

 • Egészség
 • Szépség
 • Elasztikusság
 • Rugalmasság
 • Feszesség

Milyen tápanyagok segítik még a kollagén hatását?

 1. HIALURONSAV
  hialuronsav a kollagén “kistestvére”a kollagénrostok között található kitöltő, vízmegtartó poliszacharid. Volument és kontúrt ad a bőrnek, viszkozitást a porcoknak és fiatalon tartja a kollagén rostokat.
 2. C-VITAMIN
  Mivel mind a kollagén, mind az elasztin szintetizáláshoz C-vitaminra van szüksége a testünknek, érdemes a kúraidőnket C-vitaminnal is kiegészíteni. 
 

Gyártás

UNI EN ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező gyártó, aki a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. A minőségbiztosítási rendszert a CERTIQUALITY minősítette.

 • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZERT ÉS SZÍNEZÉKET
 • KÖNNYEN ADAGOLHATÓ MÉRŐKUPAKKAL
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.